Saznajte ko je vaš idealan partner za vezu, a s kim vas čeka burna i nezaboravna avantura

Velika je odgovornost dopustiti nekome da ti postane neko.

Znate li za koga treba da se udate, s kim da flertujete, a koga da iskoristite samo za kratku avanturu i pustite? Ukratko – s kim igrati na duge, a s kim na kratke staze…

Odaberite znak:

Ovan

…za vezu
Imaćete odličan odnos s Lavom jer je to znak s kojim ste emocionalno kompatibilni. Lav će vas u svemu podupirati, biće vam jednako dobar prijatelj, partner, ali i ljubavnik.
…za avanturu
Ako želite nezaboravnu avanturu, izaberite Vagu s kojom su vam strastveni trenuci u postelji zagarantovani. To je znak s kojim ćete odmah osetiti strast i seksualnu privlačnost.

Bik

…za vezu
Devica je znak s kojim ćete odmah osetiti da ste na istoj talasnoj dužini. Imaćete o čemu da razgovarate i ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno.
…za avanturu
Ako odaberete Škorpiju, vaš će odnos odmah voditi u krevet. Kada vam se pogledi susretnu, želja će biti obostrana pa ćete jedva čekati da ostanete sami.

Blizanci

…za vezu
Vaga je vaš idealan partner. Vodićete duge razgovore, deliti sličan humor i često se smejati. Biće to podsticajna veza u kojoj će biti mnogo razumevanja, ali i privlačnosti.
…za avanturu
Strelac! To je znak koji će u vama znalački da raspiri vatru i strast. Neće vas gušiti ni sputavati, što je vama jako važno u vezi. Zajednički trenuci biće nezaboravni.

Rak

…za vezu
Sa Škorpijom ćete se odlično slagati. Imaćete gotovo intuitivan odnos pa će pogledi govoriti više od reči. Oboma vam treba osećaj sigurnost, što ćete imati sigurno.
…za avanturu
Jarac će vam uzburkati krv i pomutiti razum. To je znak uz koji ćete doživeti pravi vatromet strasti. Pružiće vam osećaj sigurnosti, čak i ako vaš odnos ne ide prema nečem ozbiljnijem.

Lav

…za vezu
Za vas je idealan partner Strelac. Oduševiće vas njegova nesputana i pustolovna priroda, a godiće vam njegovi komplimenti i zaštita koju će vam pružati.
…za avanturu
S Vodolijom ćete imati buran i nezaboravan odnos. Oboje volite provod i lepe stvari, ali i putovanja pa će vaš odnos biti zabavan i uzbudljiv.

Djevica

…za vezu
S Jarcem ćete imati sadržajan odnos u kojem će biti mnogo potpore i razumevanja. Oboje ste romantični i nežni pa ćete stalno iskazivati ljubav i naklonost.
… za avanturu
Senzibilna Riba idealan je partner za letnju avanturu. Pružiće vam mnogo slatkih trenutaka strasti pa ćete u njenom zagrljaju da zaboravite na sve brige.

Vaga

…za vezu
S Vodolijom ćete ostvariti zanimljiv odnos u kojem će biti mnogo uzbuđenja. Oboje volite izazove i putovanja pa uživate u životu punim plućima.
…za avanturu
Ovan će u vama probuditi strast pa će vas već na prvi pogled privući poput magneta. Znaće u svemu da vam udovolji, ali biće i svađa, ali i pomirenja u krevetu.

Škorpija

…za vezu
S Ribama ćete imati odnos pun osećanja, romantike i nežnosti. Dopunjavaćete se i podržavati u svemu. Riba će znati u svemu da vam ugađa, što će vam itekako goditi.
…za avanturu
S Bikom ćete provesti mnogo strastvenih trenutaka. Već pri prvom kontaktu nešto će prostrujati vašim telom, a jaka telesna privlačnost odmah će vas spojiti.

Strijelac

…za vezu
S Lavom ćete imati vezu u kojoj će biti puno dinamike, baš kao što oboje volite. Lav će se prema vama odnositi zaštitnički, što će vam jako goditi.
…za avanturu
Nemirni Blizanac uvešće vas u svet strasti i nedoživljenih iskustava. Iako ste u nekim stvarima različiti, ima dovoljno i onih koje će vas iznova zbližavati.

Jarac

…za vezu
S Bikom ćete imati stabilnu i sigurnu vezu. Oboje ste ozbiljni i praktični, što je preduslov i da budete verni jedno drugom. Zajedničkim snagama možete mnogo toga.
…za avanturu
Osećajni Rak osvojiće vas na prvi pogled. Planuće strast i taj se žar neće brzo ugasiti. Nikako vam neće biti dosadno, biće to odnos pun strasti i ljubavi.

Vodolija

…za vezu
S Blizancem ćete imati dovoljno uzbudljiv i podsticajan odnos u kojem neće biti dosade. Imate slične životne stavove i dobro se dopunjavate. Oboje volite društvo i izlaske.
…za avanturu
S toplim i erotičnim Lavom doživećete neslućene trenutke strasti. Čak i ako ima različitosti među vama, snažna privlačnost baca vas jedno drugome u zagrljaj.

Ribe

…za vezu
S Rakom lako postižete kompromise i dogovore pa se retko kad svađate. Veza će vam biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja, a ni romantike neće nedostajati.
…za avanturu
Suzdržana Devica privlačiće vas poput magneta i nećete moći da joj odolite. Ako se nađete nasamo, strast će pomutiti razum i vama i njemu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.