Kakva ste zavodnica: Ribe nežne, a Škorpije opasne

Najveća ljubav počinje tako što na početku misliš da je nemoguća.

Nekome su zvezde podarile moć zavođenja, a neki uspeh u ljubavi postižu duhovitošću. Otkrijte kojim cakama se služi koji horoskopski znak.

Odaberite znak:

Ovan

Dame rođene u ovom znaku su vatrena osvajačice koje vole da budu u centru pažnje. To obično rade izborom provokativne garderobe. Međutim, njihova odeća je samo dodatak koji pokazuje snagu njihove ličnosti. Obično imaju zanimljivo i izražajno lice i neposredne su i strastvene u komunikaciji.

Bik

One rođene u znaku Bika su vešte zavodnice. Menjaju svoj pristup od nevine devojke iz komšiluka do ženstvene fam fatal. Devojke i žene Bikovi su lepo građene i svesne su toga i to rado koriste u igri zavođenja. Erotične su i ne plaše se to da pokažu. Često tokom komunikacije dodiruju svog sagovornika, naravno u granicama pristojnosti.

Blizanci

Žene Blizanci su večito dete sa sto lica. Pripadnice ovoga znaka su beskrajno šarmantne, brzo misle, pričljive su i komunikativne. Omiljene su u društvu, obično svetle kose i očiju, te tamnijeg tena. Vole se transformisati i svoj zavodnički pristup menjaju zavisno od cilja, odnosno od tipa muškarca.

Rak

Žene Rakovi, kao i svi predstavnici ovog znaka, nežne su i osetljive. Obično imaju obline, vole porodični život i muškarci ih smatraju poželjnim partnerima na duge staze. Veoma su ženstvene i to pokazuju pa tako i biraju partnere koji su kavaljeri i žele da ugađaju ženama.

Lav

Lavice su dominantne, spretne i slično kao i ostali vatreni znakovi, vole da budu u centru pažnje. Svoje mane umeju uvek da pretvore u prednost i to koriste i kada žele da osvoje nekog muškarca. Na početku obično ne nastupaju previše napadno, ali su vrlo dobri taktičari.

Djevica

Device imaju latentnu seksualnost. Kako su pedantne i organizovane u svakodnevnom životu, takve su i u igri zavođenja. Obično se prikazuju kao fine devojke, smerne i sa romantičnim stilom oblačenja, ali ispod svega toga je dobro proračunata zavodnica koja zna šta hoće.

Vaga

Vaga ima odlične zavodničke metode i dosta polaže na svoj fizički izgled. Vage se ne oblače previše upadljivo ili napadno, ali zato sve što nose biraju sa velikom pažnjom i ukoliko žele, čak i stil oblačenja može da im bude sredstvo zavođenja. Muškarci teško mogu da odole njihovoj perfekciji.

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije su opasne zavodnice. Imaju neobjašnjiv šarm, prodorne su i obično imaju promukli, senzualni glas. Obaraju s nogu, ali znaju da budu posesivne. Kada zavode igraju na toplo-hladno, pa partneru znaju doslovce pomutiti razum.

Strijelac

Žene Strelci su neuhvatljive. Obično neguju sportski stil, ali puno vole nakit. Krase ih duge noge, ali nemaju preterane obline, pa upravo to koriste kao svoju prednost. Ukoliko i imaju nedostatke, njihov je smeh jednostavno neodoljiv tako da su šarm i duhovitost njihovo glavno zavodničko oružje.

Jarac

Devojke i žene rođene u znaku Jarca osvajaju hladnoćom. One se predstavljaju kao moćne i nepokolebljive žene i obično biraju muškarce nad kojima mogu da dominiraju. Iako im je, kao i svima, fizički izgled bitan, to nije njihovo glavno sredstvo u zavođenju već pre svega intelekt.

Vodolija

Žene Vodolije ne obraćaju preveliku pažnju na to kakav utisak ostavljaju na muškarce. Njima je duhovno mnogo bitnije nego fizičko, pa i na taj način osvajaju ali i biraju partnere. Vrlo su moderne, hrabre i neopterećene. Uglavnom neguju jednostavan stil oblačenja koji odgovara nekim muškarcima.

Ribe

Ribe su snene, nežne i osetljive. Ali, to je samo trik i varka kojom love partnera kog požele. Neće se libiti da igraju na kartu “dama u nevolji”, pa ko se upeca, upecao se. Fizički izgled im samo pomaže u ovome, ali one nikada ne bi priznale da im je to bitan adut u ljubavnim pohodima.

Izvor: zena.blic.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.