Letnji horoskop: Šta vas čeka tokom juna, jula i avgusta!

Meni je najljepše ono doba kada sam sa tobom, i nije bitno da li je jesen, zima, ljeto ili proljeće. Ja se i onako svaki dan iznova zaljubljujem u tebe.

Ovnove i Lavice tokom leta 2016. čekaju uzbudljive akcije i prilike!

Odaberite znak:

Ovan

Letnji meseci su vam potpuno naklonjeni, jedino ćete tokom juna biti mirni i usporeni, ali situacija se već menja u prvi danima jula. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vreme za odmor biće početkom avgusta kada će puni elana želeti da se nedelju ili dve potpuno posvete voljenoj osobi ili dragim ljudima!

Bik

Leto je vreme kada treba da iskočite iz zone komfora! Želite novi posao, novu ljubav ili bilo kakvu promenu? E sada je došlo vreme da iskoračite i napravite veliki korak koji će i te kako uticati na vašu budućnost! Prve nedelje jula su vam idealni za odmor kako bi napunili baterije za uzbudljivi ostatak leta! Jedna Vodolija već duže vreme želi vašu naklonost, možda će avgust biti vreme da konačno popustite i upustite se u jednu avanturu!

Blizanci

Iako je jun vaš mesec tokom ovog perioda ništa bitno nećete završiti. Tačnije, vama će leto biti isključivo za odmor, relaksaciju i sakupljanje energije za početak jeseni kada vas očekuju važne odluke i projekti!  Kada je ljubav u pitanju, avgust vam je naklonjen, posebno za slobodne pripadnike. Idelana spoj za vas je Lav, a tokom avgusta možete imati divne zajedničke trenutke!

Rak

Leto pred vama je idealan period da pomirite prošlost i sadašnjost. Počnite već od polovine juna da polako čistite svoj život. Negativnim ljudima konačno zatvorite vrata i pružite priliku osobi koja već duže vreme pokazuje svoju naklonost. Da, mislimo na tog Blizanca ili Škorpiju. U avgustu ne propustite poslovnu priliku koja će vam možda otvoriti i vrata za inostranstvo!

Lav

Lavovi, dragi, znamo da ste posebni i da su letnji meseci stvoreni za vas. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog leta podelite to mesto u sa ljudima oko vas. Ukoliko je ikako moguće pokušajte da odolite iskušenjima i budite verni vašem dragom (ako pripadate zauzetima). Slobodni će imati toliko prilika (i dobrih i manje dobrih) da će biti teško da odluče. Polovina avgusta će biti idelana za odmor kda ćete negde na pučini sumirati utiske proteklih meseci!

Djevica

Drage Device, vreme je da prikočite i opustite se jer ne morate uvek biti savršene i upućene, naročito ne ovog juna! Jul i avgust će vam biti mnogo naklonjeniji pa sve važne odluke sačuvajte za taj period. Jedna Vaga vam ne da mira, a vi ćete biti u iskušenju posle 15. jula da se zapitate da li je ona tu sa razlogom!

Vaga

Jun je pravo vreme da se pozabavite svojim ljubavnim životom! Ako ste već duže vreme bile same, opustite se i pružite priliku osobi koja vam je u više navrata pokazala svoja iskrena osećanja. Tokom jula moguće su svađe sa partnerom ili poziv iz prošlosti koji će uneti nemire u vašu do tada mirnu vezu.

Škorpija

Vreme je da naučite ponešto od Blizanaca i njihove energije naročito tokom ovog leta. Nemojte se zatvarati u sebe, družite se i razmislite da li konačno da kažete DA osobi koja vam već duže vreme pokazuje svoja iskrena osećanja! Jul je pravi mesec da stavite tačku na neke bivše ljubavi, ali i na posao koji više ne zadovoljava vaše potrebe! Ne plašite se da ovog leta napravite radikalne promene u svom životu jer imate potpunu podršku zvezda!

Strijelac

Vi jedva čekate leto kako bi vaša divlja priroda izašla na videlo! Iako će jun delovati mirno i dosadno, već u prvoj polovini jula se menja situacija i nećete moći da izaberete najbolju ponudu (kako poslovnu tako i ljubavnu). Osoba u znaku Bika vam otvoreno pokazuje svoje namere, a ukoliko budete u kontaktu do početka jula, možda se vaš donos razvije u nešto više. Sačekajte kraj avgusta i izaberite destinaciju za odmor, jer vama odmaranje zapravo i ne treba!

Jarac

Srećom po vas u junu se sve vrti oko zadovoljstva i igranja. Nećete moći da obuzdate svoje ljubavne želje i bićete u dilemi koga zapravo da izaberete! Vodite računa da nekome ne povredite osećanja! Jul je rezervisan za odmor i donošenje važnih planova za budućnost! Ukoliko već duže vreme planirate odlazak u inostranstvo, ne čekajte jesen već od avgusta krenite u akciju!

Vodolija

Zauzeti pripadnici će ovog jula uživati u naklonosti voljene osobe i definitivno će razmišljati ili o zajedničkom životu ili proširenju porodice! Ne dozvolite da vam planove i idilu naruši neko iz prošlosti s kim još uvek niste sve završili! Idealan period za odmaranje je početak septembra, kada završite sve poslovne obaveze koje će ovog leta i te kako imati!

Ribe

Malo ste odsutni u poslednje vreme, zar ne? Ne birinite zbog toga jer kraj juna već donosi povoljnije aspekte! U julu će biti vreme da isplanirate neku vrstu bega, zato do tada pregledajte sve destinacije i rezervišite vaše parče odomora. Ne mora da bude daleko ili ekstravagantno, samo da vam prija. Moguć je fatalan susret baš tokom odmora sa jednim vatrenim znakom!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.