Kako vratiti staru ljubav: Biku morate dati do znanja da je bio upravu, prema Jarcu budite iskreni i otvoreni

Je l’ ga još voliš? -Da. Jesi ikad prestala? -Ne. Bilo je dana kad mi je falio manje, kad se nisam mogla sjetit njegovog osmijeha, mirisa, pogleda, ali nikad nije prošao dan a da na tren nisam pomislila na njega.

Nakon prekida ponovno uspostaviti odnos vrlo je teško, ali horoskopski vodič nam može olakšati otvoriti vrata i omekšati partnera. Slijedite sljedeće savjete i vrlo brzo ćete biti ponovno u zagrljaju.

Ovan

S Ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne hodajte uokolo čekajući da on nešto primijeti. I ni slučajno nemojte čekati «pravi trenutak» za pomirbu, zbog toga što ovnovi vrlo brzo uskaču u nove veze. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga se držite riječi, zbog toga što ovnovi ne toleriraju prekršena obećanja. Ako baš želite učiniti nešto dodatno za svoga partnera javno se ispričajte, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo mu morate jasno dati do znanja da je on bio u pravu. Recite kako je on od samog početka imao potpuno pravo vezano uz tu temu. Sve dok to ne napravite od pomirbe ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvaćate kako je pametniji i kako ćete i u buduće njega slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivu ispriku. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ako ste napravili ozbiljnu pogrešku, morat ćete se malo više potruditi i biti dosjetljiviji. Ne pokušavajte ga zvati jer on nije tip koji će pokraj telefona čekati da zazvoni, ali ako želite izglačati stvari ne smijete prekinuti komunikaciju. Pokažite otvorenost i spremnost na ponovna druženja. Ne plačite i ne histerizirajte.

Rak

Da biste se pomirili s rakom trebat će vam mnogo strpljenja, ukusa i takta. Ne naglašavajte svoju pogrešku, i ni slučajno se ne šalite na taj račun. Recite mu kako jednostavno ne možete živjeti bez njegove ljubavi. Ako to ne upali pripremite večeru i učinite sve kako biste izbjegli bilo kakav oblik neslaganja. Neka osjeti vašu ljubav, odvojite što više vremena, pažljivo slušajte što vam priča, slažite se s njegovim tezama. Kako rakovi sporo pale, možda ćete ovo morati ponoviti i par puta.

Lav

Komplimentiranje i laskanje će vas odvesti gdje god želite. Ispričajte se zbog svog «grijeha» i naglasite kako ne zaslužujete njegovu ljubav. Obasipajte ga poklonima, a posebno čokoladom i cvijećem. Učinite sve kako biste pokazali kako ste vrijedni njegove ljubavi, odjenite se najbolje što možete. Lavovi su površni. Potrebno je samo da on uoči da se trudite i da ga želite najviše na svijetu i on će prići vama.

Djevica

Za početak se upristojite. Djevica ne podnosi psovke ili prostačenja. Naglasite svoju profinjenost. Na dogovoreni sastanak dođite na vrijeme, uredite se, a ako ide do vas doma obavezno počistite stan. Svoju grešku u djevičinim očima ćete očistiti ako očistite sve oko sebe. Kupite lijep poklon, ni slučajno romantičan ili humorističan, najbolji izbor bila bi dobra knjiga. Ali nemojte ni «gnjaviti», djevice vole logična objašnjenja više od emotivnih apela.

Vaga

Pokažite što više zanimanja za vagine aktivnosti. Izbrusite svoje konverzacijske vještine. Naravno ne zaboravite svako malo udijeliti kompliment. Sve osobe rođene u znaku vage trebaju stalno odobravanje i za sebe i za svoje postupke. Ponudite formalnu ispriku. Ni previše ni premalo. Vaga mora znati da ste ozbiljni i da mislite to što govorite. Dodajte malo romantike i uspjeh neće izostati.

Škorpija

Slobodno upotrijebite neke dramatične geste kako biste pokazali svoju odanost. Što se tiče škorpiona govor je prejeftin, pa riječi neće puno pomoći. Važno je djelovati kako biste zadovoljili škorpiona. Jedino pozitivne akcije mogu vam vratiti milost. Možda to znači da ćete se morati riješiti neke stare navike, ili potražiti pomoć ako se radi o ozbiljnijem problemu, ali jednostavno morate potpuno završiti s tim što je prouzrokovalo prekid. Pritužbe i prigovore ovog znaka uvijek uzmite ozbiljno.

Strijelac

Ponudite toplu i prihvatljivu mirovnu ponudu. Strijelci vole kućne ljubimce i budete li dovoljno umiljati neće vam moći odoljeti. Najbolje bi bilo za početak s njim prihvatiti prijateljstvo i ne žuriti. Strijelci više važnosti pridaju društvenom životu nego ljubavi, te biste se trebali uklopiti u njegovo društvo. Što prije ponovno postanete član ekipe, prije ćete se pomiriti.

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka nanjušiti laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i misliti. Prazna obećanja neće vas daleko dovesti. Jarci dosta cijene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za pomirbeni dar otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati kako vjerujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte jarca, to je znak koji ne voli igranje.

Vodolija

Pozovite vodenjaka na razgovor uz kavicu. Neće moći odoljeti razmjeni mišljenja. Oduprite se i ne potičite bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti stagnirati. Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora biti potpuno otvoreno. Pokušajte napraviti nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na suosjećajnost. Ribe ne mogu nikoga gledati kako pati. Budite manje posesivni i zahtjevni. Iako je romantična riba ne može podnijeti zatvor. Prihvatite činjenicu da je ekstremno osjetljiva i da se treba uvijek prema njoj ponašati s posebnom pažnjom. Budite što nježniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.