Dnevni horoskop za 7.10.2015.

Nauči da se u životu snalaziš sam, jer kad ti bude teško svi obično nestanu.

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Danas ćete se ipak malo više okrenuti partneru i uopšte ljubavnom aspektu u vašem životu. Trenutno vam je naglašena potreba za nježnošću , što će voljena osoba na vašu radost itekako da iskoristi. Slobodnim pripadnicima znaka , dan je više u znaku maštanja o nekom interesantnom susretu nego u njegovoj stvarnoj realizaciji.

Bik

Iako ste sasvim u oblacima kad je o emocijama riječ danas će vas sticaj okolnosoti malo najterati da sagledate stvari i iz drugog ugla te da se pozabavite sa nekim dnevnim obavezama, kao na primjer onima poslovnog tipa. Da biste uspješno završili započete projekte neophodno vam je da se u njih i uključite.

Blizanci

Danas će mnogi pripadnici ovog vazdušnog znaka naći nova intresovanja koja će ih dodatno stimulisati na aktivnost i vratiti im osmijeh na lice. Nekima je moguć i interesantan susret , pa i zaljubljivanje. Bez razmišljanja se prepustite emocijama koje će ovaj put koliko god trajale za vas predstavljati izvor zadovoljstva.

Rak

Vaš vladar Mjesec je sada u četvrtom polju što ukazuje na vašu potrebu da se na neki način posvetite svojim najbližima kao i da veći dio vremena provedete u porodičnom okruženju. Potreba da vaše najbliže razmazite na vaš prepoznatljiv način, sa dobrim obrokom uz tradicionalno porodično okupljanje danas bi mogla da eskalira.

Lav

Nekim pripadnicima ovog vatrenog znaka danas se smiješi kraće putovanje. Naravno radi se o putu poslovnog tipa na koji ćete se odlučiti samo ako za to imate dobre finansijske razloge. S obzirom na to da vam zvijezde i danas obećavaju dobit nikakvog razloga da se ne upustite u ovaj poslovni potez manjeg rizika ne postoji.

Djevica

I danas ste zadovoljni i sami sebi dovoljni.Vi ste se mudro povukli iz bilo kakvog aktivnijeg socijalnog angažmana i prepustili radu na nekim malim ličnim ciljevima. Samo naprijed poručuju vam zvijezde. Imate dovoljno snage , volje i istrajnosti da svaki projekat koji započnete privedete kraju. Ne osvrćite se na zapitkivanja ljudi iz okruženja.

Vaga

Pred Vagama su sada neki manji ljubavni problemi. Pojedini priapdnici ovog znaka su se našli u nekom zabranjenom ili tajnom odnosu koji će ih sada skupo koštati. Pazite da ne pokvarite ono što imate svojim nesmotrenim akcijama poručuju vam zvijezde, jer ćete na kraju ne samo ostati sami nego i biti strana koja je najviše povrijeđena.

Škorpija

Pomalo ste zabrinuti zbog novih dogodovština na privatnom planu. Zanimljiva poznanstva sagledate iz nove perspektive koja bi u ovom slučaju mogla biti priejtnja postojećoj vezi. Razmislite dobro pirje nego što bilo šta učinite, jer nije sigurno da je nova osoba u vašem životu zaista vrijedna tolike žrtve.

Strijelac

Vi se danas odlučujete da se posvetite prijateljima i druženju. Organzujte sjedeljku ili izlazak i opustite se na za vas tipičan način. Dosta smijeha i zabave je ono što vam je trenutno potrebno, pa zašto to sebi ne biste i priuštili? Poslovne aktivnosti su danas manjeg obima pa se samim tim možete u potpunosti prepustiti uživanju i druženju.

Jarac

Konačno ste pred zadatim ciljem! Danas vam se osmjehuje poslovni uspijeh za koji ni sami ne možete vjerovati da ste ga ostvarili! Umjesto da se iščuđavate , bolje bi bilo da brzo odreagujete i iskoristite povoljnu šansu dok je na vidiku i dok je neko drugi nije ugrabio prije vas. Svjesni ste da imate konkurenciju, ali ne i toga na šta je ona spremna.

Vodolija

Vi imate želju da danas pobjegnete od svih mogućih dešavanja i ljudi, jer se osjećate sasvim nesposobno da se suočite i sa kakavim problemom u ovom trenutku. Drage Vodolije, iscrpljeni ste i zaista vam je neophodan odmor! Ukoliko ste u mogućnosti spakujte se i otiđite na kraći put ili sebi priuštite izlet u prirodu. Prijaće vam.

Ribe

Iako ste kad je o ljubavi riječ više nego zadovoljni, na privatnom planu ste trenutno u fazi nedoumica koje ne znate na koji način da razriješite. Nezadovoljstvo je evidentno, a danas bi moglo da utiče i na vaše radne sposobnosti. Nastojte da izbjegnete sukobe kako sa saradnicima , tako i sa dragim ljudima, da se kasnije ne biste kajali.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.