Nedeljni horoskop | Od 11. januara do 17. januara 2016.

Nije problem imati koji kilogram viška, poneki ožiljak ili kriv nos. Nije problem ni ona bubuljica koja se pojavila neposredno pred izlazak sa njim. Problem je što se stidiš sebe, što ne vežeš kosu jer imaš klempave uši, što ne oblačiš haljine jer si umislila da tvoje noge ne izgledaju idealno, što se ne smiješ iz srca jer ti se tako vide desni. Problem je što ćeš dopustiti da te povrijedi neumjesan komentar kako nisi dovoljno dobra za njega. Istina, za takvog niko nije dovoljno dobar, pa ne moraš biti ni ti. Ti budi dobra za onog ko će te voljeti bez šminke, u svako doba dana, i kada si sretna i kada ne možeš zaustaviti suze. Budi dobra za onoga ko želi gaziti kroz trnje života, a ne puštati tvoju ruku. I najvažnije, budi dobra za sebe. Shvati da je jedini problem što praviš probleme tamo gdje ih nema.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ove sedmice bi vam već prijalo da malo rasteretite stomak I da sa tradicionalnih jela pređete na nešto lakšu hranu. Preporuka za vas su salate, ali malo “bogatije” kao što su grčka salata, krompir salata, salata od piletine I kukuruza, hladna salata sa testeninom…u isto vreme obilan, ali I lagan obrok.

Ljubav

Otvorili ste potpuno novo poglavlje u svojim emotivnim relacijama I brakovima. Između vas I voljene osobe u ovom periodu vladaju skladni odnosi, a veliki akcenat je bačen na strast. Ovnovi su se u potpunosti probudili po ovom pitanju, a partner je više nego spreman da podeli sa vama trenutke ispunjene uživanjem I zadovoljstvom. Vaša voljena osoba će biti spremna da vas pozitivno iznenađuje, pa koristite ovo vreme da na lakši način rešite sve ono što je eventualno predstavljalo problem. Povremeno će pripadnici ovog znaka imati potrebu da se okrenu ka prošlosti, što vam se ne preporučuje, osim ako imate potrebu za samo kratkotrajnim susretom ili avanturom sa nekim ko vam je bio blizak ranije. Sve se može pokrenuti brzo, ali još brže I završiti. Slobodni neka uživaju u novim poznanstvima, a osobe koje vrede će se same izdvojiti. Potrebno je malo vremena za bolje upoznavanje.

Posao

Izuzetan poslovni period je pred vama. Neke će se šanse otvoriti na brzinu, a šanse ne treba propuštati jer je pitanje da li će biti ponovljene. Generalno – inostranstvo predstavlja pravo mesto za ostvarenje, aktivirajte se po pitanju pokretanja saradnji sa drugim prostorima. Završićete na lakši način nešto što je ostalo propušteno ili nedovršeno od poslova iz prethodne godine. Obuzdajte svoju prirodnu nestrpljivost, ništa vam neće pobeći, samo pratite situacije I reagujte na vreme. Odlična nedelja.

Novac

Na svaku poslovnu priliku obratite pažnju, jer je potencijala za zaradu tokom ovog perioda mnogo. Stavite tačku na neke obaveze iz prethodnog perioda da vam ne bi napravile problem kasnije.

Zdravlje

Postoji potencijal samo za prolaznu zdravstvenu problematiku. Eventualno možete “potkačiti” neki virus.

Bik

Vi ćete se i tokom ove sedmice „boriti“ sa željom da navalite na sarme i sva jela od kiselog kupusa…dok ste sa druge strane svesni da bi vašem želucu prijalo da ga malo rasteretite. Preporuka za vas su sve vrste pilava i đuveča, a možete se zasladiti sa bundevarom ili sutlijašom.

Ljubav

Ako ste u emotivnom odnosu ili braku primetićete da se partner „osilio“, da ga interesuje samo ono što je njemu zanimljivo i podsticajno, a da na vaše emotivne potrebe baš i ne obraća naročitu pažnju. Seksualni deo funkcioniše ali ništa drugo. S druge strane – ni vi se baš ne potresate zbog cele situacije, jer ste i sami u nekim svojim aktivnostima i preokupirani obavezama (ili možda komunikacijom sa nekim drugim?). Sve u svemu – možda je i bolje da se razmimoilazite tokom ovog perioda, tako će bar sve ostati na svom mestu. Ukoliko ste sami, ne zaboravite da vladar vašeg polja ljubavi ide unazad, i da – koliko god neka priča na početku bila podsticajna i dobra, vrlo brzo može početi da vas podseća na „već viđeno“. A u ovoj nedelji ćete baš imati potrebu da započnete nešto novo…samo što to novo ispada da je isto kao staro…očigledno od nekih priča i situacija nije moguće tek tako lako pobeći…

Posao

U ljubavi ništa novo, ali zato na poslu sve ono što ste odradili u prethodnom periodu sada daje rezultate. Nećete moći da budete nezadovoljni, daleko od toga. Evo Bikovima pravih prilika da isplivaju u nekim poslovima i dogovorima. Nemojte da se uzbunite ako se nešto u ovoj nedelji prekine ili propadne, to ćete moći vrlo brzo da nadoknadite, jer prave šanse se sada spremaju da vas zatrpaju. Budite u niskom startu i spremni na akciju i pokret onog trenutka kada se ono pravo postavi pred vas.

Novac

Možda finansijski prilivi nisu toliko veliki da biste skakali od radosti, ali su definitivno više nego dobri. Vredi tokom ovog perioda i oprobati se malkice u igrama na sreću, čisto rekreativno – i ovde može da vas sačeka dobitak. Sve u svemu – pozitivan saldo.

Zdravlje

Gledajte pa se ne luftirajte mnogo, sinusi i krajnici su vam slaba tačka tokom ovog perioda.

Blizanci

Vama je potrebna nešto jača hrana tokom ovog perioda jer vam je imunitet u padu. Vodite računa da na trpezi bude i mesa, kao i jela od povrća, a od voća obavezno konzumirajte sve vrste citrusa. Preporuka je da svaki obrok započnete supom – najbolje pilećom krem supom ili supom od kostiju sa knedlama.

Ljubav

Hajde, hajde – sve je u vašim emotivnim vezama i brakovima u ovom periodu baš u redu. To što vi imate povremeno osećaj da „nešto fali“ nije povezano sa realnošću situacije, već je samo vaše preispitivanje. Nemojte samo u nekom od tih povremenih padova doći u iskušenje da se nešto raspravljate sa partnerom ili da durenjem potencirate da se voljena osoba „lomi“ oko vas. Sve ide kako treba – ne kvarite situaciju. I dalje stoji upozorenje – ne tražite podršku niti utehu u prošlim ljubavima, okrenite se onima koji su pored vas. Slobodnim Blizancima ide jedno ekstra dobro emotivno iskustvo. Poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža ili prilikom izlaska može vas preko noći uvući u vrelu i podsticajnu ljubavnu avanturu. Osoba koja se pojavljuje je pravi „lek“ za vaše tmurno raspoloženje. Uživajte u dešavanjima i prepustite se – pravi je trenutak da ponovo budete srećni.

Posao

Odradite ono što morate, ne bunite se i ne zvocajte – sve što ste pre praznika „smuljali“ na brzinu sada mora biti urađeno kako treba. Nemojte da vam bude žao što ćete potrošiti svoje vreme na ove „nevažne sitnice“ kako ih vi zovete – vrlo brzo ćete shvatiti da završetak jednog posla otvara nove mogućnosti za vas. Imate odlične predispozicije da sklopite neke dobre dogovore, moguće čak i sa saradnicima van zemlje. Verujte u one koji vas podržavaju, kao i u savete od prijatelja – donose vam korist.

Novac

Drugi deo nedelje donosi vam baš fine finansijske prilive. Vrebajte svoje prilike, jer će se ukazati mogućnost da zaradite na brzinu. Mogli biste i vi da pokušate sa igrama na sreću. Nekima će se sigurno i ovo isplatiti.

Zdravlje

Zdravstvena situacija i nije baš bajna. Malo više vodite računa o sebi, utopljavajte se, uzimajte vitamine.

Rak

Porast apetita i želja za raznovrsnom, dobrom hranom na vašem stolu. Sve po redu – neka dobra čorba (preporuka za vas je teleća), pa bi onda dobro legle šnicle u sosu uz kiseo kupus kao salatu ili turšiju, a za kraj obavezno zasladite nekom jačom, čokoladnom tortom. Ovo bi trebalo da zadovolji vaše apetite.

Ljubav

U brakovima i emotivnim vezama funkcionisaćete na „preskok“. U jednom trenutku se vi i voljena osoba uzdižete, već u sledećem momentu je pad. Kao da ne možete da postignete potrebnu stabilnost. Ovo je zasluga i vas i partnera jer ste oboje u promenljivom periodu. Zbog prisustva Marsa u polju ljubavi, najbolji način za rešavanje problema je kroz strast a pojedini mogu, bez nekih velikih planiranja i dogovora, krenuti i na „radu“ oko prinove. Dobar period za ostajanje u drugom stanju, naročito sredinom nedelje. Nekima će veselje i doček srpske nove godine doneti i dodatni poklon. Oni koji su sami mogu pokrenuti neku pričicu preko posla ili izlazaka sa društvom. Ovo je dosta zanimljivo i podsticajno po vas, samo nemojte da se zaljubljujete preko noći, jer je moguće da ostane samo na nivou povremenog viđanja ili avanture. Sačekate da vreme da svoj sud da li je ovo priča koja vredi.

Posao

Dobre vesti onima koji se nadaju promeni pozicije ili unapređenju. Moguće je da ovo neće moći da bude pokrenuto odmah, ali dolazi kao obećanje kojem vredi verovati. Malo toga u ovoj nedelji zavisi od vašeg učešća, ali pratite dešavanja, jer vam idu na ruku. Odlično kolegijalno okruženje i podrška od osoba sa kojima radite. Imate priliku da završite sve ono vezano za papirologiju ili dozvole i da pokrenete priču oko koje se već neko vreme „lomite“. Prave predispozicije za početak dugotrajnijeg isplativog posla.

Novac

Dobra nedelja za materijalne dobitke i finansijske prilive. Novac vam ide i od redovnih, ali i od povremenih poslova, a najbolje su postavljeni privatni biznisi. Dugovanja koja dolaze na naplatu ćete uspeti lako da regulišete.

Zdravlje

Izgledate jako i čvrsto, ali u suštini – zdravstveno stanje je dosta krhko. Odmarajte se i čuvajte se od prehlada i sezonskih virusa.

Lav

Vreme je da dragi nam Lavovi počnu više da obraćaju pažnju na ishranu. Ne, nije vam se odeća misteriozno skupila, nego ste se vi proširili više nego što ste planirali. Pređite malo na supice i čorbice, na salate i rižota svih vrsta….a od slatkiša eventualno neke „lakše“, voćne kolače.

Ljubav

Dragi Lavovi – u ljubavi vam je sve otvoreno, samo trebate da zgrabite svoju priliku. Ovo važi i za one koji su slobodni, ali i za one koji bi da poprave svoje emotivne odnose i brakove. Koliko vidim, jedini problem kod vas može ispasti taj što ste vi lično pomalo statični, neaktivni, ili pokušavate da se više angažujete na poslu, pa emotivni deo zanemarujete. Funkcionišite tamo gde ide dobro – a to je definitivno ljubav! Neke šanse se slobodnima mogu otvoriti na blic, pogotovo ako budete otputovali negde….ili ako upoznate osobu koja dolazi iz drugog grada, druge zemlje. U svakom slučaju, vaše je polje provoda i zabave odlično postavljeno i možete prilikom svakog izlaska naći „onog pravog“ za sebe. Uživajte u ovim trenucima i ne gubite vreme na nepotrebne stvari. Ako imate partnera, pustite da on organizuje vaše susrete – mnogo bolje će se pokazati od vas. Strast će dodatno začiniti vašu svakodnevicu.

Posao

Na poslu – sve na mišiće. Ništa nije loše, ali jednostavno – sve ide mnogo sporije nego što biste vi želeli. Duboko uzdahnite i spremite se da se bakćete stvarima koje ne volite, ali koje su sada neophodne da se odrade. Posvetite se svojim svakodnevnim obavezama i ne brinite – itekako oni koji trebaju da vide, primećuju i šta i koliko radite. Oni koji rade sa strancima će se obradovati naglom poboljšanju uslova i otvaranju komunikacije sa bitnim saradnicima. U ovom periodu gradite budućnost.

Novac

Ako iko bude imao razloga da se raduje u igrama i igricama na sreću – onda ćete to biti vi. Prema tome, pokušajte! Generalno – od redovnih poslova se baš i nećete ovajditi u većoj meri. Tu i tamo kapne po nešto, čisto da se zakrpe rupe u budžetu.

Zdravlje

Kičma baš povremeno može da vam predstavlja problem. Vodite računa da se još i ne ukočite. I pazite da se ne okliznete i ne padnete.

Djevica

Devicama će porodična atmosfera otvarati apetit. Pošto vam je imunitet nešto slabiji u ovom periodu, od zajedničkih ručkova ćete imati višestruku korist – i dobro raspoloženje, ali i popravljanje zdravstvenog stanja. Obavezno tople čorbe, a uz meso servirajte salatu od krastavaca, jogurta i belog luka.

Ljubav

Imate izvanrednu priliku da sredite svoje emotivne veze i bračne odnose, samo je potrebno malo truda i sa vaše i sa partnerove strane. Tranzitni Mars vam daje odličnu podršku kroz komunikaciju, ali i kroz igre u spavaćoj sobi sa voljenom osobom. Doduše, ne može se poreći da i vi i partner možete pokušavati da ostvarujete neku komunikaciju „sa strane“ sa bivšim ljubavnicima, ali ako ovo ostane samo u domenu rekreativnog dopisivanja, to vam se i da progledati kroz prste… Ne uplićite se u sedenje na dve stolice, jer će vam se, i pre nego što mislite, obiti o glavu. Oni koji su slobodni sada mogu pokrenuti priču sa osobom sa kojom već izvesno vreme održavaju komunikaciju. Iako ste ovde bili dosta oprezni, pažljivi i polako napredovali – sve se može promeniti odjednom, preko noći. Strast se može razbuktati kroz jedan dodir, kroz pogled, kroz par reči koje će „razbiti“ barijeru koja je do sada postojala. Uživajte.

Posao

Čekali ste na prave prilike. Radili ste neke poslove koji su drugi smatrali nepotrebnima. Komunicirali ste sa ljudima koji su drugima bili naporni i teški. Niste se predavali, iako niste u pojedinim momentima videli korist od svega ovoga. E, mislim da je sada konačno došlo vreme da se sve ono rađeno ranije sada isplati i naplati. Pred Devicama se otvaraju velike mogućnosti dobrih poslovnih dogovora i prilike koje ih „izbacuju“ u prvi plan. Možda to i dalje nije baš ono pravo, ali priznajte – sada je situacija daleko bolja.

Novac

Prilika za zaradu će biti. Pitanje je samo koliko ćete vi biti spremni da se aktivirate. Moguće je da u neke stvari nećete moći da se uključite, bez obzira na to što znate da biste zaradili. Sprečavaće vas manjak vremena ili nemogućnost da idete na više strana. U svakom slučaju – novci vam dolaze.

Zdravlje

Zadovoljavajuće zdravstvene prilike ove sedmice. Dobro ste.

Vaga

Fenomenalno raspoloženje i mnogo kretanja, pa će biti malo vremena da se posvetite pripremi specijaliteta kod kuće. Ako već birate restoran da izađete sa prijateljima, preporuka je indijski, jer će vam odgovarati kombinacija začina. Ljuto je tokom ove nedelje ono što vam najviše prija.

Ljubav

Vaša vladarka je u Strelcu i to u dobrom aspektu sa Uranom iz znaka Ovna. Ako ste sami – ovo baš i nisu aspekti za stabilnost, ako ćemo pravo. Ali su zato dušu dali za uživanciju i provod. Ako hoćete malo da se poigravate sa suprotnim polom – ovo je takođe pravi period za tako nešto. Samo nemojte da se zaigrate preterano, pa da se zaljubite kao da ste u pubertetu. U svakom slučaju – mesto vas ne drži, iskoristite ovu nedelju ako možete da otputujete, da budete u pokretu, da sa svojim društvom uživate i budete zadovoljni i veseli. Biće prilika za pravu ljubav. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima sada mogu da popravljaju svoje odnose. Potrebno vam je mnogo više bliskosti nego inače, a voljena osoba je tu za vas. Doduše – više ćete raditi na strasti, nego na emotivnom segmentu – ali daleko od toga da vam je loše. Ako je bilo nekih trzavica među vama – ovo sada može biti sređeno i regulisano.

Posao

Promene dolaze na dnevni red. I to onakve kakve ste priželjkivali. Neki jači poslovi se mogu pokrenuti tokom ovog perioda, a dogovori će vam baš ići od ruke. Uložite svoju energiju i nadajte se najboljem. Zvanična potvrda jednog posla ili promene vaše pozicije stiže već u prvom delu sedmice. Mogućnosti kraćih poslovnih putovanja koja vam donose dobit. Pojedini će se uputiti i van granica zemlje, zarad dogovora sa stranim partnerom. Sve u svemu – dosta dobar period je pred vama.

Novac

Ne možete da se požalite na prilive tokom ovog perioda, pogotovo što imate šanse i za neku vanrednu dobit. Vage imaju mogućnosti da i kroz povremene ili dodatne poslove zarade i napune svoje džepove. Iskoristite ovu nedelju maksimalno.

Zdravlje

Mogućnosti za virusne infekcije, praćene jačom temperaturom.

Škorpija

Kada se Škorpiji probude apetiti, oni se probude na svaki mogući način. Tako da nemojte biti iznenađeni što vam želudac svaki čas „vapi“ za hranom. Ali ne bilo kakvom – mora biti nešto dosta začinjeno, najbolje ljuto, ili ćete uživati u kombinaciji ukusa. Za vas je kineska hrana dušu dala u ovoj nedelji.

Ljubav

Što ste čekali – čekali ste. Što ste trpeli – trpeli ste. Dosta ste igrali onako kako su drugi svirali, sad je vreme da vi nametnete svoj ritam. Da, jasno vam je – Škorpije, sada je dovoljno samo da poželite. I da uzmete to što vam je već toliko dugo izmicalo iz ruku. U emotivnom segmentu za vas je sve otvoreno. Promene će nastupiti odjednom, preko noći. Slobodni će se jako pokrenuti prema nekom koga već izvesno vreme priželjkuju i druga strana neće imati baš mnogo izbora. I sami ćete videti kako se barijere koje su postojale do sada tope i nestaju. Ne samo da možete aktivirati priču koja vas je već zaintrigirala, pred vama su i noviteti koji su vrlo zanimljivi. Na vama će biti da odaberete na koju ćete stranu. Ukoliko ste u emotivnom odnosu, spremni ste da se maksimalno posvetite partneru, ali to očekujete i od njega. Umotaćete voljenu osobu u zagrljaj vruć od ljubavi i strasti. Uživajte u svakom zajedničkom trenutku.

Posao

Ni poslovni segment neće biti ništa manje dobar od emotivnog. Jedino što je potrebno je da se aktivirate, i videćete da se pred vama otvaraju sva vrata. Budite uporni u svemu što želite, jer vam ova sedmica može „na blic“ doneti dobre poslove. Jako pokretanje u poslovnom segmentu i ostvarivanje onoga što hoćete, samo će doprineti dobrom raspoloženju. Pa ćete želeti još. Jedno samo vuče drugo, ne stajte, ne odmarajte, ne smatrajte da je dovoljno – ovo je sedmica kada se poslovni snovi ostvaruju.

Novac

Polje novca „blista“ pod uticajem tranzitne Venere. Radite i zaradite. Ne samo od redovnih, već i od dodatnih poslova, privatnog angažovanja. Sve što dotaknete neće baš biti pretvoreno u zlato, ali će vam doneti finansijske prilive. I zato – samo hrabro napred!

Zdravlje

Ako već jurcate, gledajte da budete adekvatno obučeni. Mogućnosti za sezonske viruse, temperaturu.

Strijelac

Ne samo da u ovom periodu uživate u hrani, već uživate i u spremanju svojim najdražima. Ipak, čini mi se da će vam najbolje od ruke ići slatkiši. Od onih najjednostavnijih, tipa sutlijaša, pa do najkomplikovanijih kolača i torti. Samo da je slatko, bogato, kremasto i čokoladno. Neka vam je prijatno.

Ljubav

Iskušenja, iskušenja… na sve strane iskušenja. A vi biste baš želeli da imate miran život, da imate miran i stabilan odnos sa voljenom osobom…može i ovo, ako se malo potrudite i ne pokleknete pred tamo nekim blistavim okicama sa strane. A da će vas neko streljati pogledom – hoće. Samo nemojte da taj neko bude voljena osoba, jer će uz to „streljanje pogledom“ verovatno pasti i svađa. Pamet u glavu, svedite flertovanje na minimum i potrudite se da svoje postojeće emotivne odnose održite stabilnim. Naravno – ako želite. Ako vam to baš i nije primarni cilj, vi se upustite u avanturu pa vidite dokle će vas to dovesti. Da će šansi za to biti ove sedmice, hoće. Ukoliko ste sami, usamljeni, slobodni…naći će se neko ko će privući vašu pažnju. Samo se potrudite da prvo proverite da li je ova osoba slobodna ili ne. Ne ulećite u strasnu vezu preko noći… da bi tek posle „skapirali“ da vam se smeši samo tajna, ništa drugo.

Posao

Venera u vašem znaku konačno počinje da „radi“ kako treba ove sedmice. Poguraće vas da vam neki poslovi padnu u krilo, a pojedinima može doneti i promenu radnog mesta. Da li ćete vi biti zadovoljni dešavanjima? Iskreno – i ne baš, jer smatrate da ste dali mnogo više nego što ste dobili. Ali trenutno je takva situacija – prihvatite ili čekajte na nešto bolje od ovoga. A može se dogoditi da čekate malo više. Ne budite neskromni, šanse za popravljanje poslovnog statusa su tu. Bolje i mali pokret nego stagnacija.

Novac

Malo ćete se opustiti što se finansija tiče, jer su se prilivi učestali, a uspeli ste i da izađete na kraj sa nekim dugovanjima. Još uvek niste sigurni koliko biste želeli, ali se vidi da situacija ide na bolje. Prihvatite dodatni posao, može vam doneti zaradu na brzinu.

Zdravlje

Povremeni, ali sitniji problemi sa grlom i respiratornim traktom. Ako je prehlada u pitanju – odležite je.

Jarac

Dragi moji, nešto vam apetit „šara“ ovih dana….moguće je da je to posledica razmišljanja o nekome…ili što su se ti leptirići u stomaku razlepršali, pa vam ne daju mira ni noću ni danju….U svakom slučaju, ne možete živeti samo od ljubavi i vazduha, pojedite s vremena na vreme i nešto „konkretno“.

Ljubav

Vreme je da se posvetite voljenoj osobi, ali i ona vama. Odlična nedelja da se emotivni i strasni deo stavi na prvo mesto i da se prevaziđu neke situacije od ranije. Batalite sve ono što vam je predstavljalo problem, razmislite da li vredi iznova i iznova se džapati oko nečega….sklopite primirje sa partnerom i posvetite se jedno drugom. Bićete iznenađeni koliko ovo dobro funkcioniše. Vraćanje na staro ne donosi ništa dobro, ni na stare probleme ni na stare partnere – sadašnji trenutak je važan i iskoristite priliku da svoje emotivne relacije poboljšate i učvrstite. Ukoliko ste jedan od usamljenih pripadnika ovog znaka, vreme je da se više radujete – idu vam neka lepa poznanstva, neki podsticajni susreti, sve će se dešavati brzo (za divno čudo, zar ne?) i sve donosi osmeh na vaše lice. Pa i vreme je da se te neke teške okolnosti kroz koje ste prošli završe i da se samoći stane na kraj. Neke ljude je ipak vredelo čekati.

Posao

Neke situacije će se bukvalno „raskraviti“…okolnosti u poslovnim dogovorima se menjaju na bolje i pred Jarčevima će se otvoriti prilike da naprave jedan značajniji iskorak u ovom segmentu. Moguće je da još uvek čekate neke potvrde ili da se bakćete sa zaostalom papirologijom, ali to vam neće oduzeti onoliko vremena koliko ste mislili. Ipak je sreća tokom ove sedmice naklonjena vama. Promene će nastupiti a vi ćete konačno biti zadovoljni razvojem situacije. Privatni poslovi kreću Jarčevima na bolje.

Novac

Malo rizika se Jarčevima može isplatiti tokom ovog perioda. Ipak, nemojte preterivati i ne izazivajte svoju srećnu zvezdu. Budite zadovoljni prilivima koji vam dođu neočekivano i ne tražite hleba preko pogače. U ovom segmentu ćete osetiti olakšanje.

Zdravlje

Energija vam je i dalje u padu. Morate se više odmarati i voditi računa o sebi.

Vodolija

Vreme proslava i druženja se Vodolijama nastavlja nesmanjenom žestinom. Imate mnogo prilika za susrete sa osobama koje volite a u svakoj će biti pravi trenutak da se prezalogaji nešto fino. Možete malo i da se podgojite u ovom periodu, pa makar ne preterujte sa slatkišima i previše masnom hranom.

Ljubav

Toliko je lako posvetiti se sebi, svom društvu, samostalnim izlascima sa prijateljima… svesna sam da ste u ovom periodu najvažniji sami sebi, ali ako hoćete da održite dobar odnos sa partnerom, moraćete malo da „delite“ svoje vreme na ravne časti. U prostom prevodu – vaše voljeno biće neće baš biti raspoloženo da do u nedogled čeka da mu posvetite pažnju. Prema tome, osmeh na lice, ruke pune zagrljaja i raspirite želju između vas i drage vam persone. Ne gurajte partnera u zapećak, jer ćete posle kukati zbog toga što ste ga zanemarivali. Ukoliko ste sami, za vas u ovom periodu nema zime. Strasti koliko želiš, izlazaka i provoda u neograničenim količinama. Još samo trebate da se dogovorite sami sa sobom da li želite pravu ljubav ili dobru zabavu. Ako ste za ovo drugo – onda opušteno, samo gurajte napred. Ukoliko želite nešto stabilnije – onda se spremite da malo povučete ručnu kočnicu i dozvolite jednoj osobi da vam „uđe pod kožu“. I to je lako moguće tokom ove nedelje. Sami birate dalji put.

Posao

Izgleda da je kraj čekanju u poslovnom segmentu. Neki će se dogovori tokom ove nedelje pokrenuti, a na vama je samo da se osmelite i prihvatite priliku. Savet Vodolijama je da i dalje vode računa o tome sa kim dele svoje planove i poslovne tajne, jer je polje konkurencije i tajni naglašeno, a neke situacije se čak mogu ponoviti. Ako ste već pogrešili jednom, ne ponavljajte te greške. Saradnje sa strancima donose vam dobre vesti i napredovanje. Privatnicima poboljšanje poslova i otvaranje novih tržišta.

Novac

Zarada kroz dogovore, zarada od povremenih poslova, zarada od rada sa drugim prostorima, zarada preko prijatelja….je li vam dovoljno? Sve u svemu – pred Vodolijama odlično vreme da se neki novci na brzinu stave u džep. Grabite svaku priliku.

Zdravlje

Odlično raspoloženje, odličan imunitet, odlično zdravlje. Opasnost samo od virusa.

Ribe

I vas je počela da „drma“ mnogo jača energija. Ribe su krenule da se bude, stoji da će vam apetiti biti veći nego inače, ali takođe stoji i to da ćete se mnogo više kretati i biti aktivni. U ovom periodu imate potrebnu ravnotežu, samo ishranu pojačajte sa više povrća, naročito onog bogatog gvožđem.

Ljubav

Hajde da i u toj ljubavi krene kako treba. I vreme je bilo, pošto se oni u emotivnim vezama smoriše već čekajući i iščekivajući pravi trenutak za voljenu osobu i sebe. Odlična je nedelja da se sve nedoumice reše i da vas dvoje onako, zajedničkim snagama, napravite neke ozbiljnije dogovore na dalje. Vaši planovi mogu biti veliki ili mali, bitno je da oboje uživate i da se volite. Ukoliko ste vi i partner u dužoj emotivnoj vezi, ove nedelje možete izabrati i trenutak da drugima obznanite svoju odluku o zajedničkom životu ili braku. Pa neka vam je sa srećom. Ni slobodni pripadnici ovog znaka neće imati razloga da se žale. Vama se preko posla nameštaju baš neke interesantne situacije i osećaćete se u vrlo zavodljivom „fazonu“. Igrajte se malo i uživajte u dešavanjima, malo zavodite, malo dozvolite da zavedu vas – sve u svemu – pred vama su trenuci ispunjeni smehom, flertovanjem i radošću. Proberite ono „što valja“ i uzmite…

Posao

Jedan razgovor sa nadređenom osobom doneće vam osmeh na lice. Pojedine Ribe će, ako ne napredovati, onda makar dobiti čvrsta obećanja za naredni period. Generalno je komunikacija sa šefovima odlična, pa koristite priliku da progurate svoje ideje i predloge. Mogli biste malo više da se angažujete i oko spoljnih saradnika, naročito onih koji su povezani sa strancima. Dobri dogovori i poslovi idu i iz ovog pravca. Podrška prijatelja i kolega stoji. Primećujete da se poslovni segment kreće na bolje.

Novac

Bolji finansijski prilivi tokom ove nedelje. I vas će hteti novac sa više strana, pa nemojte da se usedite, nego prihvatajte poslove, bilo da vam ih nabacuju prijatelji ili su u vašoj privatnoj režiji. Neko će vas podsetiti na vaše dugovanje. Izmirite ovo.

Zdravlje

Dobra zdravstvena simbolika tokom ovog perioda. Malo više obratite pažnju na grlo.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.