Dnevni horoskop za 26.6.2015.

Oko te djevojke ćeš se morati mnogo potruditi. Da se razumijemo, vjeruje ona u ljubav. Premda, u ljude, i ne baš.

Dnevni horoskop za 26. juni 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ste poput neiscrpnog energetskog izvora i gotovo nikad ne razmišljate o stvarnom predahu. Ono što je za vas uobičajen dnevni tempo, za druge je suluda jurnjava koju bi radije izbjegli. Danas ćete se pridružiti ostatku svijeta i istinski uploviti u mirnije vode. Osjetićete ‘pad napona’ i poželjećete da vidite kako to izgleda biti manje aktivan.

Bik

Bikovi koji su bake i deke danas će uživati u društvu svojih unuka. Ostali pripadnici znaka dan će svakako ispuniti brojnim kontaktima sa najmlađima. Pokušajte da organizujete susret sa poslovnim partnerima na svom terenu, uz malo opušteniju atmosferu, lakše ćete im izložiti svoju viziju budućih poslova.

Blizanci

Merkur je u vašem sazvježđu već neko vrijeme, no, njegov uticaj ćete posebno osjetiti danas, pogotovo kroz poslovnu komunikaciju. Rječitiji ste i spremniji da se suočite sa svim intelektualnim izazovima. Sad ste u punoj radnoj formi i spremni ste da radite punom parom. Imate u planu mnogo toga i žuri vam se da otpočnete sa realizacijom.

Rak

Rakovi dan koriste da ojačaju svoje samopouzdanje. Skloni ste da vrijeme provodite pred ogledalom, isprobavajući nove stilove. Željni ste nekakve promjene , pa mislite da će vas ona na fizičkom planu zadovoljiti. Dok ste u takvom raspoloženju uživajte. Priuštite sebi trenutke u kojima ćete se posvetiti samo i isključivo vama samima.

Lav

Ukoliko ste zaljubljeni , vi o tome ćutite. Imate nekakav osjećaj da bi najbolje bilo da uzrok svoje sreće sačuvate samo za sebe. Ovaj put ste u pravu, malo predostrožnosti ne bi škodilo, pogotovo ako niste sigurni da li suprotna strana gaji slična osjećanja prema vama. Odlučili ste da se malo distancirate od posla i posvetite drugim stvarima.

Djevica

Vi ste shvatili da je najbolje da trenutno sve pustite da teče svojim tokom i da ništa ne uzimate isuviše k srcu. Trenutna situacija ne zahtjeva da se aktivirate i vi se time rukovodite.Želite da se posvetite partneru i da provedete više vremena u njegovom društvu. Negdje ste između želje za karijerom i želje za porodicom. Treba vam distanca.

Vaga

Nakon dobrog sna ponovo ste u poslovnom elenmentu i već se svojski trudite da sve dovedete u red. Angažovani ste i preko mjere, ali vam je danas to iznimno zanimljivo. Prija vam tolika količina obaveza, jer doprinosi da se na neki način osjećate bitnije i bolje. Dan je u znaku poslovnih dešavanja.

Škorpija

Vi ste u nekom svom filmu i naprosto ste se isključili iz spoljašnjih dešavanja. Okolina je pomalo iznenađena , ali vi ne osjećate potrebu da ikome objašnjavate razloge za vaše trenutno stanje. Uživate u nekim stvarima koje volite i to je ono što vam je danas potrebno. Očekuje vas miran dan, bez većih problema ,ali i bez većih radosti.

Strijelac

Strijelčevi prve dekade bi mogli imati poteškoće sa svojim ukućanima. S jede strane želite da se posvetite porodici , a sa druge vam je već svega na vrh glave. Na poslovnom planu ipak vodite glavnu riječ, pa nije zgoreg da se na nju orjentišete, jer vam je danas to jedina oblast u kojoj biste mogli zabilježiti uspijeh.

Jarac

Ne budite zabrinuti zbog partnerovih želja za promjenama. Niti je potrebno da se ljubomorno hvatate za svaku njegovu riječ. Imate u vidu novu poslovnu mogućnost i danas bi bilo najbolje da svoju energiju utrošite na razmišljanje o njoj. Ništa vas ne može razveseliti kao finansijska dobit, pa onda pokušajte i da ju realizujete.

Vodolija

Treba vam još novaca, a vi ne znate na koji način da ga nađete. Svjesni ste da se dodatno angažovanje na poslovnom planu neće u toj mjeri isplatiti i počinjete da razmišljate o mogućnostima pokretanja sopstvenog biznisa. O čemu god da je riječ , potrudite se da nađete partnera , jer ćete samo u tom slučaju zaobiće neke od mogućih grešaka u realizaciji.

Ribe

Isuviše ste podložni emocijama danas da bi vas ljudi mogli shvatiti ozbiljno. Skloni ste pretjerivanju, ćudljivom ponašanju i tome da kinjite ljude koji to zaista ne zaslužuju. Malo se presaberite i zapitajte se zašto bi vam iko gledao kroz prste? Ako ćete da se ponašate kao razmaženo derište, onda je bolje da dan provedete sami.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.