Dnevni horoskop za 24. maj 2016.

Volim one jednostavne trenutke. One najprostije gde samo sediš na prozoru, slušaš muziku, piješ kafu, a nisi ni srećan ni tužan, samo posmatraš. Nebo, zvijezde, zgrade, ljude. Razmišljaš, i osećaš se nekako potpuno i mirno.

Dnevni horoskop za 24. maj 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Poslovne obaveze danas nose dozu nervoze koja bi se kod vas mogla ogledati kroz poteškoće sa želudcem. Pazite šta jedete. S druge strane , pozitivne promjene na ljubavnom planu su ono što i danas izvlači dan. Bacate se na osvajačke pohode. Kod vas važi pravilo , što više to veselije, pa ćete se , u skladu s tim, aktivirati na više polja.

Bik

Pored ljenčarenja u kućnom okruženju, danas ćete se okrenuti i ljubavnom dijelu vašeg života. Partner je neko od koga očekujete podršku i beskrajno puno pažnje. Ukoliko ste slobodni, vrlo vjerovatno je da to nećete još zadugo biti. Pred vama je susret sa zanimljivom osobom koja će vas u trenu ostaviti bez daha.

Blizanci

Sanjate o odmoru izgleda. I danas radite bez izmotavanja, onako predano kako samo vi znate. Ipak, dobrim dijelom osjećate poriv za relaksacijom, snom, uopšte odmorom. Najradije biste se spustili u krevet i spavali cijeli ovaj dan, ali to nije moguće. Malo je vjerovatno da ćete od gomile obaveza za ugrabiti malo vremena .

Rak

Vi želite da današnji dan provedete na putu. Dosadno vam je tu gdje jeste i treba vam da se malo trgnete iz učmalosti, pa već smišljate kako i gdje da idete. Ne bi bilo loše da se makar na kratko nađete van ustaljenog životnog ritma. Priuštite sebi promjenu i , ako ništa drugo, provozajte se malo van grada.

Lav

Lavovi su danas izuzetno dobrog raspoloženja. Prija vam saznanje da ste uspješni u svemu čega se dotaknete. Činjenica je da je vrijeme na vašoj strani. Nakon lošeg perioda koji je već odavno iza vas, nastupilo je vrijeme u kojem se možete sasvim dokazati i vi to obilato koristite. Povoljan period za novčane transakcije danas se nastavlja.

Djevica

Vi još malo morate da se strpite prije nego što krenete u akciju. Vaše vrijeme tek dolazi. Trenutno je situacija povoljna samo na emotivnom planu na kojem pokazujete veliku nježnost i spremnost da ugodite voljenoj osobi. Ovo će vam se danas itekako isplatiti. Popravićete sve ono što ste u prethodnim danima zabrljali.

Vaga

Ni danas ne očekujte pretjerano povoljan dan. Još ste pomalo kivni zbog jučerašnjih dogodovština, ali biste do sada trebali znati da ne možete ugoditi svima. Ma koliko vi željeli da ostvarite dobre kontakte sa okruženjem i da zadovoljite svoju potrebu da se svima svidite, trebali biste znati da to praktično nije izvodljivo.

Škorpija

Pod uticajem ste nekih prijateljskih kontakata koje ste juče ostvarili. Lijepo druženje je u izgledu i danas. Lako je moguće da se prijatelji neočekivano pojave na vašim vratima , u trenutku kad vam to bude najviše trebalo. Razonoda i smijeh je ono što vam trenutno najviše treba, a dragi ljudi su tu, da vam to i omoguće.

Strijelac

I dalje ste inspirisani kad je iznalaženje rješenja za poslovne probleme u pitanju. Vama ide na ruku to što ste u stanju da sagledate širu sliku stvari oko vas i da samim tim preduhitrite njihovo djelovanje ili ga barem usmjerite u željenom pravcu. Ukoliko imate neke planove za pokretanje novih poslova, sačekajte još malo.

Jarac

Želja za širenjem vaših kako duhovnih, tako i intelektualnih vidika je i danas aktuelna. Ukoliko ste se usmjerili na prikupljanje novih znanja, zasiugurno niste pogriješili jer ćete danas sve što usvojite znati maksimalno praktično iskoristiti. Vaš praktičan duh, opet, nalaže da sve što saznate temeljno i provjerite.

Vodolija

Neki planovi koje ste imali su se izjalovili. Umjesto da se zbog toga rastužite, bolje bi bilo da se posvetite traženju rješenja koje bi vam donijelo makar polovično zadovoljenje. Pokušajte da vašu kreativnost iskoristite u praktične svrhe. Vidjećete da možete da ostvarite i više nego što vam se u početku učinilo.

Ribe

I današnji dan je pogodan za ljubav. Svi zaljubljeni pripadnici znaka uživaće u bilo kojoj vrsti aktivnosti dok su u društvu voljene osobe. Lijepo je kad možete da pronađete nešto što vam oboma pričinjava zadovoljstvo , pa da to preraste u vašu tradiciju, odnosno u aktivnost koju ćete obavljati skupa i koja će vas dodatno zbližiti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.