Dnevni horoskop za 23.11.2014.

Srećni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesrećne. Svi primete sreću u nesreći, a o nesreći u sreći razmišljaju samo blesavi. I iskusni…

Dnevni horoskop za 23. novembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi će danas da se više posvete uživanju nego konkretnom poslu. Posao vam uopšteno gledano polako pada u drugi plan. Želite da se odmorite, a danas ne samo da to činite , nego se u potpunosti prepuštate svemu onom što vam pričinjava užitak. Kad je o ljubavi riječ, stvari teku uobičajenim tokom.

Bik

Vama je dom trenutno neka vrsta utočišta. Najradije biste sva dešavanja ili sve obaveze ograničili na to područje. Kad je o ljubavi riječ danas ćete pokazivati tendenciju da se sa partnerom osamite i u prijatnoj atmosferi vašeg doma provedete ugodne trenutke. Raspoloženi ste za romantiku, na oduševljenje partnera.

Blizanci

Blizanci su i danas u nekom ubrzanom filmu. Vama je aktivnost imperativ , pa ovaj dan nastojite što više ispuniti. Pred vama je veći broj kontakata i susreta, ali ovaj put više porodične nego prijateljske prirode. U izgledu je i susret sa daljim rođacima koji , ma kako sumorno na prvu zvučao, će vas prijatno iznenaditi.

Rak

I danas razmišljate o različitim novčanim transkacijama koje bi ste već trebali da razriješite, jer su rokovi za plaćanje računa pristigli. Našli ste se u nekoj vrsti procjepa, kad ne možete nazad, a naprijed ne znate kako biste. Sve što treba je da se opustite i smireno pristupite sagledavanju kompletne situacije. Vidjećete da postoji više izlaza.

Lav

I danas je dan kao stvoren za ljubavne susrete. Ukoliko ste se odlučili da partneru posvetite veći dio svog vremena , zasigurno ste napravili dobar izbor. U njegovo društvu će vam trenutno biti najprijatnije, a on će se sigurno postarati da sve eventualne brige i poteškoće zaboravite u njegovom zagrljaju.

Djevica

Vi se odlično osjećate . Napunili ste baterije i sada vam je sve potaman. Na vama se promjena vidi, pa ćete samim tim danas dobiti masu koplimenata sa svih strana. Vaši saradnici su sasvim iznenađeni ovom promjenom, ali šta god da ju je uzrokovalo, njima , kao ni ostalim radoznalcima nećete reći. Vaš osmijeh govori dovoljno.

Vaga

Danas ste na pola puta između zamišljenosti i tuge. Nema razloga da se vaše lijepo čelo mršti, kao ni da vas obuzimaju bespotrebne loše misli. Imate sve što je potrebno da se osmijeh zadrži na vašem licu, samo treba da umjesto nevolja koje zaista i nisu velike , sagledate dobre stvari kojima ste u velikoj mjeri okruženi.

Škorpija

Mnogi pripadnici ovog znaka će se danas osjećati rasterećenije nego prošle sedmice. Imate malo više vremena, bolje ste se organizovali i naprosto lakše dišete. Ovaj dan uglavnom posvećujete prijateljima. Ipak, to ne znači da ćete zanemariti poslovne obaveze, kod vas postoji redoslijed za sve, pa i za druženje.

Strijelac

Danas ste u obavezama preko glave. Imate toliko toga za uraditi, a velika je vjerovatnoća da ćete pored svog dijela obaveza morati završavati i tuđe. Neko od kolega će trebati zamjenu, a u ovom slučaju ta zamjena ćete biti vi. S jedne strane to je frustrirajuće, ali sa druge, shvatate da se radi o povjerenju u vaše radne sposobnosti.

Jarac

Ako se vaše misli danas budu držale posla i uopšte poslovnih zbivanja, biće dobro, sve drugo biste morali da pustite , ukoliko želite da vam ovaj dan prođe bezbrižno. Ako se ,pak , uhvatite analiziranja trenutne situacije na ljubavnom planu i uopšte odnosa sa partnerom, lako je moguće da ćete ponovo utonuti u tugu i zabrinutost.

Vodolija

Još jedan divan dan za pripadnike ovog vazdušnog znaka. Pred vama je niz interesantnih dogodovština kroz koje prolazite skupa sa voljenom osobom. Trenutno je ideja zajedništva u vama jaka i potrebno vam je da sve više vremena provodite zajedno. S obzirom na vaš slobodarski duh, ovo je nešto novo.

Ribe

Kad je o poslu riječ, pred vama je jedan od onih dana u kojima sve obavljate sa lakoćom. Druge aktivnosti su na neki način stavljene u zapećak. Jedino što vas pored posla drži jeste ljubav. Sjajni odnosi sa partnerom su nešto što vam daje dodatnu energiju i snagu da istrajete u svim stvarima koje vam se nađu na putu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.