Nedeljni horoskop | Od 01.03.2021 – 07.03.2021

“Mame, rađajte deci sestre, jer sestre postaju tetke, a tetke su najlepši, nezamenjivi dar svakom detinjstvu”. Ovako je govorio Duško Radović. I nije pogrešio, potvrdiće vam to svaki psiholog. Tetka sve razume, ništa joj nije teško, čuva sve tajne, nikada ne grdi, uvek zna da uteši i stalno se smeje. Ako treba – ona “dubi i na glavi”, jer tetke to rade.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Venera, partnerska planeta vam je iza leđa, u polju podsvesti – možete na neki način biti odvojeni od partnera, da li zbog obostranih obaveza, da li zbog toga što jednostavno nemate dovoljno prostora da budete češće zajedno. Ok, znamo da ste zatrpani i opterećeni, ali mogli biste da se potrudite da od polovine nedelje pronađete više vremena jedno za drugo. Opet upozorenje Ovnovima, baš zbog te „izaleđne“ Venere – ne brljekajte sa tajnama, može vam uskoro biti žao zbog toga. Slobodni – sad, kad vaš vladar pređe u Blizance, pa kad se rastrčite na par strana i krenete da flertujete i osvajate….

Posao

Upornost i trud se isplate – to ste sigurno čuli do sada, mada verujem da ste u poslednje vreme počeli da debelo sumnjate u tu izreku. Ulagali ste sebe u posao maksimalno, a rezultati, cenjenje vašeg truda i na kraju – čak i taj finansijski element – baš i nisu bili na zavidnom nivou. Pa, mislim da je vreme da konačno i zaista krenete napred. Od 4-og marta ulazite u period koji će trajati mesec i po dana i u kojem će sve ono što ste uložili u posao krenuti da vam se vraća. Zato, pripremite se na velike promene i pokret.

Novac

Parica će biti, a vi gledajte da za vikend ne upadnete u trošadžijski fazon.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje – osetićete priliv pozitivne energije. Vraćate se sebi.

Hrana

Sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu, a od sredine nedelje – i da se više krećete. Uradite jednu blagu detoksikaciju, a u svakom slučaju – vreme je da češće prošetate zelenom pijacom i pokupujete gomilu voća i povrća…..

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Venera, vaša vladarka u dobrom je položaju u odnosu na vaš znak, a u ovoj sedmici i Mars izlazi iz vašeg polja ličnosti. Bes, stres i nervoza vas polako napuštaju i na njihovo mesto dolaze osećanja koja volite i kojima se radujete – ušuškanost, nežnost, prelivanje emocija i jedna lepa i topla strast sa partnerom. Slobodni Bikovi – zanimljiv kontakt Venere i Urana može u vaš život naglavačke ubaciti vrlo zanimljivu i inspirativnu osobu. Čak i da se niko ne pojavi ko bi mogao zaokupiti vašu pažnju, sigurno je da ćete u ovoj nedelji vi lično biti mnogo društveniji, više u pokretu i u aktivnostima u kojima uživate.

Posao

Nervoza se može i u ovoj sedmici povremeno provlačiti kroz poslovni segment, ali ćete primetiti da vas ili više ne dotiče toliko ili da uopšte ne reagujete na distrakcije iz okoline. Radite svoj posao na najbolji način i smeškate se. A ko hoće da se nervira – ma slobodno, samo što dalje od vas. Primetićete da lakše komunicirate i sa kolegama, ali i sa nadređenima. Svi, nekako do sada zategnuti odnosi počeće da se opuštaju i funkcionišu normalnije. Šta imate od poslovnih papira da završavate, završavajte sada.

Novac

Ulaskom Marsa u vaše polje finansija i zarada – počećete više da se angažujte. Prilivi neće izostati.

Zdravlje

Stariji Bikovi – obratite više pažnje na vene i na cirkulaciju.

Hrana

I vi biste mogli da preduzmete „prolećno čišćenje“ kada je ishrana u pitanju. Uvedite u svoje obroke više žitarica, svežeg povrća i voća. Ovo vam je potrebno zarad boljeg rada stomaka i organa za varenje. To što vam je polje hrane u duplom znaku, ne znači da je potrebno da tražite „repete“.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Vi ste već ušli u fazu većeg optimizma i inicijative za sređivanje i stabilizaciju kada su vaša emotivna partnerstva u pitanju, a od 4-og kada i Mars kao nova pokretačka energija uđe u vaš znak – sigurno je da ćete se osećati još bolje. I bolje i funkcionisati sa voljenom osobom. Ovog Marsa koristite da pokrenete i sebe i osobu koju volite. Koristite ga za strast. Samo ga ne koristite za rasprave, nema razloga za to. Slobodni Blizanci – neko koga upoznajete preko posla itekako vas može zainteresovati. No, postoji i osoba sa kojom već imate komunikaciju i sa kojom biste želeli nešto više. Ulazite u period „dvojnosti“.

Posao

Određeni pritisak i nesigurnost postojaće kod vas do polovine nedelje – iako ćete videti da se neke situacije koje su vam od važnosti pokreću, sumnjaćete da će se to tako nastaviti ili se bojati da će u poslednjem trenutku nešto da se izdešava i zakoči vas. Neće. Istrpeli ste Marsa u polju podsvesti i strahova skoro dva meseca, istrpeli ste blokadu svakog vašeg cilja, nauma i plana – a sada, njegovim prelaskom u vaše polje ličnosti – sve to oko čega ste se načekali i namučili – počeće sa realizacijom.

Novac

I pored straha oko finansija, one funkcionišu normalno u ovoj nedelji.

Zdravlje

U prvom delu sedmice više odmarajte, prikupljajte snagu za ono što vas čeka na dalje.

Hrana

Ušli ste u period energetskog trošenja i potrebno je da kroz adekvatnu ishranu nadoknadite snagu svog organizma. Najbrže ćete se „dizati“ kroz konzumiranje mesa, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na ovoj namirnici. Potrudite se da na vašem stolu budu i mlečni proizvodi, jaja, sveže povrće.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Venera i Sunce iz znaka Riba, vaše vodene sestre – donosiće vam talase lepih osećanja i emocija. Vi lično već neko vreme preispitujete sve što je vezano za vaša partnerstva, a ulaskom Marsa u znak Blizanaca od 4-og i u vaše polje podsvesti – to preispitivanje će postati još naglašenije, s tim što ćete u narednom periodu uspeti sami sebi da date odgovore koji su vam potrebni. U ovoj nedelji ste u neskladu – emocije traže jedno, mozak govori nešto drugo. Zato će i odnos sa partnerom biti sa oscilacijama. Slobodni Rakovi – i vi se ljuljuškate na nekim talasićima, ali nikako da se usudite da istinski zaronite.

Posao

Ulazite u period kada ćete konačno početi da na pravi način“slažete“ situacije, da razmišljate o njima na drugačiji način, da tražite gde ste napravili propuste, gde ste grešili – i da shvatite da od vas zavisi kako će stvari funkcionisati na dalje. Proces dubokih unutrašnjih promena je krenuo kod vas i u ovoj ćete nedelji videti prve pokazatelje šta je potrebno da promenite. Svi oni koji sarađuju sa inostranstvom, rade u državnim i javnim službama – imaju pred sobom sedmicu koja im može doneti poboljšanje.

Novac

Postoji strah i nesigurnost po pitanju finansijske stabilnosti na dalje. Nije sve tako crno kao što izgleda.

Zdravlje

Stres.

Hrana

Raspoloženje vam je ove nedelje dobro, apetit je baš taman kako treba i možda je pravi momenat da krenete sa laganim pripremama za toplije vreme. Treba skinuti kilograme koji su se preko zime zalepili za vas, pa vam preporučujemo lagane obroke, dosta povrća i što više šetnje.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Izlazak Marsa iz znaka Bika koji je u prethodna dva meseca zablokirao Lavove po mnogim pitanjima, pa čak i po pitanju emotivnih partnerstava i doneo im osećaj da šta god da pokušavaju i rade – ne dobijaju nikakav pravi rezultat – olakšaće vašu emotivnu situaciju. Od četvrtog marta stvari mogu polako da se vraćaju na svoje mesto, da se pronalaze načini, da se otkrivaju prave reči, da partner i vi krenete da se istinski vraćate jedno drugom. Neće to ići brzo, ali će ići. Slobodni Lavovi – kontakt, susret sa nekim ko vam je interesantan. Ovo bi se moglo pretvoriti u emotivnu priču, ali ne sada.

Posao

Nadam se da ste shvatili šta ste u proteklom periodu radili pogrešno, jer od 4-og marta ulazite u fazu kada sve to možete ispraviti i rešiti. Ukoliko nastavite da funkcionišete na isti način i ne promenite ništa – opet ćete doći u fazu zablokiranosti u narednim mesecima kada je posao u pitanju, pa vi sad vidite da li vam se to isplati ili ne. U ovoj nedelji kreativni momenat kod vas se budi a na samom početku i na kraju radne nedelje možete imati par vrlo inspirativnih razgovora koji vam donose poslovne šanse.

Novac

Finansijski zastoj polako počinje da se prevazilazi.

Zdravlje

Uglavnom dobro. Još uvek se niste pokrenuli, a trebali biste.

Hrana

Pravilnom ishranom, zasnovanom na svežim namirnicama, na puno povrća, jaja, mlečnih proizvoda i mesa – sada možete podići energetski nivo, koji vam je već izvesno vreme dosta nizak. Izbegavajte belo brašno, mesne prerađevine, slatkiše.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Mogli bismo da kažemo da trenutno imate zadovoljavajuću situaciju po pitanju emotivnog života. Vi se osećate pozitivnije, partner je otvoreniji prema vama – sve u svemu, ne bi trebalo da bude loše. Imaćete par trenutaka sredinom nedelje koji mogu da donesu prolaznu nervozu, ali koji ne bi trebali da utiču na stabilnost vašeg odnosa. Vi ste još uvek ophrvani nekim sumnjama i nesigurnostima i imate osećaj da partner nešto krije od vas – ne kopajte, ostavite da vreme pokaže šta je šta. Slobodne Device – da ćete ljubavnih prilika imati, imaćete. No,ja na vašem mestu baš i ne bih žurila i zatrčavala se. Sačekajte malo.

Posao

Vama je polje obaveza i poslovne svakodnevice bilo debelo zakočeno i pod velikim opterećenjem u prethodnim mesecima. Borili ste se kako ste znali i umeli, a od 4-og marta dobijate pomoć od strane tranzitnog Marsa koji ulazi u vaše polje karijere, praveći protočne i podsticajne aspekte sa planetama u polju svakodnevice. Od samog početka nedelje možete imati osećaj olakšanosti, da vidite da neke situacije idu lakše nego do sada i da se brže pronalaze rešenja. Biće to još bolje na dalje.

Novac

Korektna situacija, mada ste upali u neki trošadžijski fazon.

Zdravlje

Rešavajte svu problematiku, koliko god ona sitna bila. Ništa nije sitno kad je zdravlje u pitanju.

Hrana

Dosta ćete se energetski trošiti, a nećete imati baš puno vremena da sebi organizujete zdrave i kvalitetne obroke. Ako budete preskakali obroke ili jeli „ s nogu“ suočićete se sa problemima sa želucem i varenjem….Dajte sebi uvek dovoljno vremena za jelo…

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Da se razumemo – vaša vladarka Venera jeste u znaku Riba gde je egzaltirana i sad bi trebalo jel da da oko vas samo cvetaju ruže i da vas ljubav poliva i zaliva, ali realno gledano – znak Riba je vaše polje posla i svakodnevice, znate? Možete vi da se romantično zacvrkućete u nekog, ali obzirom na aspekte – ja vam baš i ne bih savetovala da naglavačke ulećete u neke „idealne“ priče. Sačekajte vi malo da se roze naočare sklone sa očiju, pa da vidimo da li taj „neko“ istinski vredi. Što se zauzetih tiče – onako, nije loše. A verovatno će nešto više bolje biti i od Marsovog ulaska u znak Blizanaca. Držite se, tu ste gde ste.

Posao

Pošto je već vaša planeta egzaltirana u polju posla i obaveza – pa onda lepo izvolite i blistajte u tom segmentu. Da možete, ma možete itekako. Dobijate i Mesec u svom znaku na početku nedelje da vas pokrene i usmeri, da vas podseti da ste sami sebi najvažniji. Da vam uključi sve senzore za ambiciju, dokazivanje, da zasijate baš onako kako vi umete. Dobijate od 4-og i Marsovu podršku iz vazdušnog znaka Blizanaca, da dodatno podgreje tu vašu energiju i da vas pogura u pravcu uspeha.

Novac

Para će biti i tek će dolaziti.

Zdravlje

Menjajte navike! One loše,naravno. I konačno se razmrdajte i pokrenite.

Hrana

Rešili ste da usvojite pricipe zdrave ishrane, jer vam je jako stalo do toga da izgledate što bolje. Već polako shvatate da je proleće blizu i imate nameru da budete u „top formi“ što pre. Jedino što mogu da primetim jeste da će vam dijeta ove nedelje jako teško pasti….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

Do 4-og ćete ćutati. Mars u vašem polju partnerstava napravio je krš i lom u prethodna dva meseca – odnosi koji su preživeli, preživeli su i sada lagano ulaze u fazu da se neke stvari istinski rešavaju. Ali, nemate nameru da ih rešavate vi sami. Iako ulazite u znak koji je itekako spreman da priča, ne želite da pričate prazne priče – voljni ste da sa partnerom sednete i najiskrenije moguće se dogovorite o svemu. To je početak. A za kasnije – videćemo. Slobodne Škorpije – dve osobe će se pokrenuti prema vama. Neko ko već postoji kao simpatija u vašem životu i neko ko će se odjednom pojaviti.

Posao

Što se posla tiče, već od samog ulaska u ovu nedelju – osetićete se drugačije. Priliv pozitivne energije, priliv volje i želje da neke situacije izgurate. Imaćete par trenutaka polovinom nedelje kada ćete biti teški kao crna zemlja i sebi i drugima, ali ćete i ovo uspeti da izgurate na svoj način – pronalazeći snagu za osmeh u trenucima kada biste najradije pogledom zgromili nekog. Poslovi će generalno gledano funkcionisati, a oni koji se bave privatnim biznisom – neka se pripreme za velike pozitivne promene.

Novac

Biće para.

Zdravlje

Obratite pažnju na alergije i vensku cirkulaciju.

Hrana

Vreme je da se Škorpije vrate u ravnotežu kada je ishrana u pitanju. Naučili ste se valjda u prethodnom periodu na nekim svojim greškama i shvatili da ne možete da se prema ovom značajnom segmentu olako odnosite. Pravi je trenutak da ozbiljno okrenete novi list.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Mars u ovoj nedelji ulazi u vaše polje partnerstava i u suštini – u naredna dva meseca će se videti koliko su vaše emotivne relacije stabilne, a koliko ne. Na čemu treba raditi i da li treba raditi uopšte, to jest – imate li volje oboje da nešto popravljate i sređujete. U ovoj sedmici konkretno – imate itekako mogućnosti da dođete do dogovora po nekim pitanjima. Imaćete i prepreka – na vama je da li ćete ih razgovorom ili ćutanjem prevazilaziti. Ja uvek glasam za ovo prvo, a vi kako hoćete. Slobodni Strelčevi – vrtite vi neke priče na dve do pet strana i ništa vam ne fali. Zabavno vam je, pa uživajte onda.

Posao

Od 4-og svi dogovori, razgovori, aktivnosti – mogu istinski početi da se uobličavaju i realizuju. Ako vi ne budete imali snage ili motiva da isterate nešto do kraja – pomoći će vam drugi. Ulazite u fazu kada možete napraviti konkretnije promene i pomake u poslovnom segmentu. Ne samo aktivirati one planove i projekte na kojima ste već bili aktivni, već i razmišljati i ostvariti nešto potpuno novo. Ova vam je sedmica šarena, ali generalno gledano – pozitivna i vodi vas napred i samo napred.

Novac

Mogućnost zarade kroz privatni posao ili kroz neki rad od kuće.

Zdravlje

Dobro ste.

Hrana

Ishrana bi trebala da bude bazirana na mesu – piletini i junetini. Iako bi vam i riba odgovarala, pitanje je koliko ste sada za nju raspoloženi. Od svežeg povrća – blitva, spanać, zelena salata, zelje. Žitarice u umerenim količinama, kao i mlečni proizvodi.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Situacija sa partnerom bi u ovoj nedelji trebala da bude dosta korektna. Ne mogu da kažem da je bajna, mada će se provući i par momenata koji će ličiti na „bajnost“. Doduše, provući će se i par momenata koji neće ličiti ni na šta, ali možete da ih prevaziđete zajedničkim snagama. U suštini,više je onog dobrog nego lošeg u narednih sedam dana – mogli biste više da se pokrenete sa partnerom, da malo skitate, izlazite, šetate – prijaće vam, oboma. Slobodni Jarčevi – vi ste se okrenuli ka poslu i pravite se da ne primećujete da se neko baš uzmuvao i trudi se oko vas. Svrnite malo pogled sa obaveza.

Posao

Naravno da ćete „gledati“ u posao, pogotovo kad 4-og Mars pređe u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza. I još krene da pravi gomilu lepih aspekata na vaše polje ličnih zarada i stabilnosti. Ne morate čekati baš taj 4-i, već od samog početka nedelje situacije vezane za posao, dogovore, nadređene, saradnje i sve ostalo što vam je bitno – pokrenuće se. U nekim momentima čak možete biti iznenađeni brzinom dešavanja i otvaranjem nekih stvari za koje ste mislili da nećete uspeti da ih ostvarite.

Novac

Ulazite u dosta povoljniju fazu po pitanju finansija.

Zdravlje

Vrlo korektna zdravstvena situacija.

Hrana

Nešto su vam „slatki“ slatkiši svake vrste ove nedelje. Teško uspevate da odolite naročito pecivima i kolačima, a ni ostalo ne odbijate. Pokušajte da se obuzdate i da se potrudite da imate uravnoteženu ishranu….ako je to ikako moguće.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Pa ko će to nama da ugosti Marsa u polju ljubavi i zabave, m? Dotični, plus retrogradni Merkur u vašem znaku su vas u prethodna dva meseca u priličnoj meri zacementirali po pitanjima ljubavi, zabave i radosti i mislim da je sad stvarno red da živnete. Partnerska planeta, Sunce – još uvek je mutna u znaku Riba pa partner još uvek „leluja“ u nekim svojim đa pravim brigama, đa tripovima – no, i ovo će se vremenom srediti. Bitno je da će vama biti dobro, a kad je vama dobro – onda je dobro i onima oko vas. Slobodni – pripremite se za ljubavne zgodacije i nezgodacije. I pripremite se na više udvarača. Pa izvolite, birajte.

Posao

Kad se vi probudite, onda za vas zime više nema. Ne samo u emotivnom, nego naravno i u poslovnom i finansijskom segmentu. A budite se od samog ulaska u ovu nedelju i pored toga što će Mars pokušavati da vas zakoči sa poslednjih stepeni znaka Bika. Ništa od toga, otkočili ste se i sada punom snagom krećete dalje da rušite što se mora rušiti i gradite što treba graditi. Polovinom nedelje će nešto pokušavati da vas spotakne, ali ćete to elegantno preskočiti i nastaviti dalje.

Novac

O da, para će biti.

Zdravlje

Dobro ste, sem nekih manjih problema sa stomakom i ishranom.

Hrana

Konačno situacija počinje malo da se popravlja kada je vaša ishrana u pitanju. Ne, još uvek niste uspeli u potpunosti da se otarasite nekih nezdravih navika, ali makar ste na dobrom putu ka tome. Samo tako nastavite. I više kretanja, molim!

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Merkur, partnerska planeta se pokrenuo i sve više ubrzava. U vašem su znaku Sunce i Venera. Komunikacija ide lakše, ljubav postoji. Ako već imate sve ove preduslove – jasno vam je da jeste pravi trenutak da sređujete sve ono što se zakomplikovalo ili pokvarilo u prethodnom periodu. Na vaš način, nežan i lep sa puno ljubavi i razumevanja. Jako je bitno da ne ostavljate nerešena pitanja i probleme i ne gurate ih pod tepih, jer će izaći na videlo kad tad. Slobodne Ribe – mašta se budi, emocije su se uskomešale, roze leptirići vam lepršaju oko glave i u srcu. Samo polako, ne jurite i ne žurite.

Posao

Želeli to ili ne želeli – trenutno ste u prvom planu kada su poslovna dešavanja u pitanju. Sve oči jesu uprte u vas kao u osobu koja ima snage, volje i sposobnosti da napravi prave poteze i reši sve komplikovane situacije. I ne bežite od odgovornosti, prihvatite je i prigrlite. Gde se drugima budu zatvarala vrata, vama će se otvarati. Malo sposobnostima i voljom, a malo na onaj vaš lep i suptilan način – postići ćete sve. Trenutno imate kombinaciju za uspeh. Iskoristite je.

Novac

Ako planirate neke radove po kući – pripremajte parice polako za to.

Zdravlje

Dobro ste.

Hrana

Ako Ribe nastave ovim tempom da tamane sve što se od klope nađe pred njima, uskoro će biti baš onako fino okruglaste….Setite se da je proleće blizu i da više nećete moći da se krijete iza široke odeće….krenite sa pravilnim režimom ishrane na vreme….

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.