Dnevni horoskop za 21. juli 2017.

Kada čovjeku značiš, on ne smišlja izgovore, ne truje te lažima, ne ponaša se poput licemjera. Kada čovjeku značiš, on to pokaže. On to dokaže.

Dnevni horoskop za 21. juli 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Umorni ste i nezadovoljni jer vam osobe iz okruženja ne dopuštaju da se odmorite. Vama nije do rada i odlučni ste da to iskažete na lijep ili ružan način. S vama se nije šaliti kad nešto odlučite, jer ste spremni na sve moguće vrste okršaja. Nije preporučljivo ni tjerati inat, jer ste kako je već potvrđeno najveći inadžija u zodijaku.

Bik

Ukoliko ste se danas odlučili na obnavljanje prijateljskih veza, načinili ste dobar potez. Već ste do te mjere zapostavili tu vrstu kontakata da su drage osobe počele da vam okreću leđa. Da se ne biste sasvim otuđili vrijeme je da ih pozovete ili upriličite susret na kojem biste se iskupili za sve dane nejavljanja.

Blizanci

Poslovni uspijeh je ono što vam danas daje dodatnu energiju i pozitivan stav. Ukoliko se radi o novcu, bićete još srećniji. Želja za dokazivanjem je naglašena, pa ćete se najverovatnije pokušati idejama probiti na više pozicije. Vaši nadređeni su svjesni vaših sposobnosti , pa razloga za brigu nemate.

Rak

Čeznete za drugim prostorima i novim kulturama. Voljeli biste da promijenite mjesto boravka, makar na kratko. Ukoliko ste u mogućnosti uzmite slobodno i idite gdje vas srce vuče, ako pak spadate u one koji to sebi ne mogu priuštiti , barem otplovite na željenu destinaciju u vašem svijetu mašte.

Lav

Neraspoloženi ste. Razlog je nečije ponašanje, koje ste ocijenili kao uvredljivo. Za vas je najstrašnija stvar nepoštovanje i ukoliko posumnjate da se neko prema vama ophodi na taj način , brzo padate u vatru. Ukoliko vam nešto smeta trebali biste da razmislite o tome da to jasno i glasno kažete, jer biste tako izbjegli mnoge neugodnosti.

Djevica

Divan dan za Djevice koje su zaljubljene. Osjećate se prekrasno u svojoj koži i težite ka tome da što više vremena provedete sa partnerom. S obzirom na to da su vam zvijezde danas naklonjene, bilo bi šteta da propustite priliku na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka vrijeme provode uglavnom u maštanju o idealnom partneru.

Vaga

Vi ste se malo zamislili nad poslovima koji su se nekim čudom stvorili na vašem dnevnom redu. S obzirom na to da ste malo skloni da lutate u mislima i da zanemarujete poslovne obaveze, ne bi trebalo da vas iznenadi obiman posao koji čeka na vašem stolu danas. Zasučite rukave i prihvatite se rada.

Škorpija

Dobar period za ljubavni život Škorpiona počinje danas. Za neke od vas ovo je jedini dan u ovoj sedmici u kojem ćete moći da učinite nešto što bi poboljšalo vašu postojeću vezu, tako da se ne libite da povoljan period iskorisitie da biste pridobili partnera i uljepšali svoj ljubavni život. Ostalim pripadnicima znaka akcenat na sportskim aktivnostima.

Strijelac

Danas ćete malo usporiti sa obavljanjem svojih svakodnevnih aktivnosti i akcenat ćete staviti na druženja sa porodicom. Vaši najmiliji su trenutno izvor zadovoljstva i sreće , pa ćete se rado posvetiti druženju sa njima u kućnoj atmosferi, moguće i uz neku društvenu igru, što je jedna od stvari koja je u ovakvim prilikama nezaobilazna.

Jarac

S obzirom na to da ste se opskrbili novčanim sredstvima danas ćete poželjeti da sebe počastite kraćim odlaskom u prirodu ili naprosto putovanjem na neko bliže odredište. Dan je u znaku kretanja i akcije , što će vam izuzetno prijati i doprinijeti da se osjećate preporođeno i spremno za sve izazove na poslovnom planu.

Vodolija

Novčani dobitak je izvjestan za dobar dio pripadnika ovog znaka. S obzirom na trenutni položaj planeta, može se reći da je očekivano da neki pripadnici znaka više vremena provedu u sanjarenju o dovoljnoj količini novčanih sredstava, koja bi im pomogla u razrješenju trenutnih poteškoća.

Ribe

Ušli ste u hipersenzitivnu fazu. Vaša intuitivnost je tolika da ste gotovo u stanju da predosjetite dešavanja u životima vaših najbližih. Od svih znakova zodijaka vi imate najvišu sposobnost predosjećanja događaja, pa ju danas iskoristite da izbjegnete sve loše što bi moglo da vas zadesi ili vam se naprosto nađe na putu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.