Dnevni horoskop za 9.4.2015.

Bitno je samo imati nekog ko će te podsjetiti koliko vrijediš pa i onda kad zabrljaš.

Dnevni horoskop za 9. april 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ćete se danas istinski prepustiti poslu. Možda je to vid zaborava za vas ili nekog bijega od stvarnosti u kojoj trenutno niste srećni, a možda ste naprosto odlučili da svima pokažete kako i koliko možete da učinite na svim poljima, pogotovo na onom poslovnom koji je za vas samo jedan od životnih izazova. Samouvjereni kao i uvijek prosto ćete se baciti u vrtlog dešavanja, i na kraju dana izaći iz njega kao pobjednik.

Bik

I kod vas je poslovna aktivnost ono što vas drži trenutno. Osjećate da ste spremni da se upustite u sve vrste pregovora , dogovora, uopšte aktivnosti koje bi uključivale vaše projekte. Osjećate da ste spremni za krupnije korake, pa ćete nastojati da svojim stavom to i saradnicima date do znanja. Ipak, za sada ćete jedino divljenje i zasluženo prizanje dobiti od voljene osobe.

Blizanci

Nekim pripadnicima ovog zanaka danas je naglasak na kontaktima sa inostranstvom. Moguće je da vam se javi osoba koju dugo niste čuli. Isto tako, moguće je da se sami odlučite na posjetu nekom interesantnom mjestu nekad u budućnosti. Onim drugim, mlađim pripadnicima znaka, dan je u znaku prikupljanja novih znanja ili literature za oblast koja je područje njihovog interesovanja.

Rak

Vi ćete se vrlo vjerovatno i danas osjećati loše, što je u skladu sa trenutnom pozicijom vašeg vladara Mjeseca. Ipak , ovakvo vaše raspoloženje neće dugo trajati. Sjeta koja vas je ophrvala ovaj put se odnosi na neka sjećanja koja se tiču nekog ranijeg perioda i ljudi iz vašeg života. S obzirom na to da ste vi biće koje se hrani slikama prošlosti, naprosto u trenutku nećete moći da se oslobodite osjećanja žaljenja.

Lav

Ovaj dan je povoljan za ljubav i sve ono romantično u vašem životu. Osjećate potrebu da sa partnerom podijelite svaki trenutak i svaku misao. Očarani ste njim i onim što vaš odnos trenutno jeste. Nema ljepšeg prizora od vas kad ste zaljubljeni. U stanju ste da budite dirljivo iskreni i svoje emocije izložite kao na dlanu. Druga strana će biti oduševljena pažnjom kojom ju obasipate.

Djevica

Juče vam je prioritet bilo zdravlje, danas brinete o poslu, stvar je u tome da vi naprosto morate imati razlog za zabrinutost. Jedna od vaših osobina je svakako da ne umjete da se opustite čak ni onda kad vam je to potrebno. Koliko god dobro bilo razmišljati o svakom detalju i svim stvarima koje vam se nađu na putu ka ostvarenju cilja, toliko je povremeno neophodno opustiti se i dozvoliti da se stvari odvijaju same od sebe.

Vaga

I danas se osjećate spremnim za različite izazove ljubavnog tipa. Vaše interesovanje je neko uspio da pobudi i nakon dugog vremena ste se odlučili da se opet aktivirate na ovom planu. Istina oduševljenje će trajati prekratko da biste mogli da očekujete razvijanje nečeg višeg iz ovog zanimljivog flertovanja i odmjeravanja osvajačkih taktika, ali ćete svakako , barem na trenutak uživati.

Škorpija

Ni danas niste raspoloženi za neke krupnije aktivnosti. Potrebno vam je malo mira i slobode bar kad je o poslu riječ. Trenutno ni situacija na ljubavnom planu nije bolja. Osjećate da vam nedostaje ono nešto što bi u vama pokrenulo bujicu ideja i što bi vas navelo da se date drugoj strani u potpunosti. Kad je o polsu riječ, nastojte da izbejegnete sukobe sa nadređenima danas.

Strijelac

Vaša potreba za stalnim kretanjem danas bi mogla biti zadovoljena. Nemate mira na jednom mjestu i prosto vas je nemoguće uhvatiti na pet minuta. Vaša preokupiranost je razlog što se osjećate živima. Vi dišete punim plućima ako ste okruženi zanimljivim dešavanjima u kojima imate aktivno učešće. U suprotnom stvari vam brzo dosade i vi se okrećete traženju novih izazova.

Jarac

Vi niste osoba koja bi se upustila u klađenja ili slične stvari , ali danas ćete biti u iskušenju da se oprobate u tom za vas poprilično novom vidu zarađivanja novca. Ono što vas privlači jeste brza mogućnost dobijanja veće svote. Ipak, budite oprezni. Dobit vam nije zagarantovana, a sa gubitkom ćete se teško nositi s obzirom na vašu urođenu sklonost da stvari gledate iz mračnijeg ugla.

Vodolija

I danas ste dobre volje. Vi ste nekad poput Alise u zemlji čuda, svijet doživljavate kao neobično bajkovito mjesto prepuno zanimljivih zgoda i nezgoda i jedva čekate da se upustite u njegovo istraživanje. Još ako to činite u društvu istomišljenika, niko nije srećniji od vas. Ipak, pokušajte da se , bar na kratko držite realnosti i svoje oduševljenje svedete na razumnu mjeru, tako vam se neke veće neugodnosti neće desiti.

Ribe

Za vas je izlaženje iz neke misaone faze ravno buđenju iz dugog sna. Kao da tek sad vidite svijet oko sebe i ljude u njemu. Imaćete želju da svoja novostečena otkrića podijelite sa onim ko vam najviše znači, ali da biste mu dali tačan uvid u vaše trenutno stanje, moraćete dobrano da se potrudite. Jedna od vaših glavnih karakteristika je svakako doza nedokučivosti i maglovitosti kad je o razmišljanjima riječ.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.