Dnevni horoskop za 23.2.2015.

Ništa ne traje zauvijek. Ni ono dobro, ni ono loše. Baš zato uživaj u svakom lijepom trenutku, a kada dođe loš period budi svjestan da će i on isto tako proći. Ništa ne traje zauvijek.

Dnevni horoskop za 23. februar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi druge dekade će biti pojačano emotivni danas. Savjetuje vam se da se više krećete i da dan ispunite stvarima koje volite. Za vas ne bi bilo dobro da se zatvorite u četiri zida, jer bi vas u ovom danu intimna porodična atmosfera gušila i dovela do gomilanja negativnih osjećanja. Prilično ste ranjivi i otvoreni uticajima okoline.

Bik

Ne osjećate se baš najbolje, a ne znate zašto. Bit ćete skloni da u svemu vidite nešto loše. Potrebno vam je što više kontakata sa ljudima da biste zaboravili na negativna osjećanja koja vas pokušavaju preplaviti. Vaš recept za ovaj dan bi bio: nastojte da sebi ne date ni trenutak slobodnog vremena za razmišljanje o teškim stvarima.

Blizanci

Sve će biti dobro ako ovaj dan uspijete iskoristiti za nekakvu popodnevnu kaficu ili druženje sa prijateljima. Toliko vam nedostaje taj vid druženja da primjećujete kako ste već zapali u neku vrstu rutine, koja vam, ruku na srce baš i ne odgovara. Vi ste uvijek skloni da se razvučete na sto strana i da obavljate nekoliko stvari odjednom. Sad usporite!

Rak

Rakovi prve dekade uživaju dok ostali pripadnici ovog znaka moraju još malo da sačekaju na svojih pet minuta. Danas ste uglavnom okupirani mislima o karijeri. Želite da u što kraćem roku, ostvarite što više. Vaša ambicija je neutaživa, ali imate poteškoće kad je o realizaciji riječ. Svjesni ste da niko nije u stanju da se do te mjere angažirate.

Lav

Vama je gotovo sve potaman. Posao teče kako ste zamislili, sa prijateljima ste okruženi, jedino malo poteškoća imate na ljubavnom planu. Neki od pripadnika ovog vatrenog znaka su sputani u svojim osvajačkim pohodima i to im teško pada. Klonite se zabranjenog voća i pogledajte bolje oko sebe, mnogo je onih koji su i poželjni i slobodni.

Djevica

Vi ste danas u nekom svom filmu i djelujete kao da vas ništa na svijetu ne bi moglo uzdrmati i izbaciti iz kolotečine. Činjenica je da ste svjesni svojih sposobnosti i da vam ih niko ne može poreći. Što se obaveza tiče, uradit ćete sve što bude mogli, a ono što ne budete, vas baš i neće pretjerano nasikirati. Odlučili ste da se ne nervirate pa to i radite.

Vaga

Vage uživaju u poslu. Prija vam kad vidite rezultate vašeg rada , a pogotovo ako za isti dobijete priznanja. Sa partnerom bi ste mogli provesti prekrasne trenutke, ali ih ostavite za sam kraj dana. Na taj način ćete staviti šlag na tortu i sebi zaista osigurati ugodna 24 časa. Sve što planirate danas biće krunisano uspjehom.

Škorpija

Vaše misli su okrenute poslu. Danas ste potpuno predani i koncentrirani na rad i radne obaveze. Kad je o partneru riječ mogao bi vas obradovati njegov uspjeh na poslovnom polju. Bit ćete ponosni što baš vi kraj sebe imate takvu osobu. Ukoliko planirate da se počnete baviti nekim sportom, sad je pravo vrijeme za to.

Strijelac

Uživate u hobiju ukoliko ste slobodni, a ukoliko ste u vezi onda ćete uživati u ljubavi. Očekuju vas ugodni trenuci i dobra komunikacija sa partnerom koji bi ovom prilikom mogao da vas pozitivno iznenadi sa nekim svojim stavovima. Na posao nećete biti pretjerano koncentrirani, ali vam se to može oprostiti, jer ste se već dovoljno dokazali.

Jarac

Vaše misli su danas više okrenute kući, porodici. Ukoliko vršite nekakve popravke po stanu, očekujte probleme. No kraj vašim mukama se neće doći ni krajem ovog dana, jer je riječ o početku većeg problema, zbog kojeg ćete se još dugo osjećati frustrirano . Pošto tu ne možete ništa da izmijenite pokušajte da se usredotočite na druge stvari.

Vodolija

I danas ste u poslu preko glave. Vi kao da ste odlučili da potučete nekakav rekord u radu. Niste zadovoljni finansijskom situacijom ali vam trenutno nije na umu da učinite nešto što bi je izmijenilo u vašu korist. Toliko ste okupirani drugim stvarima, da nemate vremena da se ičemu posvetite na duže.

Ribe

Početkom ove sedmice ste već nešto opušteniji. Pokušavate da se organizirate i da nađete vrijeme za sve lijepo u životu, pa će vam ljubav danas biti na prvom mjestu. Prija vam odmor, druženje uz neobavezne teme i uopće sve što nije u direktnoj vezi sa poslom. Danas naprosto nije dan u kojem želite da se pretjerano angažirate na poslu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.