Dnevni horoskop za 9.1.2016.

Tretiraj je kao ozbiljan muškarac sa dobrim smislom za humor i odgovarajućom dozom romantike. To je to.

Dnevni horoskop za 9. januar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi će danas biti skloni sanjarenju. Čak i u vama leže neke umjetničke sklonosti, pa ćete u skladu s tim danas u svemu nalaziti tragove ljepote. Problem bi mogao nastati, ako poželite da se mislima vratite u prošlost. Mogli biste lako postati nostalgični; zato se okanite prisjećanja i obratite pažnju na dešavanja oko vas.

Bik

Vaše današnje neraspoloženje neće biti problem samo vama, nego i ljudima iz okruženja. Naprosto isijavate nervozu i za vaše najbliže je to signal da vas danas zaobiđu. Nemojte se čuditi ako ste usamljeni; pravi razlog za to je vaše natmureno lice i stalna prigovaranja koja niko ne želi da sluša. Kad promijenite stav i okolina će vas prihvatiti.

Blizanci

Vama su danas potrebni prijatelji. Osjećate se pomalo usamljeno, ali ne brinite: vaš vječiti osmijeh i spremnost na vragolije uvijek su drugima bili interesantni, a kad je o provodu riječ, vi ste prva osoba koju pozivaju. Danas će biti dovoljno da najavite da nemate nikakve planove i pred vama će se stvoriti pozivnice na sve interesantnije događaje.

Rak

Vi i danas razmišljate o poslu. Negdje ste nešto zaboravili uraditi ili je aktivnosti bilo toliko da naprosto niste stigli sve da završite, pa ćete se danas posvetiti radnim obavezama. Iako je to neophodno, nastojte da se ipak ne dajete preko mjere, jer vam je, kao i svima, potreban odmor da biste i narednih dana posao radili jednako efektivno.

Lav

Venera je u znaku Riba, pa biste, ukoliko želite da nešto izmjenite na sebi, to već sad morali da učinite. Već neko vrijeme ste izloženi uticaju Saturna. S obzirom na to da se on već neko vrijeme nalazi u vašoj drugoj kući, vrijeme je da se pozabavite finansijama. Pred vama su dani u kojima zarada neće stizati na lak način.

Djevica

Zabrinuti ste što u neku ruku i odgovara vašem prirodnom stanju. Gotovo uvijek, bez obzira na srećne okolnosti u životu, vi nađete nešto oko čega biste mogli da se grizete i brinete! Tako je i danas. Poenta je u tome da ne možete da utičete na ishod nekog događaja, a sa tim vam se vrlo teško pomiriti.

Vaga

Vi se danas možete posvetiti voljenoj osobi. Konačno imate dovoljno vremena i dovoljno energije da osmislite nezaboravan provod u dvoje. Od voljenog bića možete očekivati pažnju i razumijevanje, a bilo koja vaša ideja danas, koja se tiče zajednički provedenog vremena, biće s radošću prihvaćena.

Škorpija

Čini se da i vi Škorpije radite. Ukoliko ste danas prinuđeni da se pojavite na poslu, nećete biti pretjerano zadovoljni. Ipak, nastojte da se poslodavcima ne zamjerite, pa svoje gunđanje zadržite za sebe. Pažnju biste trebali obratiti i na zdravlje jer vam zvijezde najavljuju glavobolju. Imate manjak energije i osjećate se bezvoljno.

Strijelac

Danas je dan za vaše omiljene aktivnosti. Šta god to bilo, možete da se sa sigurnošću pripremite da ćete pored zadovoljstva požnjeti i uspjeh. Nekima od vas to znači samo mogućnost da se malo pozabavite sobom i stvarima koje volite, a nekima, opet, znači potvrdu njihovih sposobnosti.

Jarac

Monoton dan koji želite provesti u kući. Nalazite mnoštvo razloga da ostanete u sopstvenom domu, pa je u tom smislu moguća i neka vrsta popravke ili promjene. Ukoliko postoji nešto što stalno ostavljate za kasnije, a ukućani vas već odavno opominju da to riješite, danas je pravo vrijeme da se bacite na posao.

Vodolija

Vi ste u putu ili naprosto želite to da budete. Ukoliko ste planirali da negdje odete ili da nekog posjetite, sad je pravi trenutak za to. Pred vama je dan u kojem nećete imati mira na jednom mjestu, ali to na neki način vašoj nestalnoj prirodi i odgovara. Brzo se zasitite istovjetnih stvari ili ljudi, pa naprosto morate da bar na kratko promijenite klimu.

Ribe

Vas danas očekuje novac i već ste se naoružali da ga dobijete. Ukoliko ste nekome izašli u susret sa pozajmicom, sad je trenutak da ta sredstva dobijete nazad. Ipak, možda ćete morati da pristupite direktnom traženju povrata novca, jer je druga strana svjesno ili nesvjesno zaboravila na svoje obaveze prema vama.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.