Dnevni horoskop za 30.3.2015.

Kada sam zaista počeo voljeti sebe, prestao sam žudjeti za nekim drugačijim životom i mogao sam vidjeti da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam. Danas, ja to zovem zrelost.

Dnevni horoskop za 30. mart 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Mogli biste da se posvetite nekim aktivnostima koje vam istinski prijaju, a kojima se odavno niste bavili. Možda je to sport, možda šetnja, bilo šta što volite, jer bi vas to moglo smiriti danas. Ukoliko želite u to možete uključiti i vaše najbliže. Prijaće vam njihovo društvo. Dio vremena, ipak , ostavite i za ljubav.

Bik

Vi ste danas podložni promjenama raspoloženja. Vaša osjećanja, kako prijatna tako i ona neprijatna su pojačana, pa se čuvajte ishitrenih reakcija. Ipak, zvijezde vam danas pored svega obećavaju prijatan dan. Vi znate kako da uživate u životu i svim stvarima koje on nosi sa sobom, pa ćete se u globalu osjećati dobro.

Blizanci

Kao da ste ovih dana sijući pozitivnost i osmijehe oko sebe pretjerali. Osjećate se ispražnjeno, iscrpljeno i fali vam malo vremena koje ćete provesti u miru i tišini sami sa sobom. Ovo je samo jedno prolazno neraspoloženje, neophodno vam je da malo usporite , zastanete, uhvatite dah, pa zašto da ne i porazmislite kuda i kako ćete dalje.

Rak

Vi ćete svoje vrijeme i pažnju danas najviše posvećivati svojim prijateljima. Osjećate da ste se pomalo udaljili od njih i danas pokušavate da te tanke veze koje vas drže očvrsnete. Ipak pretjerujete. Nije baš sve toliko loše kako vam se na prvu čini, samo ste bili u frci sa vremenom , pa se nikome niste mogli posvetiti onoliko koliko to inače činite.

Lav

Ukoliko ste ujutro čim ste otovorili oči počeli da razmišljate o poslovnim potezima, nije čudo! Danas vam je posao prvi na listi. Razmišljate o karijeri i o svim onim stvarima koji se nje tiču. Želite da se dokažete, pokažete i cijelom svijetu obznanite koliko visoko možete da se popnete na ljestvici uspijeha.

Djevica

Ukoliko se odlučite da posjetite biblioteku, vjerovatno je da ćete se tamo dugo zadržati. Prosto će vam biti teško da se odlučite između mnoštva zanimljivih knjiga, koje dvije da ponesete kući! Dan vam je u znaku učenja i širenja znanja. Ako ste student, vrijeme je povoljno za spremanje ispita. Ništa ne čekajte, nego se uhvatite knjige!

Vaga

Malo ste se zamorili. Možda vas je neka nepravda navela da se zamislite i skinte taj vaš prepoznatljivi osmijeh na trenutak, što će iznenaditi sve koji vas poznaju. Vi ste izuzetno osjetljivi na bilo kakav vid nepravičnosti i na svaku njenu naznaku kompletno vaše biće se buni i negoduje. Ne možete baš svuda uspostaviti harmoniju, ma kako vi to htjeli.

Škorpija

Vi ste danas u potpunosti povećeni voljenoj osobi. Danas vam je najbitnije da se ona kraj vas osjeća lijepo i voljeno. Potrudićete se da joj to i pokažete. Isto tako, možete očekivati izlive priajtnih emocija od strane voljenog bića. Uživajte u ljubavnoj sreći i sve drugo ostavite za kasnije. Divni ste kad ste ovakvi, a to ćete danas i sami uvidjeti.

Strijelac

Ponovo ste u punom poslovnom zamahu. Radite, radite i samo radite. Druga bitna stvar danas vam je vaše zdravlje. Ukoliko imate u planu nekakvu kontrolu, danas bi bilo vrijeme da ju realizujete. Svi zahvati koji se tiču vašeg zdravlja mogu biti realizovani danas. S druge strane , poslove obavljate s lakoćom i efikasno.

Jarac

Sve što se romantičnog u vašem životu tiče je favorizovano sada. Sa partnerom se izvršno slažete, u potpunosti razumijete i naprosto osjećate da se sasvim kompatibilni. Zaljubljeni ste i skloni da to pokažete što se vama istinski rijetko kad dešava. Danas uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Vodolija

Vi ste danas naprosto vezani za kuću. Sva dešavanja, sve vaše obaveze na neki način su podređene upravo ovom prostoru u kojem živite. U stvari, ključni dio dana bićete upravo u svom domu sa porodicom. Sve drugo danas je na neki način usputna stvar, čak i posao , kojem ste se u zadnje vrijeme u potpunosti predvali.

Ribe

Ukoliko ste mislili da ćete se danas izvući i izbjeći rodbinske kontakte, varate se! Cijeli dan ćete morati da se borite sa pozivima i posjetama rođaka, pa makar vam to i ne bilo milo. Nećete moći da se osamite ili zavučete u posao da biste to izbjegli. S druge strane, imaćete partnera uz sebe, a u dvoje je sve lakše.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.