Dnevni horoskop za 31.10.2014.

Najbolje sredstvo za smirenje? Zagrljaj.

Dnevni horoskop za 31. oktobar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Malo ste živnuli. Najvjerovatnije usljed neočekivanog priliva novca koji vam je zaista uljepšao dan. S obzirom na to da vam je ipak nekakav podsticaj bio neophodan da se osjećate bolje, ovo vam je došlo kao pravo osvježenje, pogotovo što je stiglo sa sasvim neočekviane strane. Vaši najmiliji su uvijek uz vas, što sada uviđate.

Bik

Danas ste u mogućnosti da pokrenete neophodne razgovore sa partnerom povodom razjašnjenja situacije na ljubavnom planu. Zvijezde su na vašoj strani pa se bez straha upustite u bilo kakve razgovore koji bi vam trebali na neki način poboljšati odnos. Voljena osoba će sada pokazivati više želje i spremnosti da vam izađe u susret.

Blizanci

Pripremite se na veći broj obaveza na poslovnom planu koje će neminovno dovesti do toga da se jednog dijela privatnih aktivnosti morate odreći radi ostvarenja dnevnih zadataka. Nije da ste oduševljeni idejom da ostajete prekovremeno, ali šta je tu je. Umjesto da se nervirate pokušajte da poradite na organizaciji , te da u što kraćem roku završite nametnuto.

Rak

S Merkurom u petoj kući možete očekivati veći broj ljubavnih kontakta. Danas bi vam izuzetno prijalo i da se vidite sa prijateljima koje već neko vrijeme niste uspjeli da kontaktirate, što radi obaveza, što radi vaše zaboravnosti, kao i da organizujete neku vrstu zabave koja bi vam malo skrenula misli sa poslovnog plana .

Lav

Pitanja koja se tiču doma i porodice još uvijek su aktuelna, ali danas vam misli ipak više drže nove poslovne opcije koje vi u svojoj glavi pomno razmatrate. S obzirom na to da ste gladni novih izazova na poslovnom planu sve što bi djelovalo barem malo interesantnije od onog što trenutno imate ,danas dolazi u obzir.

Djevica

Ne biste pogriješili ako biste se danas okrenuli sređivanju vašeg doma. S obzirom na to da ste dobro organizovani, te da ste danas puni želje da na neki način poboljšate svoj životni prostor, a sveopšte je poznato da vi u čišćenju doma uživate, onda bi najbolji način bio da ovaj dan posvetite generalnom spremanju!

Vaga

Niste raspoloženi da se danas izjašnjavate po pitanju svojih emotivnih stanja, kao ni da se objašnjavate kad je o vašim standardnim aktivnostima riječ. Dosadilo vam je da ikome polažete račune , pa ćete danas svoje inače ljubazno lice zamijeniti mrgodnim ukoliko se iko usudi da vam se na neki način nametne ili pokuša da se upetlja u vaš život.

Škorpija

Lijep dan za Škorpije, naročito kad je ljubav u pitanju. S obzirom na to da ste danas izuzetno pozitivno raspoloženi , možete očekivati da vas sa svih strana obaspu pozivima za druženje. Ipak, usredsredite se na partnera i na poboljšanje vaše veze. Nećete se pokajati. Ako ste slobodni, neko nov ulazi u vaš život.

Strijelac

Čuvajte svoje zdravlje, poručuju vam zvijezde danas! Poprilično ste iscrpljeni i prvi simptomi bolesti su već na vidiku! Umjesto da ih ignorišete i nastavite da tjerate po svome bolje bi bilo da se malo više usredsredite na potrebne mjere zaštite. Za preventivu je već ionako isuviše kasno, pa ne oklijevajte da posjetite ljekara.

Jarac

Mnogi pripadnici ovog znaka danas se okreću ljubavi i onom što im ona nudi. Popuštate pomalo pred partnerom i dajete mu do znanja koliko vam znači. Vaši povremeni izlivi nježnosti dolaze kao pravo osvježenje za vezu, a vaš partner zasigurno zna da cijeni te rijetke trenutke opuštanja i vaše potpune otvorenosti prema ljubavnim osjećanjima.

Vodolija

Ne znate kako da se nosite sa usamljenošću u kojoj ste se zbog briga koje su vas snašle sami smjestili. Osjećate da ste se nekako izolovali od spoljnog svijeta, a s obzirom na to da je vikend i da ste slobodni, nemate mogućnost da se sakrijete iza većeg broja obaveza, pa morate da se suočite sa samima sobom i uvidite da ste ovaj put pogrešno procijenili snage.

Ribe

Vi ćete se danas sasvim na kratko zadržati u kući, jer vas sve vuče van. Najbolje bi bilo kad biste uspjeli da se organizujete i odete na izlet ili neku vrstu druženja koja bi uključivala kraći put. Prijatelji su vam kao i uvijek na raspolaganju, a sve što trebate je da im date konkretan prijedlog za zabavu i oni će ga zasigurno prihvatiti.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.