Dnevni horoskop za 31.12.2014.

Život se sastoji od malih stvari. Vrlo rijetko pojavljuju se prilike u kojima odjednom možemo učiniti puno. Istinska veličina sastoji se u tome da budemo veliki u malim stvarima.

Dnevni horoskop za 31. decembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Za vas je ovo dan u kojem biste pažnju trebali posvetiti zdravlju. Ukoliko ste pozvani na proslavu ili se nađete u bilo kojoj vrsti slavljeničkog okruženja, nastojte da ne pretjerujete sa jelom i pićem. Danas vam je želudac slaba tačka, pa bi nervoza koju osjećate mogla da vas dovede do većih poteškoća sa probavnim traktom ukoliko ga budete opteretili sa teškom hranom ili alkoholom.

Bik

Oni koji su zaljubljeni danas bi trebali da zaborave na sve druge probleme i da se više usmjere na odnos sa voljenom osobom.Trenutno je to ono što vas ispunjava i čini više nego zavidno sretnim. Ukoliko imate bilo kakve probleme sa poslovne strane ovo nije dan u kojem biste ih trebali riješavati. Ostavite sve za neko drugo vrijeme i uživajte u onom lijepom što imate na privatnom planu.

Blizanci

Pomalo vam je teško da se umirite , pogotovo nakon burne poslovne sedmice koju ste imali. Brži tempo vas je uzeo pod svoje, pa se čini da ste danas naprosto zaboravili da se odmarate. Sticajem okolnosti, novogodišnji praznici vam daju nešto više slobodnog vremena i vi ne možete ,a da se ne osjetite pomalo tromo. Osvrnite se oko sebe, ako već toliko želite da radite u vašem domu je sigurno mnoštvo stvari koje biste mogli da popravite.

Rak

S obzirom na vašu želju da što više vremena provedete u kontaktima sa vama dragim ljudima, danas ćete se uglavnom truditi da ih sve skupite na jednom mjestu. Potrebno vam je da se osjetite članom neke grupe ili naprsoto da znate da negdje pripadate da biste bili sasvim ispunjeni i zadovolji. Najsrećnijima vas čini vaša porodica pa vođeni tom mišlju ipak najviše vremena posvećujete njoj.

Lav

Za mnoge pripadnike ovog znaka dan je u znaku novčane dobiti. Bez obzira na to da li ćete konačno dobiti novac koji ste nekome davno posudili ili će vas poslužiti sreća u nekoj od nagradnih igara vaše finansijsko stanje se popravlja. Ono što niste očekivali sada konačno stiže, ali to ne znači da je nužno da sve odmah potrošite. Malo obuzdajte svoju želju da priređujete iznenađenja vama bliskim ljudima i novac ostavite , kasnije će vam trebati.

Djevica

Vi niste u ovom svijetu ni među ovim ljudima. Danas ste se posvetili samo ljubavi i onom što ona u vašem životu predstavlja. Sjajno raspoloženje će vas držati jedino ako ste u društvu voljenog bića, pa zašto onda to ne biste i bili. Danas zaboravite na sve i priredite partneru ugodno iznenađenje, kroz romantičnu večeru ili kratko putovanje. Vi znate biti pažljiviji od ostalih znakova zodijaka, kada to zaista želite.

Vaga

Za Vage je ovo jedan od onih dana koje bi trebalo prespavati. Ukoliko ste se ipak odlučili da ustanete iz kreveta budite spremni na različite vrste neugodnosti koje će vam se prije ili kasnije sručiti na glavu. Čini vam se da sve čega se latite pođe naopako, kao da danas ni ono najjednostavnije niste u stanju da uradite. Ne razbijajte glavu sa razmišljanjima zašto je tako nego dubko udahnite, smirite se i pomislite da je takva situacija prolazna.

Škorpija

Ukoliko su vam prijateljski susreti na umu ovo je dan u kojem ćete ih imati i više nego što to želite. Za sada vam je potrebno da se dodatno angažujete oko sopstvenih planova, a ostalo možete i kasnije. Zabava i provod nisu nešto bez čega baš i ne možete da izdržite dan , pa nemojte da rizikujete sopstvene planove zaradi trenutnog uživanja. Sa nekim prijateljima mogući su i sukobi. Najpametnije bi bilo da se u to ne upuštate.

Strijelac

Zadovoljni ste poslovnim rezultatima koje ostvarujete i danas naprosto likujete. Morate nekad i vi da se pravite važni, s obzirom na to koliko toga ste za kratko vrijeme uspješno ostvarili niko vam neće zamjeriti ako malo više vremena provedete ističući svoje zasluge. Ljudi oko vas su svjesni da ste po prirodi blagi i da niste zlonamjerni kada se ponašate na taj način pa vam to neće uzeti za zlo.

Jarac

Vaše misli su u daljinama. Posvetili ste se nekim novim predjelima i maštate o tome da ste tamo. Ruku na srce to je realno ostvarivo samo je pitanje koliko vi to istinski želite. Ukoliko vam je bitno da se malo više držite poslovnih projekata koji su povezani sa inostranstvom danas možete dobiti povoljan glas o tome. Finanskijski stojite dobro, jedino što je ostalo nerazjašnjeno jeste vaš stav prema partneru.

Vodolija

Zlovoljni ste. Ne znate kud da se denete i naprosto vam svi oko vas smetaju, čine da se osjećate sputano i loše. Ne zamjerite dragim ljudima, oni samo pokušavaju da vam se nađu pri ruci ,jer primjećuju da se sa vama dešava nešto neobično. Vi ste sa druge strane toliko tvrdoglavi da ne želite da vidite da se brinu nego pokušavate svim silama da ih isključite iz vašeg života. Imajte na umu da nekad ne možete sve sami.

Ribe

Nedostaje vam voljena osoba danas više nego ikada i čak i ako je tu pored vas čini vam se da će vrijeme koje provedete zajedno biti isuviše kratko. Da se vas pita najradije biste se negdje osamili sa partnerom i uživali u tišini i nježnostima. Danas vam je cijeli svijet višak, treba vam da se negdje sklonite i da je pored vas jedina osoba koju tu u stvari želite. Imajte na umu da je potrebno da joj to saopštite ukoliko želite da se ostvari.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.