Vaš idealan partner u koga bi trebali da se zaljubite ovog proljeća: Bikovi neka pronađu Djevicu, Lavovi neka potraže svog Ovna

S nekim je najskuplji restoran tuga. S nekim, klupa u parku i ruka u ruci, sreća.
Nije do mjesta, do osobe je.

Vatreni Ovan ili praktičan Jarac? Otkrivamo koji znak treba da “pecate” ovog proleća prema vašem horoskopu…

Ako vam se ovoga proljeća baca Amorova strijela, da li uopšte znate u kom, ili ka kome da je uputite? Odnosno, da li ste za rogatog Ovna, opasnu Škorpiju, neuhvatljivu Ribu ili komplikovanog Blizanca? Momci su i ovako „opasni“, a u proleće posebno jer „pecaju“ i oni, i to krajnje proračunato.

Odaberite znak:

Ovan

Bacajte ka Strijelcu jer je opšte poznato da ovi momci mogu da vam prirede nezaboravne trenutke. Pripadnici ovog znaka pozitivno će uticati na vas, šireći vam krug interesovanja, pravilno usmeravajući vašu energiju. Uz muškarca koji je Ovan žena će se uvijek osjećati zaštićeno, a u krevetu više nego zadovoljno jer kod Ovna strast je glavni pokretač u životu.

Bik

Locirajte muškarca koji je Djevica jer je on onaj koji će vam pružiti odnos pun uzajamnog razumjevanja. Ženi Biku odgovaraće praktičnost, mudrost i ozbiljnost jedne Djevice. Udruženim snagama možete mnogo toga da postignete jer ćete biti izvanredni prijatelji i ljubavnici koji će znati da udovolje međusobnim potrebama.

Blizanci

Ukoliko ste pripadnica ovog znaka onda težite nekom Lavu koji će svojom snagom i toplinom „grijati“ vaše srce, ali i tijelo. Lav muškarac je kao neki učitelj koji će vas suočiti sa vašim manama ali i prednostima, dajući vam vjetar u leđa svojom energijom.

Rak

Žena koja je „račica“ tokom proljeća bi trebala da „lovi“ nekog Škorpiona jer će on znati od svih znakova da cijeni njenu potrebu za toplinom, domom i porodicom. U neku ruku „čitaće“ vaše misli a pružiće vam sjajan intelektulano i emocionalan odnos. Plus, nikada vam neće biti dosadno.

Lav

Potražite nekog Ovna jer samo on može da slijedi vaše želje. Vašu vezu će krasiti visoki nivo tolerancije i kompronisa, iako ćete imati sitne svađe usled sličnog temperamenta. Plus, seeek je sjajaan!

Djevica

Vama najbolje odgovara Jarac jer će razumjeti vaše strahove, i pružiti vam dovoljno ljubavi i zaštite. Plus, oboje ste praktični i vrlo realni znakovi koji su usmereni ka negovanju porodičnih vrednosti.

Vaga

Trk po Vodoliju jer će ona umjeti da zadovolji sva vaša erotska čula. Uz njega vam nikada neće biti dosadno jer će umjeti da vas oraspoloži kada ste tužni ili umorni.

Škorpija

Vama je potreban nježan, strastven i senzualan muškarac kog možete da pronađete u znaku Ribe. Vaš će odnos biti krajnje emotivan i buran, ali Riba će umjeti da podnese vaše promjene raspoloženja pa i vaše bodlje ironije i kritike.

Strijelac

Dame u ovom znaku bi morale da pronađu nekog vatrenog Ovna koji će im priuštiti željenu akciju i uzbuđenje. Plus, Strijelac će uvijek razumjeti vaše potrebe i davati vam dovoljno prostora da se izrazite i otvorite, a na seksualnom planu, nemate brigu. Vatra na kvadrat!

Jarac

Vama je potreban Bik jer će vam pružiti ono čemu najviše težite: sigurnost! Oboje ste znaci koje čvrsto vjeruju u tradiciju, ali i porodične vrednosti pa ćete zajedno lakše postići sve to.

Vodolija

Blizanci su vaš savršen partner za proljeće. Ovaj muškarac će razumjeti vaše hirove i potrebu da zadržite individualnost i slobodu. Plus, oboje ste društveni i uvijek imate teme za razgovor.

Ribe

Vama najviše odgovara Rak jer će svojom miroljubivom naravi umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Muškarac Rak će vas čitati kao otvorenu knjigu, plus pružiti vam tako željeni osjećaj sigurnosti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.