Dnevni horoskop za 8.4.2015.

-Napiši joj poruku dok spava.
Zašto?
-Da se probudi sa osmijehom!

Dnevni horoskop za 8. april 2015.

Odaberite znak:

Ovan

I danas ste u gužvi. Masa poslova koju morate da završite će vas odmah ujutro vezati za kancelarijski sto. S druge strane sastanci na kojima morate da se pojavite će vas prekidati u poslu koji pokušavate da završite, pa ćete se sve u svemu naći u vrlo haotičnoj situaciji, ali ćete i iz nje uspješno isplivati.

Bik

I današnji položaj zvijezda ukazuje na mogućnost zarade. Ukoliko ste se namjerili na ostvarenje finasijskog dobitka možete ga realizovati uz minimum angažovanja. Kad je o ostalim životnim oblastima riječ, danas ćete se uglavnom skoncentrisati na dešavanja unutar vašeg doma. Neki od vas započeće s renoviranjem životnog prostora.

Blizanci

Imate dovoljno energije da se upustite u bilo šta što vam se kako na poslovnom tako i na privatnom planu učini interesantnim. Puni ste elana i volje za aktivnostima različitih vrsta, pa ćete se danas uglavnom usmjeravati u tom pravcu. Ekstremni sportovi bi vam mogli pobuditi interesovanje dok ste u ovoj fazi.

Rak

Ako se skoncentrišete na dobit mogli biste izvući dan inače vam zvijezde nisu pretjerano naklonjene kad su druge životne oblasti u pitanju. Zdravlje vam je klimavo, ali ste sami krivi. Doveli ste se do krajnjih granica izdržljivosti i sad nema smisla da se žalite, već je potrebno da što prije poduzmete nešto što bi vas izvuklo.

Lav

Prijatelji danas igraju veliku ulogu u vašem životu. S obzirom na to da ste puni volje i želje za druženjem, što u kombinaciji sa vašom energijom i pozitvnošću daje pravu kombinaciju za dobar provod, imaćete mnoštvo poziva za druženja. S obzirom na to da sijate snagom i šarmom, moguće je da će vam se neko približiti laskanjem.

Djevica

S obzirom na to da vam je glava puna problema a da su gotovo pa svi finansijske prirode, danas ćete se baciti na osmišljavanje načina na koji biste ih prevazišli i poteškoće preokrenuli u prednosti. S obzirom na to da ste vi najpraktičniji i najrevnosniji znak zodijaka ovo vam neće biti teško.

Vaga

Vi ste okrenuti svemu osim ozbiljnijem poslovnom angažovanju. Odlučni ste da se okanate svih brga i danas tok djelovanja preusmjerite na veseliju stranu života ispunjenu zabavom , druženjima i uopšte različitim društvenim zbivanjima. S obzirom da pozicija planeta ukazuje na zatišje na poslu , nije ni loše da se okrenete vedrijim stvarima.

Škorpija

Danas vam se raspoloženje mijenja. Od dobrog prelazite u zabrinuto i zatim krajnje zamišljeno. Kad je posao u pitanju nižete uspjehe, što se ne može reći i za privatni plan danas. Možete očekivati poteškoće u odnosima sa dragim bićima, ali umjesto sukoba , bilo bi bolje da sačekate pogodniji trenutak za razgovor mrinijeg tona.

Strijelac

Vama se danas smiješi sreća na ljubavnom planu. Zadovoljni ste trenutnim statusom, a ukoliko prethodnog dana niste uspjeli da izbjegnete svađu sa partnerom, danas ćete zasigurno izgladiti stvari. Pred vama je period totalnog opuštanja i uživanja u svim malim dnevnim dešavanjima koja život čine sadržajnijim.

Jarac

Možda će neki pripadnici znaka poželjeti da promjene radno mjesto. Nezadovoljstvo je evidentno, pa ćete se osjećati prozvanim da poduzmete bitnije korake u cilju promjene postojećeg stanja. Nekima od vas pak slijedi veće angažovanje na poslovnom planu koje će biti uzrok iscrpljenosti i brige.

Vodolija

I današnji dan je pun lijepih dešavanja. Ukoliko ste ljubitelj igara na sreću ne bi bilo loše da se trenutno pozabavite tim vidom aktivnosti, jer vam je naglašena mogućnst da nešto i dobijete. S obzirom na to da ste trenutno pod uticajem jakih ljubavnih osjećanja, možete očekivati da sve što poduzimate bude u dvoje.

Ribe

Vi ćete se danas najbolje osjećati kod kuće. Ipak veliki broj poslovnih obaveza zahtjeva vaše aktivno učešće na ovom planu , pa ćete želju za porodičnim mirom morati da zadovoljite kasnije. Tokom dana akcenat je na poslovnim zbivanjima koja će vas dodatno iscrpiti i dovesti do toga da na kraju poželite samo dobar san.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.