Dnevni horoskop za 9.8.2014.

Dnevni horoskop za 8. august 2014.

Ovan

Ovan

Loš dan za Ovnove, jer ste preopterećeni. Vama kao da je kraj sedmice najstresniji ili se naprosto toliko nakupite nervoze tokom dana da prosto kipite. Situacija je povoljnija za zaljubljene Ovnove, kojima barem na ljubavnom planu cvjetaju ruže. Prijatna dešavanja možete očekivati u večernjim časovima.

Bik

Bik

Vi se istinski radujete jer je subota, dan za odmor i malo sporiji tempo vam se sam po sebi nameće. Imate više vremena za prijateljske kontakte i za svoje bližnje. Već ste isplanirali vikend i sad vam samo treba da se opustite i uživate u vašem domu. Voljeli biste da svoje dobro raspoloženje možete da podijelite i sa drugim ljudima.

Blizanci

Blizanci

Otvorena vam je mogućnost putovanja , pa ne bi bilo loše da o njoj porazmislite. Osjećali biste se kao novi. Kad je o poslu riječ , danas ste zapeli da odradite dio vaših obaveza, kako biste istinski mogli uživati u vikendu koji vam predstoji. To je , uzgred, i najpametnije što možete da uradite, s obzirom na obim posla sa kojim se nosite.

Rak

Rak

Neki od vas u današnji dan nose pojačano interesovanje za podizanje i širenje duhovnih vrijednosti. Imate naglašenu potrebu da sebi objasnite neke od neobjašnjivih stvari. Drugi , racionalno orjentisani pripadnici ovog znaka imaće veliku potrebu da prošire svoja znanja iz nekih njima bitnih oblasti, pa će se okrenuti čitanju ili učenju.

Lav

Lav

Lavovi su danas razdražljivi. Osjećate da vas neko namjerno pecka i spremni ste da burno odreagujete. Da ste u stanju da se smirite i malo pažnje usredsredite na povod vaše ljutnje uvidjeli biste da za nju stvarnog razloga i nema. Bespotrebno se žestite. U večernjim časovima dobar dio pripadnika ovog znaka će osjetiti val neraspoloženja.

Djevica

Djevica

Djevice će danas nastojati da maksimum pažnje usredsrede na svoju bolju polovinu. Bilo da ste u bračnim vodama ili u ispunjenoj vezi, vama će danas najvažnija osoba biti upravo partner. Kako stvari stoje u ostalim životnim oblastima , najbolje što možete da učinite i jeste da mu se posvetite sa punom pažnjom.

Vaga

Vaga

Možda danas morate nešto da odradite ili ste odlučili da se angažujete na nekom dodatnom poslu. Bilo kako bilo prva vam je misao upravo posao i njemu danas posvećujete najviše svog vremena. Što se tiče ostalih životnih stvari danas ćete se u slobdnom vremenu uglavnom posvetiti prijateljima.

Škorpija

Škorpija

Popustili ste malo i kao da ste prodisali. Možda je za to zaslužna količina ljubavi koju u životu dobijate ili neka posebna osoba. Vi ste danas raspoloženi za sportske manifestacije. Imate dovoljno energije i snage da se prepustite nekom takmičarskom izazovu. Konačno ste popustili stege , pa imate mogućnost da uživate .

Strijelac

Strijelac

Vi se danas odmarate. Već ste uspjeli da obavite dobar dio dnevnih obaveza, pa imate mogućnost da se opustite i prepustite nekim laganijim stvarima. Odmoru, na primjer! Nekad je potrebno zaista mnogo da se u životu nađe prava mjera. Vi ste to naučili slušajući ritam svog tijela i sad mu se samo prilagođavate.

Jarac

Jarac

Još uvijek vam je otvorena mogućnost putovanja. Želite da se odmorite i za promjenu uživate u stvarima koje volite. Ideja vam je dobra, ali kad je o realizaciji riječ moraćete se postarati da isključite svoj pesimizam makar na nekoliko sati. Sad ste u osjetljivoj fazi i vaše raspoloženje vrlo lako mijenja svoj tok.

Vodolija

Vodolija

Brinu vas novčani izdaci. Stvar je u tome da koliko god da zaradite, nekako nije dovoljno da pokrijete sve troškove. Kad je o partneru riječ obratite posebnu pažnju na signale koje vam šalje. Treba vas, a vi možete mudro da iskoristite tu njegovu potrebu i otvoreno s njim porazgovoarate i o onom što vas muči u vašoj vezi.

Ribe

Ribe

Osjetljivi ste više nego inače, pa je vaša ionako pomjerena percepcija dobrano otišla u iracionalno. Jedan od vaših brojnih svijetova u kojima obitavate je trenutno sasvim zatvoren za bilo kakve događaje spolja, pa vas ljudi iz okruženja doživljavaju kao potpuno izgubljenu osobu. Najblaže reč eno, vi to veći dio vremena zaista i jeste.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.