Dnevni horoskop za 6.1.2015.

Nije važno kako vas drugi vide, važno je kako vidite sami sebe.

Dnevni horoskop za 6. januar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Dan prepun kretanjima je pred vama.Osjećate novi priliv energije i imate potrebu da ju na neki način ispoljite. Najbolje bi bilo da to bude kroz posao, jer vas upravo u toj oblasti danas očekuje mnoštvo dešavanja. Možete očekivati da se na vas svali mnoštvo obaveza, ali isto tako da u tom nadasve ubrzanom ritmu dobro održite korak i sve uspijete na vrijeme realizirati. Na ljubavnom planu vas očekuje zahlađenje.

Bik

Kad ste vi u pitanju danas sve može da čeka danas ukoliko nije riječ o novcu. Jedino na što ste posebno osjetljivi jeste pitanje finansija. Sve ostalo je na neki način manje bitno ili u drugom planu. Kada je o vašim kalkulacijama riječ očekujte da se danas nešto po tom pitanju prelomi. Ili ćete se na neki način odlučiti na novi vid štednje ili ćete osmisliti novu poslovnu mogućnost koja će vam na duže donijeti željenu dobit.

Blizanci

S obzirom na Mjesec u znaku Bika možete očekivati malo emotivnije reakcije na vanjska zbivanja danas. Podložni ste različitim vrstama osjećanja i na neki način ste nječniji nego inače. Ovaj dan za vas je više u znaku jačih osjećanja njego nekih važnijih dešavanja iz okruženja. Kontrolirate svoje emocije, a ukoliko vam to ne pođe za rukom potražite prijatelja koji će vam rado izaći u susret.

Rak

Rakovima je bilo i bolje. Danas je vaša nervoza dostigla kulminaciju. Nešto se dešava u vašem životu , a vi ne možete da utičete na to. Nalazite se pred brojnim promjenama od kojih su neke poprilično burne i ne čekaju da se prilagodite. Umjesto da dopustite da vas okolnosti šibaju i bacaju iz jednog raspoloženja u drugo stisnite zube i uzmite stvar u svoje ruke. Bilo bi dobro kad biste uspjeli da se smirite i organizirate.

Lav

Vi ćete danas veći dio svog vremena provesti u druženju sa vama dragim ljudima. Na neki način ste se okrenuli od posla i odlučili da uplovite u malo lakši životni tempo koji bi vam omogućio da dio svog vremena podijelite sa vama bliskim i dragim osobama. Ukoliko ste u mogućnosti da se pozabavite socijalnom stranom vašeg života, prijalo bi vam kraće putovanje ili izlet sa starim prijateljima.

Djevica

Vama je na pameti samo posao i način na koji možete da ga što prije i lakše obavite. Najradije biste se zatvorili u kancelariju dok sve ne pozavršavate , što s jedne strane i nije tako loša zamisao kad se u obzir uzme koliko toga imate da uradite. Merkur je u vašem šestom polju pa sada iskoristite njegov dobar uticaj i obavite važne pregovore koji bi vam trebali omogućiti bolju poslovnu poziciju i prosperitet.

Vaga

Vi ćete se vrlo je vjerovatno danas najviše odmarati. Nemate volje da se hvatate nekog ozbiljnijeg posla ili bilo čega što bi zahtijevalo malo više angažiranja. Nije loše da se postavljate tako dok još možete. Sa ulaskom Merkura u znak Vodolije, nastupilo je i vrijeme veće aktivnosti, ali još uvijek možete da se odmarate na način koji najviše volite, a u vašem slučaju to je gotovo uvijek u društvu voljene osobe.

Škorpija

Vi ste danas na putu da sa nekim ozbiljno zaratite. Nije loše da se izjasnite i da ne dopustite nikom da utiče na vaše odluke ali isto tako biste trebali imati na umu da ni vi ne možete da utičete na odluke ljudi iz vašeg okruženja i da im ne možete nametati svoju volju po svaku cijenu. Sukob je na neki način neminovan, ali bi vam bilo pametnije da se pokušate smiriti , pa onda izgladiti stvari, jer u suprotnom pokrećete lavinu.

Strijelac

Sjajan dan za one pripadnike znaka koji su već neko vrijeme zaljubljeni ili u vezi. Partner vam je naklonjen i obasipa vas potrebnom pažnjom koja je u ovom slučaj vama itekako potrebna. Danas ste se nekako prepustili nježnostima i skloniji ste da izigravate mazu i da se umiljavate, što inače ne činite. U svakom slučaju ovaj vid vašeg ponašanja će izuzetno prijati vašem partneru, a i vi ćete zauzvrat dobiti pravi izljev nježnosti.

Jarac

Jarčevi su zabrinuti za neku blisku osobu. Osjećate da je neko vama blizak pred teškom odlukom i želite da mu pomognete a ne znate na koji način. Vi niste od onih osoba koje se nameću po bilo kojem pitanju, pa je tako i ovaj put. Strpljivo čekate da vam se obrati, iako unutra kuhate što od brige što od znatiželje. Budite strpljivi kako i inače jeste i sve će vam se samo otkriti. Do tada, nastojte da se umirite, brigom ne pomažete nikome.

Vodolija

Danas je vaš dan. Uživate u masi zanimljivih dešavanja, što je s obzirom an odmor koji ste sebi priuštili bilo neminovno. Kod vas se periodi aktivnosti i periodi povlačenja smjenjuju, pa je tako i sada. Na kratko ste se umirili, da biste se sada ponovo aktivirali onako kako samo vi znate,bez zadržavanja u potpunosti. Bacili ste se an otkrivanje novih hobija i interesantnih područja na kojima biste mogli da se okušate.

Ribe

Vi ćete se najvjerovatnije danas povući us voje svijet i u njemu lagano vraćati film na dosadašnja dešavanja. S obzirom na to da ste se u zadnje vrijeme prilično angažirali što kod vas inače nije tako često slučaj, sada bi vam prijalo malo opuštanja i mira. Kad je o ovom zadnje riječ vi bar znate na koji način to sebi da osigurate, pa ćete se bez obzira na sve drugo oko vas prepustiti lješkarenju i odmoru.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.