Dnevni horoskop za 4. decembar 2017.

Živite dan po dan i obavljajte posao po posao, a zatim produžite prema onome što dolazi poslije. To ima smisla. Ne pokušavajte živjeti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve u isti čas. Uspješan je čovjek koji je naučio živjeti samo u sadašnjosti, ali se uvijek kreće prema onome što dolazi poslije.

Dnevni horoskop za 4. decembar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Prvi radni dan kod vas zaista počinje u velikom stilu. Bacate se na posao sa namjerom da sve što imate obavite ne samo u roku , nego i na način koji bi za vas bio najprihvatljiviji. Trenutno vam je bitno da se pozabavite sa organizacijom svojih poslovnih aktivnosti kako biste što efiaksnije i brže dosegli željene rezultate.Vašim saradnicima je jasno da se na vas mogu osloniti , pa će vam danas u potpunosti prepustiti glavnu riječ.

Bik

Vi biste voljeli da drugačije organizujete svoj život. Nekim pripadnicima ovog znaka se smiješio mogućnost putovanja u inostranstvo. Bilo da je riječ o stručnim usavršavanjima, bilo da je riječ o životu u nekim novim sredinama , situacija je povoljna. Trenutno možete da se usmjerite na organizacioni dio puta, odnosno na prikupljanje informacija i papirologiju. Ipak, prije nego što kažete konačno da , još jednom razmislite.

Blizanci

Ponedjeljak, prvi radni dan i vi ste već van sebe. Osjećate se u potpunosti zarobljeno u obavezama i dužnostima koje imate, čak do te mjere da ne znate kako ćete i kuda dalje. Stres je postao vaš stalni pratilac na putu ka ostvarenju čak i najejdnostavnijih zadataka. Danas ne znate kako da se nosite sa njim, pa postoji mogućnost da naprosto izgubite glavu i počinite nekoliko grešaka koje za vas nisu uobičajene.

Rak

Ovo je izuzetno povoljan dan za ljubavne kontakte. Vi se odlično osjećate kada ste u mogućnosti da se u potpunosti posvetite svom partneru. Imate potrebu da ga danas obaspete nježnostima i ljubavlju kao nikad ranije i da se sasvim usmjerite na jačanje vaše veze ukoliko je uopšte moguće da ona bude jača od tog kako je stanje sada. Okruženi ljubavlju i lijepim dešavanjima ovaj dan provodite u najboljem mogućem raspoloženju.

Lav

Iako ste još uvijek pod uticajem toplog porodičnog gnijezda i svih onih lijepih dešavanja koja vas u domu ili među prijateljima čekaju, vi ćete se danas munjevito ustremiti na posao. Potrebno vam je da se malo više usmjerite ka nekim planovima koje ste svojim saradnicima zadali, jer ćete se samo na taj način moći iz ovih poslovnih poduhvata izvući sa uspijehom. Imate punu podršku zvijezda, s toga samo naprijed.

Devica

Kod vas je ovo jedan od onih dana u kojima vaše raspoloženje ništa ne može da pokvari. Okružili ste se lijepim stvarima i srećni ste u svom malom intimnom krugu odabranih ljudi. Ljubav je još jedan razlog zbog kojeg ćete se osjećati odlično. Iznenađenja koja vam partner nosi su danas više nego pozitivna i vi po ko zna koji put dobijate iskren dokaz njegove naklonosti, što je samo razlog da mu uzvratite istom mjerom.

Vaga

Kako i dolikuje današnji dan ćete provesti u krugu vaših najbližih. Bez obzira na to da li će posao da trpi ili ne, uski krug vaših najmilijih će biti ono što će danas da vam izmami osmijeh na lice. Srećni ste ukoliko ste u mogućnosti da se tako organizujete da okupite sve članove porodice za stolom i da kao rijetko kada uživate u zajedničkom ručku uz laganu priču i smijeh. Ovo raspoloženje će vas na tren vratiti u danje djetinjstva.

Škorpija

Za vas je ovo vrijeme u kojem ćete se najvjerovatnije posvetiti obavljanju nekolicine poziva ili naprosto uživanju u pisanju mailova i odgovaranju na pozive svim onim ljudima kojima to niste uradili prije. Željni ste kontakta i zabave i danas ćete se najvjerovatnije upravo u tom smjeru okrenuti. Svi pozivi za izlaske biće dobrodošli, a što manje vremena budete proveli u vašem domu to ćete se osjećati bolje.

Strelac

Za vas je ovo dan u kojem ćete dobijati više pažnje i finansijske podrške sa svih strana. Sve što je potrebno jeste da tražite i dobićete. S obzirom na to da vi baš i ne spadate u najsramežljivije pripadnike zodijaka, neće vam biti problem da se obratite za pomoć ukoliko vam ona bude neophodna. U svakom slučaju novčani dobitak vam je izvjestan , a sa koje god strane on stigao izmamiće vam zadovoljstvo.

Jarac

Kod vas je situacija takva da se danas naprosto ne možete , čak i da pokušavate , osjetiti loše ili bezvoljno, što je u neku ruku vaše prirodno stanje. Danas sijate sa osmijehom i sipate zadovoljstvo kud god da se okrenete. Ljubav i lijepa dešavanja na ovom planu su svakako jedan od razloga za sreću. Partner i vi ste u takvom stanju da vam se čini da je sve oko vas obojeno nježnim emocijama i srećom.

Vodolija

Ponovo ste zapali u neko neraspoloženje ili bolje rečeno sjetu. Ono što je kod vas najizražajnije je svakako oscilacija među raspoloženjima koja je trenutno više odraz vašeg unutrašnjeg konfuznog stanja. Ne znate kud biste i kako dalje sa sobom. Vaš problem u stvari je vrlo jednostavan, neophodno je da se suočite sa onim što vas tišti i da se konačno oslobodite nekih stvari iz prošlosti. Samo tako ćete ponovo povratiti mir.

Ribe

Vi ćete danas dobiti poziv na zabavu ili neki vid provoda. Iako bi vam se moglo desiti da se pokolebate, nemojte odustati jer ćete se zaista sjajno provesti ma kako vam se to u prvi mah ne činilo moguće. Ono što vam je potrebno jeste da se opustite i da se na pravi način pripremite za sve one stvari i dešavanja koja vam prethode u narednim danima, zato se spremite i izađite. Prijaće vam!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.