Dnevni horoskop za 6.12.2014.

Istog trenutka shvatio sam da je sve u mom životu, za šta sam mislio da je nepopravljivo, zapravo potpuno popravljivo. Osim činjenice da sam upravo skočio.
Ken Boldvin, preživjeli samoubica sa Golden Gejt mosta

Dnevni horoskop za 6. decembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Posao lagano dobija primat nad ostalim stvarima i mnogi od vas danas razmišljaju na koji način da zadovolje potrebu da rade ono što ih zaista privlači , sa potrebom da ono što rade bude adekvatno plaćeno. Neki se nalaze u situaciji da nisu pretjerano zadovoljni postojećim poslom, pa pokušavaju da pronađu nešto što bi ih više ispunjavalo.

Bik

Stariji Bikovi se danas posvećuju djeci, odnosno, pokušavaju da kroz razgovor sa njima razriješe neke dileme ili nesporazume. Oni mlađi pripadnici znaka se okreću novim ljubavnim dešavanjima. Ukoliko već niste , moguće je da započnete vezu sa osobom koja vam se već neko vrijeme sviđa.

Blizanci

Da biste ostvarili finansijsku dobit neophodno je da poduzmete kraći put. S druge strane pregovori koje danas budete vršili , mogli bi potrajati, ali će vam bez obzira na sve donijeti očekivane rezultate. Trenutna situacija nalaže da se pored činjenicama, naoružate i strpljenjem. Vaša moć ubjeđivanja je izuzetna.

Rak

Dobro raspoloženje i centralna pozicija u današnjim zbivanjima je ono sa čim će se Rakovi danas moći podičiti.Nekad i vi znate da izađete iz ljušture i da zadivite okolinu svojim duhvitim dosjetkama i prijatnim raspoloženjem. Kad se oslobodite stidljivosti potpuno ste druga osoba. Ta druga osoba će danas oduševiti okolinu.

Lav

Ni sada niste u najboljem izdanju. Jedino što bi vas moglo obradovati jeste finansijska injekcija koja bi vam omogućila da se utješite kupovinom. S obzirom na trenutno nepovoljnu planetarnu konstelaciju, pokušajte da se uzdržite od većih akcija, pogotovo u poslovnoj sferi. Kad je o ljubavi riječ danas bi neki od vas mogli da se nađu sami.

Djevica

Merkur je ušao u znak Jarca i vi ste prodisali. Sve je dobilo ljepše oblike i čini vam se kao da se svijet preko noći promijenio. U stvari, promijenio se samo vaš pogled na stvari. Stavili ste ružičaste naočale i odlučili da se opustite i uživate o onom što imate, a kad se osvrnete, vidjećete da u ljudima kojima ste okruženi imate pravo bogatstvo.

Vaga

Nepovoljniji ljubavni period za Vage počinje danas. Ukoliko ste zbog posla bili prinuđeni da malo zanemarite partnera, sad ćete uvidjeti da za njega imate još manje vremena. Nije idealno vrijeme da ga ostavljate po strani, ako vam je do veze, bolje je da se organizujete na vrijeme! U krajnjoj liniji , ako sabotirate odnos, ne možete očekivati da vas neko trpi.

Škorpija

Oduševićete se novim poznanikom u kojem ćete pronaći sve kvalitete koje tražite kod prijatelja, pa ćete ovaj put požuriti da ga uvrstite u tu za vas veoma bitnu kategoriju ljudi. Ukoliko ste na putovanju , lako je moguće da ostvarite dobar kontakt sa nekim od stanovnika mjesta u koje ste otputovali, što će biti razlog da destinaciju posjetite i u budućnosti.

Strijelac

Zadovoljni ste trenutnom situacijom. Osjećate se relaksirano i puštate da vas dan nosi , bez ikakvog planiranja. Ovo s jedne strane i nije loš moto ukoliko ste na zimskom odmoru ili kući koristite slobodan dan vikenda. Najbolje bi bilo da se isključite iz svih mogućih stvari koje su povezane sa poslom i na taj način sebi priuštite pravu relasaciju.

Jarac

Harmoničan odnos sa partnerom je juš uvijek jedna od ljepših strana vaših dnevnih događanja. Danas biste se mogli naći u iskušenju da ga iznenadite sa pozivom na put. Ukoliko niste isplanirali zimski odmor pravo je vrijeme da porazgovarate o tome i zajednički odlučite gdje biste mogli da otputujete.

Vodolija

Zadovoljstvo i ljubav prema poslu koji radite vas i danas navodi na poduzimanje akcija u tom smijeru. Neki od vas bi se mogli naći pred završnom fazom obrazovanja ili kursa koji su upisali, a oni koji očekuju promjenu stambenog statusa bi danas mogli dobiti glas o tome. Ipak, pravo vrijeme za razriješenje tog problema tek treba da dođe.

Ribe

I današnji dan provodite sa partnerom. Moguće je da odete na zajednički izlet ili neku sličnu vrstu druženja u dvoje. U svakom slučaju biće vam ugodno. Zaljubljeni ste i isijavate zadovoljstvo, pa ćete time pozitivno uticati i na raspoloženje ljudi oko vas . Ukoliko ste sami idealno je vrijeme da se upustite u novu romansu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.