Dnevni horoskop za 10.1.2016.

Postoje dani kada ne podnosim samu sebe, tako da nema svrhe da se trudim podnositi vas ostale!

Dnevni horoskop za 10. januar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Sunce je u vašoj osmoj kući, što kod vas uzrokuje poteškoće sa zdravljem. Ako tome dodamo naglašene emocije, osjeti-ćete se prilično ugroženo danas. Najbolje bi bilo da se držite kuće, odmora i nekih preparata za jačanje imuniteta. Nikakve napornije aktivnosti danas vam neće prijati, pa nastojte da ih se klonite.

Bik

Ljubav je jedno od pitanja koje vas muči. Za sada niste najsretniji u toj oblasti i čini vam se da se dio vašeg svijeta srušio. Umjesto što se žalite i očajavate nad vašom tužnom sudbinom, učinite nešto da to promijenite. Izađite i osvrnite se oko sebe; sigurno ćete naići na nekog dovoljno zanimljivog, nekog ko prema vama neće biti ravnodušan.

Blizanci

Posao dobija dimenziju koju ste vi želje-li i sada sa zadovoljstvom možete malo da odahnete i napravite nužni predah, što će se najbolje odraziti na vrijeme ko-je ćete posvetiti svojim najbližima. Prija vam saznanje da konačno imate vremena za sve one drage ljude koje do sada zbog obaveza niste mogli da vidite.

Rak

Ovaj dan vam je povoljan za nove podvige kad je o poslu riječ i uopće nove poduhvate koji bi unaprijedili vašu karijeru. Što se ostalih stvari tiče, situacija je manje-više ista. Odlučniji ste nego inače i lako je moguće da se upustite u neku novu aktivnost, koja bi ovog puta mogla biti i sportskog karaktera.

Lav

Vama je trenutno najljepše kad ste kod kuće. Sa najbližima imate sjajan odnos i dobru komunikaciju koja vam mnogo znači. Od nekoliko životno važnih stvari vi ste realizirali jednu, a po nekima, to je baš ona najbitnija, sklad unutar do-ma. To je dovoljan razlog da se i u ovim tmurnim, hladnim danima osjećate sretno i zadovoljno.

Djevica

Dan je u znaku komunikacije i dogovora različite vrste. Za sada, osim nervoze osjećate jedino potrebu da sve obaveze koje imate uspješno privedete kraju. Bez premišljanja se okrećete radu kao jedinom sigurnom izvoru zadovoljstva. To vam i nije tako loša ideja, mada ne bi bilo zgoreg da se malo više okrenete druženju.

Vaga

Ljubav je u zraku za sve pripadnike ovog vazdušnog znaka. Danas se osjećate zaljubljeno i sretno, makar to na javi i ne bilo tako. Vaš svijet je na neki način obojen toplim i nježnim emocijama, pa ćete, ukoliko ste zauzeti, zasigurno dobar dio dana provesti s partnerom. Ukoliko ste slobodni, pred vama su nova osvajanja.

Škorpija

Osjetit ćete više elana za preduzimanje bilo kakvih novih akcija. Za sada će vam se misli najviše okretati prema poslu i zbivanjima u toj oblasti, koja je za vas trenutno od većeg značaja. Sve drugo puštate da čeka ili naprosto ostavlja-te za neki drugi dan.

Strijelac

Mnogi pripadnici ovog temperamentnog znaka danas će se naći raspoloženi za emotivne susrete i osvajanja. Sada vam je najbitnije da zadovoljite svoju potrebu za ljubavlju, što vi činite obasipajući partnera nesvakidašnjom pažnjom, koju vam on istom mjerom uzvraća. Slobodni Strijelci neće oklijevati kad je o upoznavanju novih osoba riječ.

Jarac

S obzirom na Mjesec u četvrtoj kući, trenutno bi vam najviše prijalo da se odmorite u poznatom, domaćem okruže-nju. Porodica, kao i odnosi unutar nje, danas dobijaju na značaju. Ono što vam je istinski potrebno jeste odmor koji bi vam, na neki način, olakšao sve poslovne poteškoće koje prebirate po mislima.

Vodolija

Ukoliko ste planirali da ovaj dan provedete malo opuštenije i mirnije, ne zavaravajte se. Pred vama je toliko obaveza koje će od vas zahtijevati da se uglavnom posvetite telefonu i sastancima. Dan je ispunjen kontaktima s drugim osobama, zbog kojih nećete ni sekundu imati mira. Ipak, nastojte da sagledate stvari iz vedrijeg ugla. Sutra će biti bolje.

Ribe

Nekim pripadnicima ovog znaka danas se smiješi novčani dobitak. S obzirom na način na koji je moguće da ga realizirate, vi ćete se vjerovatno prilično iznenaditi, ali isto tako i vrlo brzo dobijeni novac utrošiti. Imajte na umu da ovaj put obradujete i svoje najmilije, pa im priuštite nekakav sitniji dar kao znak pažnje.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.