Dnevni horoskop za 25.12.2015.

Muž je došao kući sa posla i pronašao troje svoje djece u dvorištu, još u pidžamama, sva blatnjava, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po cijelom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također, a nigdje nije bilo ni njihovog psa. Ušavši u kuću pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je bio pojačan do kraja u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudoper je bio krcat prljavim suđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila na pola otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sred kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska. Brzo je krenuo na sprat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće. Tražio je ženu sav zabrinut; pomislio je da joj se nešto dogodilo. Ugledao je da iz kupaonice teče mali potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih ručnika, voda je tekla iz umivaonika, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene. Kilometri toaletnog papira bili su razbacani po kupatilu i hodniku. Požurio je ka spavaćoj sobi i kad je ušao zaprepastio se: našao je ženu kako sjedi u pidžami na krevetu i čita knjigu. Mirno ga je pogledala, nasmijala mu se, a zatim ga upitala kako mu je bilo na poslu. Gledajući u nju, još uvijek zaprepašten šta se zbilo u kući, upitao ju je tihim glasom: “Šta se ovdje danas dogodilo?” Žena ga je mirno pogledala, nasmiješila se i rekla: “Znaš ono kad svaki dan dođeš živčan sa posla i izdereš se na mene i pitaš me – ”Od čega si umorna, šta si to radila po cijeli dan?” E, dragi, danas to nisam radila!” i nastavi čitati knjigu.

Dnevni horoskop za 25. decembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Sjajan dan za ljubav i uopšte sve kontakte ove vrste. Ukoliko ste zaljubljeni ovo je trenutak u kojem vaša osjećanja eskaliraju i vi ste skloni da se prema partneru u potpunosti otvorite kad je o vašim emocijama riječ. S obzirom na to da ste veoma naklonjeni ljubavi i uopšte svemu što vam ona nosi, danas možete očekivati pravu plimu emocija.

Bik

Ponovo ste se posvetili samo svojoj porodici i svemu onom lijepom što za vas porodični život znači. Za sada planirate neku vrstu izmjena u okviru doma, pa se planirate po tom pitanju konsultovati sa ukućanima. Za mlađe pripadnike znaka danas će naglasak biti na odmaranju. S tim ciljem odgađate sve planove za sutra.

Blizanci

Vi ste danas okrenuti nekim novim poznanstvima i uopšte interesantnim ljudima koje sticaj okolnosti dovodi u vaš život. S obzirom na to da ste trenutno u fazi u kojoj ste najviše okrenuti poslu i poslovnim pregovorima, u ovom vidu komunikacije ćete tokom dana imati i najviše uspjeha. Neki poslovni kontakti mogu prerasti u prijateljstva.

Rak

Vaše se misli sada okreću u nekom drugom smijeru. Ostavljate se razmišljanja o svim svjetskim problemima i posvećujete se konkretnijim stvarima, među kojima goruće pitanje postaje pitanje vaših finasija. Danas pravite neku vrstu potrošačkog plana koji vam treba olakšati mjesečne troškove i spriječiti odliv novca na nepotrebne stvari.

Lav

Sjajne ste volje danas. Vaše dobro raspoloženje želite na neki način podijeliti sa vama dragim ljudima pa u tom smislu danas pravite posebno iznenađenje za njih. Ukoliko ste zaljubljeni , odnos sa partnerom postaje primaran i danas se u potpunosti nastojite posvetiti njemu i zadovoljenju njegovih potreba.

Djevica

Ponovo ulazite u fazu tajnovitosti. Dobro ste i dobro funkcionišete, ali ono što vam je trenutno na umu jeste način na koji možete nesmetano sprovesti u djelo sve vaše planove, pa ste se ućutali i posvetili sopstvenim ciljevima koji danas dobijaju jednu višu dimenziju. Na korak ste do ostvarenja, samo budite uporni.

Vaga

Vi ste danas lepršavi, vedri, nasmijani i skloni da cijelom svijetu pokušavate izaći u susret. To vaše raspoloženje je veoma privlačno prijateljima koji će se danas oko vas skupiti bez da vi iskažete ikakvu namjeru da se s njima danas u malo većem vremenskom rasponu družite. Planirali vi to ili ne poziva za izlazak ćete imati na pretek.

Škorpija

Vi semdicu završavate u velikom stilu. Danas je na vašem stolu veliki broj obaveza koje morate da privedete kraju , što vi s uspijehom i postižete. Posao je jedino što vam je sada na umu i najvjerovatnije ćete se sasvim isključiti iz ostalih društvenih zbivanja. Smatrate da se povremeno vrijedi žrtvovati da biste kasnije imali više vremena za uživanje.

Strijelac

Malo ste živnuli i riješeni ste već da se ponovo aktivirate u istoj mjeri u kojoj ste to bili ranije. Spustite malo loptu na zemlju, ukoliko vaša aktivnost uključuje druženja sa dragim ljudima slobodno se uspustite u nju, ali ukoliko se radi o ozbiljnim poslovnim angažmanima strpite se do naredne sedmice u kojoj ćete već lakše da se nosite sa obavezama.

Jarac

Vi ste pomalo zabrinuti ali više zbog vaših poslova nego nekih drugih pitanja. Zebnja koju osjećate zbog nekog bitnog projekta je krajnje neosnovana , pa se samim tim ne prepuštajte olako lošim mislima i negativnim stavovima po pitanju vaše poslovne budućnosti. Razgovor sa dragim bićem biće vam od pomoći danas.

Vodolija

Vaš emotivni status je sada puno bolji nego što je to bilo u zadnje vrijeme , što vas čini srećnim i zadovoljnim danas. Umjesto da se nerivrate zbog prošlih trenutaka u kojima su nesuglasice dosezale kritičan nivo, vi se okrećete uživanju u onom lijepom što je sad pred vama, što je bez sumnje najbolji mogući način gledanja na stvari!

Ribe

Poslove koje imate danas obavljate sasvim spretno i brzo što je za vas više nego neuobičajeno. Ni jednog trenutka poremišljanja ili konfuzije kod vas danas nema, pa se i vaši saradnici ne mogu načuditi ovakvoj promjeni ne samo u efikasnosti već u čitavom vašem nastupu prema poslovnim obavezama. Samo naprijed!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.