Dnevni horoskop za 29. juni 2016.

Inače, ja teško odustajem. Ali ako odustanem od tebe jednom. Veruj mi, to je za čitav život.

Dnevni horoskop za 29. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Iako još uvijek imate veliki broj obaveza koje od vas zahtjevaju da se aktivno uključite u poslovne aktivnosti, vi vapite za odmorom i težite ka tome da se povučete u mirni svijet vašeg doma u kojem biste radeći nešto što volite uspjeli napuniti baterije i pripremiti se za naredne poduhvate koje planirate poduzeti.

Bik

Iako još uvijek imate veliki broj obaveza koje od vas zahtjevaju da se aktivno uključite u poslovne aktivnosti, vi vapite za odmorom i težite ka tome da se povučete u mirni svijet vašeg doma u kojem biste radeći nešto što volite uspjeli napuniti baterije i pripremiti se za naredne poduhvate koje planirate poduzeti.

Blizanci

Nerovza i napetost popuštaju samo da bi ustupili mjesto zabrinutosti, koja je kod vas jedno od uvodnih stanja u neku bitniju aktivnost ili projekat. Za sada kujete planove i pokušavate da napravite nekakav redoslijed aktivnosti koje bi vam omogućile da dođete do željenog cilja. Nema potrebe da se toliko brinete , sve će na kraju biti u redu.

Rak

Neki pripadnici ovog znaka će vjerovatno jutro da započnu sa prisjećanjem na neobične snove koje su imali prethodne noći. Vaša intuicija radi punom parom pa ćete signale koje vam šalje danas shvatiti i malo ozbiljnije nego inače. Imate utisak da čitate ljude i njihova emocionalna stanja, što je samo odraz vaše današnje sklonsti da ih posmatrate dublje.

Lav

Danas će neko da vam se nađe na putu i izazove vaš gnijev sa svojom nesuvislom primjedbom ili otovrenom provokacijom na vaš račun. Skloni ste da grmite na svakog ko pokuša da ospori bilo koju vašu odluku ili riječ, pa ćete danas imati pune ruke posla. Možda ne bi bilo loše da se zapitate kako to da svi misle jedno , a vi baš drugo.

Djevica

Djevice su danas u nekoj vrsti prazničnog raspoloženja. Jedan od vaših ciljeva je ostvaren i vi se već osjećate kao pobjednik, mada do konačnog ostvarenja imate još poprilično da radite. Ipak, važno je zabilježiti i manje uspjehe, jer vam oni daju siguran znak da ste na pravom putu, te sve bliži konačnom ostvarenju.

Vaga

Vage su danas silom prilika okrenute dnevnim obavezama i dužnostima koje ih očekuju na poslovnom planu. Za sada će vas i saradnici i šefovi poprilično uzeti na zub, u smislu da ćete se morati angažovati malo više , pa i izaći pred njih sa nekakvim konstruktivnim prijedlogom. Moraćete da date sve od sebe kako biste im pokazali svoje sposobnosti.

Škorpija

Nije vaš dan. Čini vam se da se sve urotilo protiv vas sa jednim zajedničkim ciljem da vas što više iznervira i natjera da se svađate i sukobljavate sa svima koji vam se nađu na putu. Nervoza koja iz vas izbija je posljedica nezadovoljstva i velikog broja obaveza koje su vas pritisnule sa svih strana. Pod stresom ste , što nije čudno.

Strijelac

Vi biste se trebali malo umiriti i odmoriti , jer vam je to prijeko potrebno. Navikli ste se da jurite trista na sat i da sebi gomilate aktivnosti koje su vam ruku na srce zaista prije opterećenje nego izvor zadovoljstva. Odmor vam je prijeko potreban iako vam se čini da funkcionišete u savršenom redu, na korak ste do kolapsa.

Jarac

Vi ste danas okrenuti partneru i ljubavi uopšte. Nekim pripadnicima znaka ovaj položaj zvijazda nagovještava partnerstvo u nekom novom, započetom poslu, dok za veći broj prvenstveno mlađih ipak ukazuje na ostvarenje na ljubavnom planu. Bićete sasvim zadovoljni sa svojim trenutnim emotivnim stanjem i odnosom u kojem ste.

Vodolija

Ponovo vas poslovne obaveze uzimaju pod svoje. Nemate vremena ni da se za sekund okrenete nekim svojim ciljevima i željama, jer vam ubrzan radni tempo to naprosto neće dopustiti. Pa ipak sjajno plivate u tim vodama. Odličan ste organizator i snalazite se više nego dobro kad vas zatrpaju obavezama.

Ribe

Ribe koje su roditelji će pravo zadovoljstvo danas osjetiti upravo u društvu njihovih najmlađih. Provođenje kvaltitenog vremena sa vašom djecom je ono što vam je potrebno da zaboravite na sve moguće poteškoće koje imate i da vam se ponovo vrati osmijeh na lice. Ostali pripadnici znaka, vrijeme će da provode u aktivnostima koje im prijaju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.