Dnevni horoskop za 4. juli 2017.

U našim životima zaslužuju ostati samo one osobe koje uspiju vidjeti tri stvari: Tugu iza osmijeha, ljubav iza ljutnje i razlog naše tišine.

Dnevni horoskop za 4. juli 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Najprijatnije ćete se osjećati u svom domu, pod uslovom da izbjegnete sukobe sa ukućanima. Radite posao koji volite, ali ovaj put imate poteškoće u komunikaciji sa radnim kolegama. Njih odbija vaš krut stav i nespremnost na saradnju, a vas njihova prevelika opuštenost i pomalo nonšalantan pristup problemima.

Bik

Danas ćete poželjeti da se javite svim ljudima sa kojima se odavno niste čuli. Cijeli dan vam je u znaku komunikacije. Nastojte da ne pretjerujete sa kupovinom, jer bi se moglo dogoditi da kupite ono što vam nije potrebno, a pri tom potrošite više nego što ste planirali. Na ljubavnom planu ukoliko ste slobodni nema zanimljivih dešavanja.

Blizanci

Razmišljate o novcu i čini vam se da ste najsiromašnija osoba na svijetu! Znate da niste u pravu i da se vaše bogatstvo ne mjeri u posjedu, ali danas ste u svojoj materijalističkoj fazi i na korak ste do očajanja. Pomalo sumnjate u partnera i čini vam se da vam radi iza leđa, no razloga za brigu istinski nema. Samo ste paranoični.

Rak

Razmišljate o novcu i čini vam se da ste najsiromašnija osoba na svijetu! Znate da niste u pravu i da se vaše bogatstvo ne mjeri u posjedu, ali danas ste u svojoj materijalističkoj fazi i na korak ste do očajanja. Pomalo sumnjate u partnera i čini vam se da vam radi iza leđa, no razloga za brigu istinski nema. Samo ste paranoični.

Lav

Još uvijek ste u neravnoteži između privatnog i poslovnog života. Danas ćete prioritet ipak dati poslovnom. Maštate o naglom usponu u karijeri, ali za isti treba još da se potrudite. Za sada vam ide prilično dobro. Dok ste u radnom raspoloženju, nastojte da izvršite što više obaveza. Partner će ovaj put imati razumjevanja.

Djevica

Zadubili ste se u psihološku literaturu i duboko zamislili nad bitnim životnim pitanjima. Danas ste zamišljeni i okrenuti ka analiziranju bića i pojava. Pred vama je dan u kojem se povlačite u osamu i razmišljanje. Za partnera ne brinite, navikao je na vaše faze, pa će nastojati da vas danas ostavi na miru.

Vaga

Isuviše ste se okrenuli drugim ljudima i dešavanjima oko vas pa ste naprosto izgubili dodir sa dešavanjima unutar vašeg doma. Partneru ste potrebni i danas pokušajte da mu posvetite više svog vremena. Pošto ste dovoljno pronicljivi osjetićete i sami da je trenutak da porazgovarate o onom što ga muči.

Škorpija

Pomalo ste zabrinuti zbog posla. Osjećate da ste razapeti na nekoliko strana i da svaka strana očekuje vaše aktivno učešće , a vi biste radije bili posmatrač. Nije vrijeme za skrivanje. Pokušajte da se dobro odmorite u trenucima predviđenim za pauzu. Neophodna vam je dodatna energija za sve stvari koje danas treba da dovedete u red.

Strijelac

Teškoće u porodici. Neko vas je razočarao ili se osjećate nespremnim da se nosite sa problemima koji su vas zadesili.Niste čak ni voljni ni da razgovarate o tome. Čini vam se da je najbolje da sve pustite da teče nizbrdo. Da vas utješim, sve teškoće sa kojima se danas susrećete do sutra će naprosto ispariti. Imajte strpljenja i ne gubite živce.

Jarac

Juče ste se osjećali kao kraljevi svijeta , a danas? Pomalo ste nesigurni po pitanju nekih svojih akcija i čini vam se da ste ishitreno donijeli par odluka. Kao da nikad niste dovoljno oprezni, počinjete da se pitate da li ste zaista napravili mudar potez ili….Podijelite svje nedoumice sa dragim prijateljem koji će vas umiriti sa par prijeko potrebnih savjeta.

Vodolija

Privatno osjećate nezadovoljstvo. Na poslu uspješno završavate nametnute obaveze, ali zbog toga trpi vaš društveni život. Niste srećni, no to nastojite da zagušite negdje u sebi. Pažljivo! Nezadovoljstvo se kod vas manifestuje kroz različite fizičke smetnje, zato ne dopustite da se nagomila. Ostavite zadatke za sutra i provedite se.

Ribe

Čuvajte zdravlje, danas ste u osjetljivoj fazi. Dobro je vrijeme da preventivno posjetite zubara. Ne nervirajte se isuviše, jer vam to može donijeti više neugodnosti nego što ste mislili. Provjerite pritisak. Danas pokušajte da što više vremena provede kod kuće. Tu se ipak, osjećate najbolje, a partner će vam pružiti adekvatnu njegu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.