Dnevni horoskop za 22.11.2014.

Život je kao vožnja biciklom, treba neprestano ići naprijed, bez zaustavljanja, da se ne izgubi ravnoteža.

Dnevni horoskop za 22. novembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

I drugi dan vikenda pred vama je , osim izuzetnog raspoloženja, pregršt ljubavnih dešavanja. Na ovom polju trenutno možete da ostvarite mnogo toga, pa biste se , ukoliko ste već slobodni, trebali dati na traženje novog partnera. Danas će biti dovoljno da samo date znak da ste slobodni, pa da vas zatrpaju pozivima!

Bik

Sve što se tiče uljepšavanja vašeg doma danas će vam prijati. Želite da na neki način osvježite prostor, a trenutno to možete izvesti samo sa detaljima. Nije vrijeme za veće troškove, kao ni za kupovinu nekih krupnijih komada namještaja, jer je lako moguće da ćete se prevariti u procjeni i da kupljeni komad nećete moći uklopiti sa postojećim.

Blizanci

Vi ste danas pretrpani informacijama. U skladu sa vašim radoznalim i živim duhom, dobijate pregršt interesantnih podataka koji ćete kad dođe vrijeme znati upotrijebiti na najbolji mogući način. Za sada uživate u brojnim kontaktima i novim saznanjima koja do vas dolaze. Prijatelji i porodica očekuju da i njima posvetite dio vremena .

Rak

I danas je vrijeme za novac i različite vidove finansijskih transakcija . Nastojite da sve obaveze ovog tipa završite što prije da biste naprosto uspjeli da se iščupate iz nezgodne situacije u koju ste trenutno zapali. Neophodno vam je više nego što imate ili što sebi možete da priuštite. Danas poradite na izradi mjesečnog finansijskog plana.

Lav

Vaša šarmantna pojava i danas plijeni pažnju okoline. Brojni komplimenti i laskanja su samo jedna od stvari sa kojom ćete se susretati. Lako je moguće da od udvarača nećete uspjeti da se odbranite. Neko je veoma uporan u pokušajima da vas osvoji ili da bar na kratko zaokupi vašu pažnju. Osvrnite se oko sebe možda vidite nekog vrijednog pažnje.

Djevica

Ljubavni jadi za mnoge pripadnike ovog znaka su danas na pomolu. Muče vas različite sumnje, ali ni jednu od njih ne možete da dokažete. Umjesto da pucate na slijepo, bolje bi bilo da obuzdate maštu i sačekate da se nešto konkretno razriješi, bilo u pozitivnom bilo u negativnom smislu. Moguće je da je vaša nepogrešiva intuicija sada zakazala.

Vaga

Uživajte kad već možete u svim lijepim stvarima koje vam danas zvijezde najavljuju. Prijatelji će vas iskreno obradovati, a pored njih možete očekivati da se i partner prema vama ponaša predusretljivije. Sa svih strana će vas paziti i maziti, tako da vam ne ostaje ništa više do da se prepustite i uživate.

Škorpija

Ukoliko ste među onim pripadnicima znaka koji pored uobičajenog obavljaju još jedan posao privatno, danas ćete biti u obavezama preko glave. S obzirom na to da ste odlučni da sebi obezbjedite odgovarajuću količinu novca, kao i uvažavanje saradnika , odnosno, bolju poslovnu poziciju, ovo vam neće teško pasti.

Strijelac

Danas ste nekako teški na obavljanju svakodnevnih stvari. Biće da ste sasvim premoreni ili ste naprosto još pod uticajima sa prethodne večeri. Dan ćete nekako pregurati, ali naveče se opet okrećete provodu i druženjima. Neki od vas mogu očekivati da se pred njima otvori mogućnost za romantične susrete, pa i započinjanje nove veze.

Jarac

I danas ste osrednjeg raspoloženja. Briga se vidi na vama , ali pravi razlog za nju vješto skrivate od svih ljudi koji vas okružuju. Bolje bi bilo da se posvetite nekim bitnijim dnevnim stvarima. Razbijajući glavu sa kojekakvim mislima nećete puno toga postići. Podijelite ono što osjećate sa partnerom ili dragim ljudima i vidjećete da će vam biti lakše.

Vodolija

Vi ste danas posvećeni ljubavnim dešanjima. Kao da proživljavljate ponovnu fazu zaljubljenosti i eskalaciju ljubavnih osjećanja uz partnera. Prekrasno vam je skupa i osjećate potrebu da to svojim riječima i djelima iskažete . Zaboravite na sva druga dešavanja i danas se posvetite samo ljubavi i zadovoljstvima koje ona nosi.

Ribe

Vi ste osjetljivi kad je o zdravlju riječ, pa bi bilo dobro da malo povedete računa, naročito kada je unos potrebne količine vitamina u pitanju. Pomalo ste neodgovorni prema sebi, ali s druge strane partner je tu da se brine o vama.S obzirom ljubav i pažnju koju vam poklanja, možete u potpunosti da se prepustite njegovoj brizi.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.