Dnevni horoskop za 23. novembar 2016.

Ne zaboravi nikad ‘ko se najviše trudio da te nasmije, kad ti do smijeha nikako nije bilo.

Dnevni horoskop za 23. novembar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Imali ste i boljih dana. Danas se osjećate izmoreno, iscrpljeno i krajnje nesposobno za bilo kakvu akciju. Ukoliko ste od onih malo agresivnijih pripadnika znaka, možete očekivati dan u kojem ćete se pretežno svađati sa dragim ljudima. Sve što vam je potrebno danas , jeste da vas ostave na miru.

Bik

Bez obzira na sva dešavanja danas , vi ste jedino okrenuti druženju. Interesuje vas gdje biste mogi otići , kako da se što bolje provedete, kuda da odete sa društvom, ukratko sve što se zabave i razonode tiče. Posao, vam nije ni na kraj pameti i iako ćete ga i danas barem kad je o onom kućnom riječ, obaviti korektno.

Blizanci

Nižete poslovne uspjehe i to je jedan od razloga vašeg zadovoljstva. Vi ste savršeno svjesni toga koliko vrijedite i zadvoljni ste činjenicom da su i vaši nadređeni upoznati sa tim koliko ste kompetentni za oblast koja vam je povjerena. S obzirom na iskustvo i znanje koje imate, teško da iko može da vam parira u poslovnoj sferi.

Rak

Vi odbrojavate dane do godišnjeg odmora koji vam se nikad nije činio tako daleko kao danas. Preopterećeni ste i to se na vama jasno vidi. Neophodno vam je i da se oslobodite stresa, a s obzirom na to da spadate u one koji ga negiraju, vjerovatnije je da ćete hodati okolo poput tempirane bombe. Treba vam više sna.

Lav

Već vam je dosta posla i željno čekate odmor. Vaše misli su okrenute ka izlascima i provodu i naprosto niste raspoloženi da se uhvatite u koštac sa obavezama. Danas ćete sve radije prepustiti drugim ljudima. Iako vas ukućani dovoljno cijene i uvažavaju da vam izađu u susret, pazite na koji način tražite uslugu, da se kasnije ne biste kajali.

Djevica

Pred vama je dan za uživanje u društvu voljene osobe. Ovaj put ćete se sasvim predati lijepim osjećanjima koja će vas preplaviti i ništa neće moći da vam pokvari dan. Partner je najbitinja osoba za vas i ukoliko planirate da mu posvetite više vremena nećete pogriješiti. Ne bi bilo loše da se ovaj put usredsredite na planiranje romantične večere.

Vaga

Kad je posao u pitanju sasvim ste skoncentrisani i okrenuti završavanju dnevnih obaveza. Vaša predanost i revnost je za svaku pohvalu, ali ipak, bitnije rezultate nije realno očekivati. Vaši nadređeni neće naći za shodno da vas pohvale ili nagrade, pa će te se na kraju dana osjećati pomalo izigrano.

Škorpija

Kad je ljubav u pitanju vi danas blistate. Vaše osvajčke sposobnosti su na vrhuncu. Čini se da nema tog ko bi izdržao , a da ne potpadne pod uticaj vaših riječi ili da ne bude osvojen vašim gestovima. Ako ste se namjerili na neku konkretnu osobu, možete očekvati da se ubrzo nađe u vašem zagrljaju.

Strijelac

Još uvijek odmarate. U stvari vi ste danas više skloni ljenčarenju, nego odmoru. Niste raspoloženi da se angažujete kao inače, što vam se može oprostiti s obzirom na to da ste uglavnom pravi radoholik. Prijaće vam porodična atmosfera pa ćete veći dio dana provesti okruženi vašim najmilijima.

Jarac

Vi biste se danas mogli naći na putu. Neočekivani prijedlog nekog prijatelja ili voljene osobe ćete rado prihvatiti , pa bi se moglo desiti da se sasvim neplanski i slučajno zateknete u nekom drugom mjestu. Dan vam je u znaku zanimljivih dešavanja, od kojih će se mnoga prepričavati još dugo vremena poslije.

Vodolija

Dobijate novac , a da ni sami niste mislili da će se to dogoditi. U svakom slučaju bilo koja vrsta dobitka će vas dobrano obradovati, pa ćete vrlo vjerovatno biti skloni da se razbacujete trošeći , čak i na stvari koje vam nisu najnepohodnije. Bilo kako bilo nekad sebi treba dati oduška, pa ako vas kupovina veseli-samo naprijed!

Ribe

Ribe su danas u romantičnoj fazi. Voljeli biste da jedan dan provedete u nekom sasvim drugom okruženju koje , istini na volju u stvarnosti ne postoji. Na vašu sreću, partner će biti voljan da vam izađe u susret jer je i njemu neophodan svojevrstan bijeg od stvarnosti, pa ćete zajedno da otplovite u svijet mašte i lijepih dešavanja.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.