Dnevni horoskop za 7.12.2014.

Ujutru se budim razapet između želje da poboljšam svijet i želje da uživam u životu. Ovo čini planiranje dana teškim.

Dnevni horoskop za 7. decembar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Kuća je danas poprište vaših zbivanja. Lako je moguće da bude i izvor negativnih emocija , pa čak i sukoba sa vašim najmilijima. Za sada , sve što biste vi željeli jeste da se odmorite, ali vam to na neki način naprosto ne polazi za rukom. Suština je u tome da se kad vamje to najmanje potrebno poajvljuju ili neočekivani gosti ili nešto slično.

Bik

Bikovi bi danas mogli poprilično da pokvarene pojedine odnose sa bliskim osobama. Nemate takta i niste spremni da izlazite ikome u susret, što ćete više nego jasno dati do znanja svima oko vas. Ukoliko neko baš bude insistirao da mu posvetite pažnju sam će biti kriv za oluju koju ćete izručiti na njega.

Blizanci

Neki prijatelj bi se danas mogao pojaviti kod vas tražeći pozajmicu, što će, ma kako vam na prvu nezgodno djelovalo, za vas ipak biti čin dobre volje, na koji ćete na kraju i pristati. Lako je moguće da se prevarite i da ovaj put zaista pogrešno procjenite osobu. Iako se radi o prijatelju, ne znači da je nužno da mu izađete u susret, a na vašu štetu!

Rak

Nije baš najbolje vrijeme za vas. Pomalo ste napeti danas, ali u suštini ništa specijalno loše vam se neće desiti. Prosto ste nervozni zbog posla i obaveza koje imate, pa nećete pokazivati toliko strpljivosti koliko inače imate. Lako je moguće da se na nekog žacnete , pa da vam kasnije bude žao zbog ishitrene reakcije.

Lav

Srećni ste i zadovoljni, kao i uvijek kad planete šalju dobre uticaje vašem sazvježđu. Zadovoljstvo na privatnom, a i na ostalim planovima, naprosto vas je preplavilo. Ruku na srce da je sve idealno, baš se i ne može reći, ali vi naprosto uživate. Imate osjećaj da ste se probudili srećni pa vam sada sve čini i ljepšim i boljim nego što je.

Djevica

Ovo je dan za prijateljske kontakate i druženja. Ono što želite je da se u potpunosti prepustite uživanju. Imate sve razloge za slavlje, posao vam ide od ruke, a to je uzrok vašeg neprekidnog osmijeha, osjećate se odlično i trenutno vam svi planovi idu kako ste zamislili. Za vas je najbitnije da ste se riješili poslovnih briga.

Vaga

Danas imate pune ruke posla. Nad vama kao da se nadvio oblak obaveza. Što je još gore , gotovo da ni jedna nije ugodnog karaktera. Ma kako vam to izgledalo danas ste na udaru i nemate mogućnost da se izvučete drugačije osim radom. S toga , ne časite ni časa , već se bacite u nove radne pobjede!

Škorpija

Mnogi pripadnici ovog znaka će se danas naći u prilici da ostvare poslovne kontakte sa važnim klijenitma. Za ovaj naporan poduhvat zasigurno vas očekuje priznanje. Na kraju krajeva zaslužili ste ga više od bilo koga drugog. Ipak, imajte na umu da prije nego što dobijete pohvale , morate itekako da se angažujete i pomučite!

Strijelac

Pomalo ste zabrinuti, ali nećete da dopustite dragim ljudima da to na vama i u kojem slučaju primijete. Radije se povlačite, nastojeći da sami razriješite sve moguće poteškoće koje vas tište, a ovaj put se odnose prvenstveno na vaš ljubavni život. Ovo znači da će neki Strijelčevi odlučiti da stave tačku na dosadašnji odnos i započnu nešto novo.

Jarac

Vi ste sada u potpunosti srećni, za što je glavni krivac partner ili ukoliko ste slobodni najnovija dešavanja na ljubavnom planu. Zauzeti pripadnici znaka proživljavaju pravu plimu ljubavnih osjećanja, dok oni slobodni danas svakako treba da prihvate poziv za izlazak od strane zanimljive osobe. Pred vama je zanimljiv dan!

Vodolija

Pomalo ste se razočarali , pa ste se , kako to i inače radite zatrpali poslom. Ne činite to zato što ste vi radoholik , već naprosto da biste pod maskom zauzetosti, uspjeli da od sebe otjerate sve one znatiželjnike ili ljude koji bi vas pod bilo kojom izlikom obasipali pitanjima. Treba vam vremena da se saberete, prije nego što se odlučite na dalje korake.

Ribe

Ovo je jedan od onih dana u kojem vaše emocije, one ljubavnog tipa, divljaju. Čas ste srećni, čas sumnjičavi , u svakom slučaju izmoreni brojnim mislima koje vam prolaze kroz glavu, pa se prema svima odnosite najblaže rečeno čudno. Ukoliko vas partner danas izbjegava ne uzmite mu to za zlo, on naprosto ne zna kako da se nosi sa vama takvima!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.