Dnevni horoskop za 30. juni 2016.

Budite pažljivi kome poklanjate svoje vrijeme. To je jedina stvar koju nikad nećete moći dobiti natrag.

Dnevni horoskop za 30. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Zadovoljni ste sa načinom na koji se stvari trenutno odvijaju. Vi vrlo teško postižete unutrašnji mir i harmoniju, jer ste skloniji brunim , eksplozivnim reakcijama na sve što se dešava mimio vaše volje ili saznanja. Danas sve teče glatko pa ste i sami iznenađeni činjenicom da lakše podnosite neke od uobičajenih sporječkanja sa dragim ljudima.

Bik

Vi radite punom parom. Ovo je dan u kojem pokazujete i sebi i drugima koliko možete da postignete kada to zaista i hoćete. Dajete sve od sebe da se u poslovnom smislu danas potpuno pokažete svoje nove kreativne ideje, kao i želju da ostvarite zavidne razultate. Imate punu podršku kolektiva, pa samo nastavite!

Blizanci

Vi ste još uvijek u nekoj poluradnoj fazi u kojoj radije mijenajte obaveza za zabavu i uopšte nastojite da se izvučete kad god možete. Ono što vas trenutno puni energijom je svakako provod i bilo koji vid društvenih aktivnosti kojim biste se radije posvetili tokom dana nego ozbiljnijim poslovnim temama. Veče iskorisitite za ljubavne susrete.

Rak

Rakovima je ovo dan za odmor. Povlačite se u svoje sigurno gnijezdo u kojem se ipak najbolje osjećate. Potrebno vam je da se dobro odmorite i da napunite baterije za brojne poduhvate koji su pred vama. Iscrpljeni ste i umorni od svega , pa biste se najradije na neko vrijeme povukli iz svih svakodnevnih dešavanja.

Lav

Još jedan buran dan za vas Lavove. Očekuje vas mnoštvo poslovnih kontakata ali i novih mogućnosti kada je o napredovanju na kojem već neko vrijeme intezivno radite riječ. Vi ste željni slave i s obzirom na vaše liderske sposobnosti ona vam prije ili kasnije i sama dođe, a sa njom i sve privilegije koje očekujete.

Djevica

Novac je i danas nešto što vas veoma zanima. Pokušavate da uštedite za jednu od stvari koju sebi hoćete da priuštite. Vi ste poznati po tome što se ne razbacujete , kad vam je nešto skuplje potrebno, vrlo lako i spretno se organizujete . Vaša strpljivost i dosljednost na kraju biva nagrađena , a vi uvijek bivate zadovoljni.

Vaga

Danas ste preosjetljivi i pazite da vam se to ne obije o glavu. Mnogim pripadnicima ovog znaka dan će obilježiti osobe koje na ovaj ili onaj način pokušavaju da vas iskoriste. Ne dopustite nikome da manipuliše sa vama ili sa vašim emocijama. Prema nasrtljivijim ljudima budite oštri i odlučni. Samo tako ćete uspjeti da ih se riješite.

Škorpija

I danas ste ćudljivi. Iako je to kod vas jedna od uobičajenih faza u kojoj se povlačite u sebe i duboko promišljate , da biste na kraju pred svijet iznijeli novu ideju ili projekat, vama bliskim ljudima će to biti neobično. Poznati ste i po tome što ne volite da se pravdate, pa ćete njihova pitanja danas sasvim sigurno ignorisati.

Strijelac

Još danas ste u nekoj svojoj euforičnoj fazi. Pravite predstavu gdje god da se nađete. Nastojite da svud oko sebe proširite duh zabave i veselja, kao i da čitav ovaj dan provedete u što većem i vedrijem društvu. Prijatelji vas naprosto obožavaju kada ste takvi, ali ne dopustite da vam to u njihovim očima ostane kao jedini kvalitet.

Jarac

Kako se vi samo brzo i lako transformišete u pravog nemilosrdnog poslovnog čovjeka, ako to od vas situacija zahtjeva! Pod vašom neumoljivom rukom saradnici mogu samo da pokorno pognu glavu. Kad je o konkurenciji riječ, vi gotovo da i ne znate šta ona znači. Svaki pokušaj da vas neko omete ugušite u startu!

Vodolija

Još uvijek sanjarite. Zamišljate neku vrstu prostora koji bi najviše odgovarao vašoj šarolikoj ličnosti. Ma koliko to interesantno zvučalo, praktično je neizvodljivo , jer bi za vas idealno okruženje moralo sadržavati nekolicinu neobičnih stvari koje možda i postoje u svijetu bajki, ali van njega zasigurno ne. Posvetite se malo i običnim stvarima.

Ribe

Niste raspoloženi da se danas na bilo koji način socijalizujete. Nezadovoljni ste i namćorasti , pa nikome i ne biste bilo dobro društvo , čak i da imate želju za kontaktima bilo koje vrste. Ono što vi u stvari hoćete je budete neraspoloženi i sami sa svojim turobnim mislima. Ne brinite, kad vide vaše turobno lice, svi će vas se okanuti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.