Dnevni horoskop za 21. juni 2016.

Može ona mnogo toga da izdrži, ali da se ne nasmije kada ga vidi, teško. Ljubav je to, sreća.

Dnevni horoskop za 21. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Interesuje vas kako da zaradite više i kako da se obezbjedite. Danas je dan za ulaganja. Imate dovoljno energije i dovoljno žestine da se uhvatite u koštac sa svim radnim obavezama, ali za to očekujete adekvadnu naknadu. Kad je o poslu riječ sve je na vašoj strani. Ipak, najbolje ćete se osjećati u onom periodu dana koji budete proveli van poslovnog okruženja.

Bik

Vaše osjetljivo zdravlje danas je ugroženo i sa pojačanom emotivnošću, pa je moguće da se danas pretvorite u pravog hipohondra. Nije vam to uobičajeno, ali vam je potrebna pažnja, pa ćete učiniti sve da ju dobijete. Izbjegavajte razgovor o tužnim temama i ljude sa sumornim mislima, jer ste podložni negativnim uticajima.

Blizanci

Danas ste loše volje. Tačnije nervozni ste. Možda je to usljed pretrpanosti obavezama, a možda ste jednostavno nezadovoljni trenutnim načinom života. Htjeli biste mnogo toga , ali vam stvari nekako izmiču iz ruku. Ne očajavajte, neophodna vam je relaksacija. Tek kad se dobro odmorite bićete u stanju da sredite haos koji vas okružuje.

Rak

Bićete okruženi ljudima i očekuju vas brojna dešavanja na tom planu. Prijatelji će vam se javljati sa svih strana, a vi ćete naprosto uživati u njihovom društvu. Jedino bi vam moglo teško pasti što nećete moći da nađete vremena za baš svakog od njih. Pokušajte da se bolje organizaujete i imajte na umu da se posao neće završiti sam od sebe.

Lav

Opet ste se aktivirali na poslovnom polju. Svom snagom ste se bacili na završavanje započetih projekata i u tome nalazite istinsko zadovoljstvo. Kad vam već toliko prija da radite i da vrijeme provodite okruženi poslovnim kombinacijama, samo navalite. Ako planirate duži put, odgodite ga za neko povoljnije vrijeme.

Djevica

Ukoliko spadate među one pripadnike ovog racionalnog zemljanog znaka koji su započeli neku vrstu doškolovavanja, dan je povoljan za početak učenja. Imate dobru koncentraciju i spremni ste da upijete sve informacije. Ostali pripadnici znaka će biti skloni da razmišljaju o duhovnosti ili da zadovoljstvo nađu u filozofskim spisima.

Vaga

Danas ćete pokazivati više interesovanja za tamniju stranu života. Brinuće vas glad u svijetu i svi ostali problemi koji su se nadvili nad ljudski rod. Iako je vama svojstveno da brinete oko svih nepravdi svijeta, danas se pokušajte koncentrisati samo na one stvari u kojima zaista možete nešto da izmjenite.

Škorpija

Konačno je došlo vrijeme da se posvetite partneru i danas će on to od vas i očekivati. Ukoliko odlučite da se prepustite svom ljubavnom porivu očekuje vas dan ispunjen vedrim notama. Iako ste se propisno naoštrili da na poslovnom polju uzmete ono što vam pripada, svijet neće propasti, ako jedan dan na vašoj listi prioriteta prvi bude upravo partner.

Strijelac

Kao da se budite iz nekog sna, vraćate se dnevnim zadacima i obavezama i sa čuđenjem konstatujete da su neke stvari naprosto neprimjetno prošle pored vas. Napunili ste baterije i odlučili ste da se pozabavite poslovnom tematikom, bez obzira na kojim poslovima da radite. Vrijeme je pogodno za upuštanje u novi hobi.

Jarac

Prijaće vam pažnja voljenog bića i prepustićete se njegovoj njezi danas. Primjetno je da ste iz nekog razloga tužni i da vam puno toga u životu nije potaman. Na poslovnom planu nećete pristajati na kompromise. Sve što vam zasmeta rećićete saradnicima izravno u lice , bez obzira na kasnije posljedice.

Vodolija

Zvijezde vas upozoravaju da povedete više računa o svom učešću u saobraćaju. Ukoliko ste vozač nastojte da udvostručite pažnju. Svim pripadnicima znaka su mogući sukobi sa braćom ili sa sestrama , pa se pripremite na neugodne razgovore. Danas nije dan u kojem biste trebali poduzimati ikakav put.

Ribe

Smeta vam besparica ili činjenica da ste sav novac uludo porošili, pa sad nastojite nekako da zaradite sumu koja vam nedostaje. Da nije toga i danas biste se opredjelili na lutanje i izbjegavanje radnih obaveza. Vi u suštini možete mnogo da radite, ali gotovo uvijek vam za to treba spoljni podsticaj,pa se ljudi često prevare u pogledu vaših sposobnosti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.