Dnevni horoskop za 6. decembar 2020.

Nije bitno ko te primeti nego ko bi te gledao svaki dan, a da mu ne dosadiš.

Dnevni horoskop za 6. decembar 2020.

Odaberite znak:

Ovan

Nije baš najbolji dan za vas. Skloni ste mračnom raspoloženju i to danas odbija sve vama drage ljude. Iako ste s jedne strane spremni da se otvorite i svoje strahove povjerite nekom bliskom prijatelju, suočićete se s činjenicom da kad vam je loše , nemate nikog raspoloženog da bude rame za plakanje. Kao i obično bićete prepušteni sami sebi, no, sreća u nesreći je što se vrlo lako i brzo uspjevate izboriti sa lošim raspoloženjima.

Bik

Idealan dan za ljubav, pa ćete, ukoliko ste u vezi ovo vrijeme provesti sa svojim partnerom smišljajući različite načine da ga iznenadite. Oni slobodni pripadnici ovog znaka će uživati u dobrom provodu sa društvom, a kako stvari stoje lako je moguće da se neko zanimljiv pojavi na većem okupljanju kojem ćete prisustvovati. U svakom slučaju danas vas krasi dobro raspoloženje i romantične emocije.

Blizanci

Ukoliko ste osjetljivijeg zdravlja ovo bi mogao biti dan u kome ćete osjetiti manje poteškoće. Preporučuje vam se da više odmarate i da pojačate unos vitamina. Ostalim pripadnicima ovog znaka dan je u znaku radnih aktivnosti. Imaćete potrebu da neke poslove obavite, iako je nedjelja, te ćete se najvjerovatnije naći do grla u papirima, ali vam to danas uopšte neće predstavljati problem.

Rak

Za Rakove je ovo pravi dan za ljubav. Ukoliko ste među onima koji su tek započeli ljubavnu priču, danas ćete istinski uživati u vremenu provedenom sa voljenom osobom. Pred mlađim pripadnicima znaka je dan pun zabavnih aktivnosti. Malo toga će vas moći zadržati u vašem domu danas, jer je pred vama niz izlazaka, druženja, uopšte kontakata. Pred vama je sjajan dan za odmor i opuštanje u kom ćete sigurno napuniti baterije za narednu sedmicu.

Lav

Vi ste danas okrenuti ljubavi i ljubavnim zbivanjima. Prija vam saznanje da je voljena osoba kraj vas u svakom trenutku i da imate njenu punu podršku za sve što radite. Ljubav bi mogla biti vaša pokretačka snaga. Sve što radite i sve ka čeku se usmjeravate danas je obojeno nježnim emocijama. Dio vremena ostavite za partnera.

Devica

Vas brine jedino zdravlje. Danas se preispitujeute i razmišljate šta biste konkretno mogli da učinite da se stvari na ovom planu krenu nekim boljim putem. Za sada je sve u znaku nagovještaja. Činjenica je da ste bili nepažljivi što vam se rijetko kad dešava, ali s druge strane imate puno više sreće nego što mislite.

Vaga

Sve je kod vas u nekom poprilično užurbanom tempu danas. Imate toliko lijepih dešavanja da prosto en možete da odolite da se na svakom pojavite. Ono što vam je trenutno prioritet jeste zabava u svkaom obliku. Uživate u različitim zanimljivim zbivanjima i brojnim ljubavnim susretima, koji će vam začiniti dan.

Škorpija

Kad je o pripadnicima ovog znaka riječ danas će vrijeme iskorisiti da se odmore. Ono što je vama neophodno jeste da se malo osamite i da u tišini porazmislite o stvarima koje vas tište. S obzirom na to da ste se isuviše forsirali u zadnje vrijeme , pravi je trenutak da se prije početka naredne sedmice opustite i odmorite.

Strelac

Danas ste preokupirani pozivima. Telefon je već doveoden do usijanja ,ali ste vi an to nekako anvikli. S obzirom an to da je drugi dan vikenda, planovi za provod su jedino što vas trenutno zanima i u tom kontekstu možete očekivati nekoliko poziva i prijateljskih prijedloga. Za šta god da se odlučite , vama će biti izuzetno.

Jarac

Novac je jedino što imate na umu. Za sada kalkulišete kako da što prije dođete do željene zarade, ali vrlo brzo ćete se dati i u njenu realizaciju. S obzirom na to da ste vi poprilično temeljiti kad je o ovom segmetu života riječ, zasigurno ćete dobro isplanirati svaki korak prije nego se upustite u konkretne aktivnosti na putu ka realizaciji cilja.

Vodolija

Danas vas poprilično udaraju raspoloženja koja ne možete da obuzdate. Čas ste sjajno , čas vam je loše , ni sami ne znate šta vam je, ni zašto ste toliko skloni krajnostima kad je o raspoloženju riječ. Najvjerovatnije je vaša nemirna priroda uzela maha i danas vas baca u kovitlac različitih misli i htijenja koje fizički teško pratite.

Ribe

Vi ste zlovoljni. Sve vam smeta i naprosto niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče niti kontakte sa dragim osobama. Za sada nastojte da se malo osamite ukoliko želite da izbjegnete dodatnu tenziju ili uopšte sukobe sa osobama koje cijenite. Danas vam je potrebna topla kupka i dan samo za vas.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.