Dnevni horoskop za 28. juni 2016.

Nemam ja pojma o životu. Ovo mi je prvi…

Dnevni horoskop za 28. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

S obzirom na današnji raspored planeta možete se nadati danu punom događanja kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Za sada se sjajno snalazite u ulozi žonglera koja vam je dodijeljena. Sve zadatke uspješno obavljate ,a kad je o ljubavi riječ pretvareate se u najuporniju osobu na svijetu.

Bik

Bikovi su danas okrenuti novcu i razmišljanju o novim načinima za umnožavanje svojih materijalnih dobara. Kod vas je sve podređeno ugodnosti, pa ćete se najvjerovatnije ponovo baciti u neki projekat koji će vam omogućiti da sa savojom porodicom provedete još kvalitetnog vremena u zajednički odabranom i opremljenom prostoru.

Blizanci

Vaše emocije danas bivaju dovedene do usijanja! Neko vas je pritisnuo tamo gdje ste najmekši i vi već gubite glavu. Shvatite da ste danas zbog upliva Mjeseca prenaglašeno emotivni, pa da vas je lako izbaciti iz takta, te da biste ukoliko kažete nešto što ne mislite mogli da se nađete u nezgodnoj situaciji , te da vam poslije bude žao.

Rak

Tajnoviti Rakovi vrijedno rade na ostvarenju svojih nauma. Za sada vam ide na ruku i vrijeme i okolnosti, a i vaši najmiliji nisu zagrijani da vam postavljaju suvišna pitanja, pa vi sa zadovoljstvom, neometano nastavljate po svome. Želite učiniti nešto za sebe , pa se danas u tom smijeru upotpunosti okrećete.

Lav

Lavovi se pripremaju na izlazak ili neki vid zabave. Danas vam je glavna misao da se dobro provedete i da na taj način sebi napunite baterije. Za sada vam je potrebno da ne mislite o ozbiljnim stvarima, kao i da se malo više date u neke vidove relaksacije ili uopšte da se bavite onim aktivnostima koje vam prijaju.

Djevica

Vrijedne Djevice se i danas svojski bacaju na posao. Vi radite kao da ne postoji sutra! Sve što zamislite sada ste skloni i da ostvarite što je u neku ruku i više nego sjajno. Praktičan rad je kod vas jednako važan kao i intelektualno usavršavanje, pa ćete se sada sa istim žarom baciti i na osposobljavanje vaših projekata u praksi.

Vaga

Vagama se smiješi tajna ljubavna veza. Neki pripadnici ovog znaka to mogu osjetiti kroz zaljubljivanje u osobu koja je na neki način zabranjeno voće, dok će neki zaista da se upuste u vezu koja će zbog svoje prirode morati biti skrivena od očiju javnosti. Koliko god vam to slatko bilo, zvijezde vam poručuju da ne sjedite na dvije stolice!

Škorpija

Ukoliko vam je ovaj dan počeo sa nervozom bolje bi bilo da odgodite sve aktivnosti i zadržite se u krevetu. U izgledu su vam sukobi kako sa dragim ljudima , tako i sa onima iz poslovnog okruženja, što vi zbog vašeg oštrog jezika, naprosto ne možete izbjeći. Ako ništa drugo, barem pokušajte da izbjegavate ljude koji vam ne odogovaraju.

Strijelac

S obzirom na raspored planeta danas ćete se najbolje osjećati u ljubavnom zagrljaju uz partnera koji će vas u dovoljnoj mjeri podržati. U slučaju da ste planirali drugačiji vid aktivnosti, obavezno nastojte da malo vremena izdvojite i za voljenu osobu koja će se sigurno potruiditi da se osjetite dovoljno voljenim i potrebnim.

Jarac

Vi ste se okrenuli poslu i sticanju novih znanja. Između ostalog spremni ste na različite vrste odricanja , koje će vam ovaj put donijeti dobrobit sa poslovne strane. Znate zbog čega se i u kojoj mjeri angažujete i to je trenutno dovoljno da zadrži vaša interesovanja, te da vam da snage da nastavite da radite istim intenzitetom.

Vodolija

Danas se možete posvetiti nekim stvarima koje se tiču umjetnosti ili naprosto kreativnog izražavanja. Dobar je period i za ljubav i sve ono što se nje tiče, pa biste ukoliko stvari na ovom polju nistu stajale najbolje, sada mogli iskoristiti povoljni zvjezdani uticaj da ih popravite i okrenete u svoju korist.

Ribe

Vi želite da spavate i ako bi vas neko pitao danas biste najradije da cijeli dan provedete upravo u krevetu uz hranu koju bi vam neko donosio u krevet i sve ostale pogodnosti koje imate samo onda kada ste bolesni, pa se vaši najmiliji naprosto sjate oko vas. Cijeli tretman ne možete dobiti , ali dobar dio svojih težnji možete sprovesti u djelo.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.