Dnevni horoskop za 8.8.2014.

Dnevni horoskop za 8. august 2014.

Ovan

Ovan

Danas su vaše emocije na vrhuncu. Sve doživljavate prejako. Pazite da ne primite sve suviše k srcu. Kad je o ljubavnim odnosima riječ prva polovina dana je izuzetno pozitivna za bilo koji vid druženja sa dragom osobom, a u drugoj polovini dana , ukoliko uspijete da se ne posvađate možete očekivati prolaznu nervozu.

Bik

Bik

Bikovi su danas rasijani i preopterećeni. Najvjerovatnije je da će vam kompletan dan djelovati kao da je krenuo nizbrdo. Ne očajavajte, nije tako strašno kako mislite, samo se zvijezde malo poigravaju sa vama testirajući vašu izdržljivost. Priuštite sebi filmsko veče i uživajte, kad već niste raspoloženi za razgovor i sa kim.

Blizanci

Blizanci

Vama je danas na pameti ludi provod. Okupljate ekipu i pravite zabavu ili se naprosto spremate za jedan izlazak u većem društvu. Bilo kako bilo ovaj dan ćete provesti okruženi prijateljima i non-stop u pokretu. S obzirom na vaš mentalitet ovakva vrsta aktivnosti će vam izuzetno prijati i doprinijeti da se osjećate sjajno.

Rak

Rak

Danas želite da se posvetite pripremama za posao ili čak samom poslu. Nešto vas je uhvatilo i pokušavate da odradite što je više moguće unaprijed. Vaša angažovanost je pohvalna, ali je pitanje do kad ćete moći tako? Ukoliko razmišljate o promjeni u karijeri, mogli biste da preduzmete neke bitnije korake ka željenom cilju.

Lav

Lav

Vama je zaista potreban odmor i sad biste vrlo rado da ga iskoristite. Zvjezde nalažu da ćete, ipak, malo morati sačekati. Strpljenje, s druge strane i nije jedna od vaših karakteristika, pa biste zbog svega mogli vidno da se iznervirate. Frustrirani ste zbog trenutne situacije i nikako niste u radnom elementu.

Djevica

Djevica

Mračni ste danas. Nešto se sa vama događa a vi više ni sami ne znate šta. Kao da neka nevidljiva sila upravlja vašim raspoloženjem. Ne biste trebali da se prepuštate takvim mislima. Činjenica je da ste pod stresom, ali isto tako, samo vi odgovarate za svoje postupke i samo vi određujete šta ćete, kad i kako osjećati.

Vaga

Vaga

Današnji dan je kao stvoren za ljubav, a to je ipak vaša oblast, zato se naoružajte osmijehom i krenite na izlet ili put sa partnerom, jer vam je provod zagarantovan. Ako već ne odete negdje, gledajte da barem ovaj dan provedete sa voljenom osobom jer će vam njeno društvo danas izuzetno prijati, a i dobićete inspiraciju za sve drugo u životu.

Škorpija

Škorpija

Škorpije bi danas trebale da se malo pozabave sa svojim zdravljem. Ne bavite se nekakvim ekstremnim aktivnostima , jer biste lako mogli da se povrijedite. Uzgred, ne bi bilo loše da se danas prihvatite nekakve dijete za čišćenje organizma. Ako ništa drugo , bar jedan dan možete pripaziti na ishranu i time svom tijelu pružiti prijeko potrebnu njegu.

Strijelac

Strijelac

Vama je dan kao stvoren za ljubavne kontakte. Ukoliko ste prethodnih dana propustili izlazak sa prijateljima, danas ne oklijevajte, jer ćete se provesti bolje nego što mislite. Raspoloženi ste, šarmantni, sijate optimizmom i ukoliko ste slobodni očeujte da vam neko posveti pažnju. Imate tajnog obožavaoca.

Jarac

Jarac

Ne da vam se ništa. Malo ste se ulijenili danas, ali s obzirom na to koliko ste inače vrijedni i koliko ste u stanju da radite, jedan dan vam se može progledati kroz prste. Idealno bi za vas bilo da se smjestite u krevet i da vas neko njeguje. Problem je što to nikad ne tražite, a kraj sebe imate osobu koja bi vam vrlo rado izašla u susret.

Vodolija

Vodolija

Vodolije su danas prezauzete. Sve što niste uspjeli da uradite tokom sedmice, sad pokušavate da nadoknadite. S jedne strane to nije loše, ali s druge razmislite da malo usporite tempo. I dalje primat u vašem žuvotu ima partner, a sve druge , pa čak i sebe stavljate poslije njega. Divno je kad ste toliko odlučni da mu odovoljite.

Ribe

Ribe

Ribe razmišljaju o imovini danas. Neki od vas razmatraju mogućnost prodaje ili unovčavanje posjeda. Ukoliko je tako, pokušajte da konačnu odluku odložite za neko drugo vrijeme, trenutno ste isuviše konfuzni da biste iznijeli konačno rješenje ili cifru. Kako god okrenete nećete proći onako dobro kako se nadate, zato je bolje da se strpite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.