Nedeljni horoskop | Od 11. do 17. decembra 2017.

Svako ima onu osobu koja mu jednim osmijehom može popraviti dan, ali i jednom rečenicom uništiti cijeli život.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ovnovi će, od ulaska njihovog vladara Marsa u znak Škorpije biti u fazonu – e, nemoj mi te voćke I povrćke, daj nešto konkretno…Znak Škorpije je znak gurmana, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali I obilnim zalogajima. Pa, prijatno vam bilo.

Ljubav

Ovnovi u emotivnim vezama I brakovima mogu početkom sedmice biti malo u preispitivanju odnosa sa voljenom osobom. Moguće je da vam neke situacije smetaju, ili ste pak svesni da biste I vi I partner trebali više da se potrudite jedno oko drugog. Umećete na pravi način da podstaknete voljenu osobu, a I ona će umeti da uzvrati dobrim raspoloženjem, pa ne sumnjam da će sedmica koja je ispred vas oboma doneti neke lepe momente. Slobodnima slede zaista zanimljivi dani, dani u kojima ćete moći da upoznate nove ljude, da uživate u finim razgovorima, flertu, zabavnim aktivnostima, a neki od vas će moći I malo da se zaljube….I prošlost će vam češće kuckati na vrata, vi otvarajte….ili nemojte….

Posao

Neki će se pregovori konačno završiti, neki će se ugovori potpisati, vratiće se prilike za koje ste mislili da ste ih propustili, a obnoviće se I komunikacija sa pojedinim poslovnim saradnicima I partnerima. Tokom ovog perioda lakše ćete pronalaziti zajednički jezik sa onima koji su vam poslovno važni, umećete da sagledate suštinu, pa I da promenite nešto u svojim stavovima, ukoliko je to potrebno. Ušli ste u period kada ste izuzetno jaki I možete napraviti zaista velike promene, zato ne oklevajte.

Novac

Novac vam može dolaziti na konto poslova koje ste u prethodnom periodu odradili, dužnici vam mogu vratiti pare, a imaćete više sreće I sa redovnim prilivima. Sve u svemu – solidna nedelja za novac.

Zdravlje

U narednom periodu potrebno je obratiti više pažnje na reproduktivne organe, ali I na prostatu, bešiku. Mogućnosti za urinarne infekcije.

Bik

Potrebno je da budete umereniji, ali je problem u tome što vi u ovom periodu ne hajete mnogo za bilo kakva ograničavanja I sputavanja, pa čak ni kada je ishrana u pitanju. Stoji mogućnost za poneko kilce viška, ali I za opterećenost želuca I probleme sa varenjem.

Ljubav

Mars, vladar polja emotivnih partnerstava, prešao je u znak Škorpije I dobio na snazi, što govori da će Bikovi u vezama I brakovima u narednom periodu dobijati I ono najbolje, ali I ono najgore od voljene osobe. Što se najboljeg tiče – tu slobodno ubrojite pojačanu strast, ali I dublje I intenzivnije emocije. Što se pak tiče onog najgoreg dela – partner može postati previše ljubomoran ili pak pokušavati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Slobodnim Bikovima se sprema jedna burna I neobična sedmica. Opet ćete imati miks starog I novog, samo dosta naglašeniji, a slobodno računajte da ćete naleteti na osobe koje “sto godina niste videli ni čuli”. S druge strane – jedna nova osoba vas može opčiniti.

Posao

Kolegijalni segment će biti nešto uzburkan tokom ove sedmice, ali uz malo dobre volje I puno kompromisa, verovatno ćete uspeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite na dnevnoj bazi. Takođe, početkom nedelje stoji vam neka forma raskoraka po pitanju obaveza – potrudite se da one koje su vam najbitnije regulišete I završite što pre. Bikovima se tokom ovog perioda otvaraju mogućnosti za dogovore I projekte, I one nove I one koje su već pokrenuli u prethodnom periodu.

Novac

Novac vam stiže sa po kojim danom kašnjenja, ali ipak stiže. I vama stoji mogućnost naplate dugovanja I potraživanja iz prethodnog perioda.

Zdravlje

Pored upozorenja vezanog za ishranu, koje je I ove sedmice aktuelno, stariji Bikovi bi trebali da unose više tečnosti, da bi poboljšali rad bubrega.

Blizanci

Probava se definitivno poboljšala, ali je vašem organizmu I dalje potrebna lagana I uravnotežena ishrana. Ne preterujte sa belim brašnom, smanjite unos masti I šećera I potrudite se da što češće na meniju bude sveže povrće.

Ljubav

Osećate da ste pri izlasku iz jednog dosta problematičnog I opterećujućeg perioda sa voljenom osobom I sada vam je lakše da se njoj, ali I vašem odnosu, posvetite na potpuno drugačiji način. Biće tokom ovih dana više nekih lepih momenata između vas dvoje, ponovo ćete osetiti ispunjenost I zajedništvo. Slobodni Blizanci će biti u izuzetno dobrom raspoloženju I to je u ovom trenutku najbitnije. I prošlost I noviteti I dalje će se “boriti” oko vas, što će vam izuzetno prijati. Obnovićete neke “pokidane” kontakte I sa prijateljima,a neki od vas će tokom ove sedmice pronaći svoju pravu ljubav. Pojedini Blizanci će raditi ono što im I inače najbolje ide – paralelno će flertovati sa više osoba I uživati u tome.

Posao

Dosta brza dešavanja u poslovnom segmentu, za razliku od zastoja I sporosti kojima ste bili izloženi u proteklom periodu. Odjednom će se sve pokrenuti, maltene preko noći I sa svih strana će vas spopasti I poslovne obaveze, ali I mogućnosti za dogovore I kontakte sa nekim interesantnim ljudima. Blizanci mogu tokom ovog perioda imati zaista zanimljive ponude, neke od njih su potpuno nove, dok se druge vezuju za vaše aktivnosti u prethodnim mesecima. U svakom slučaju, ovo su šanse koje treba iskoristiti.

Novac

Interesantna dešavanja na finansijskom planu. Novca će biti više nego inače I jedino na šta treba obratiti pažnju jesu dugovanja, koja regulišite što pre.

Zdravlje

U polje zdravlja ulazi njegov vladar, planeta Mars, što će vam svakako doneti jaču energiju I bolji imunitet.

Rak

Potrebna vam je opuštenost i bliskost koju vam donosi porodično i prijateljsko okruženje, pa ćete češće nego inače gledati da u svom domu ugostite one koje volite i obradujete ih omiljenim jelima. Naravno, i vi ćete u svemu ovome uživati… i u društvu, ali i u jelu…

Ljubav

Slobodni Rakovi imaju više nego dobre predispozicije da tokom ove nedelje zauvek stave tačku na neke priče koje ih odavno bole ili koje im se periodično vraćaju u život. Tranzitni Mars je ušao u vaše polje ljubavi i svoje vladarstvo i ono što će se u narednom periodu pojavljivati jesu glanc i potpuno nove emotivne šanse. Da biste krenuli u nešto novo, potrebno je završiti sa starim, toga ste i sami svesni. Zato, nastavite dalje sa svojim životom, okrenite leđa prošlosti i pripremite se za uživanje u novim kontaktima i susretima kojih će svakako biti….ako ne ove sedmice, a ono od sledeće sigurno. Zauzeti Rakovi će, kako sedmica bude odmicala, biti u sve uravnoteženijem i bliskijem kontaktu sa voljenom osobom.

Posao

Neko blago usporavanje ili preispitivanje biće naglašeno tokom prvih par dana ove radne nedelje. Ipak, ništa od ovoga neće vas zaista opteretiti ili zakočiti kada su u pitanju planovi ili projekti koje ste već pokrenuli. Neke greškice ćete ispraviti u hodu, i jedino što je još potrebno jeste da budete strpljivi i korektni u dogovorima i kontaktima sa onima koji su vam poslovno važni. Odnos sa kolegama se donekle popravio, pa sada možete lakše da funkcionišete na dnevnoj bazi.

Novac

Finansijski segment je dosta stabilan u ovom periodu i jedino što će vam na kratko doneti nerviranje jesu troškovi koji se vezuju za dom ili za nekog od članova porodice.

Zdravlje

Vreme je da menjate neke životne navike i da se okrenete zdravijem načinu života. Obratite pažnju na ishranu, na kretanje, ali i na odmor i relaksaciju, koji su vam takođe neophodni.

Lav

Kako se Venera sve više približava Suncu koje vlada vašim znakom, potreba za uživanjem svake vrste kod vas se pojačava. Gledaćete da ugodite sebi na svaki način i pustićete da sva čula maksimalno uživaju. Neki put u životu i treba biti hedonista… samo ne preterati, zar ne?

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, pustite da vam se „dogode“ neki ljudi, neke avanture, neki ljubavni izazovi, ne kočite sebe i ne stežite svoje srce. Ne razmišljajte o tome da li će trajati ili ne, samo se prepustite i uživajte u ovom periodu koji je po vas fenomenalan. Dolaze vam osobe koje će itekako uticati na poboljšanje vašeg raspoloženja, koje će učiniti da se osećate dobro, moćno, zavodnički. Igrajte se, bar to sada možete….Što se tiče onih koji su u emotivnim vezama i brakovima, verovatno ćete povremeno imati neke kratkotrajne nesuglasice, mada bi se pre moglo reći da će ovo biti mali disbalans u odnosu sa voljenom osobom. No, ove male epizode neće uticati na generalno, kvalitetnu priču u ovom periodu.

Posao

Treba uraditi neke manje korekcije, možda prilagoditi svoje planove postojećim uslovima i u poslovnom okruženju, ali i na tržištu – sve ovo vam neće oduzeti mnogo vremena, a poboljšaće krajnji rezultat. Nemojte dozvoliti da vam neke banalnosti i neki nebitni ljudi odvlače pažnju – fokusirajte se na ono što vam je bitno, jer zbog drugih sada možete kasniti. Dobar je period takođe da krenete „u dejstvo“ na mnogo jači način u pravcu svega što se vezuje za inostranstvo. Proći ćete više nego dobro.

Novac

Iako će i vas obradovati neke zaostale isplate, bilo bi dobro da taj novac ne potrošite samo na svoje zadovoljstvo i neke nepotrebne troškove.

Zdravlje

Zdravstveni segment je više nego dobro postavljen i starijim i mlađim pripadnicima ovog znaka. Samo još ta ishrana da se malo, malo koriguje…

Devica

Spajanje vašeg vladara sa Venerom doneće vam ove sedmice bolje raspoloženje, neke opuštenije i lagodnije životne okolnosti, a samim tim – i popravljanje apetita. Doduše, pojačaće i vašu želju za slatkom ili kaloričnijom hranom, pa gledajte da ne pokvarite tu vašu finu liniju…

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, a želite da privučete neku osobu iz svoje emotivne prošlosti, sada to možete uraditi bez po muke. No, ako vam staro nije milo, već želite nove ljubavne aktivnosti, one vas tokom ove sedmice čekaju ili preko posla, ili preko putovanja, pokreta, seminara, fakulteta – na svim onim mestima gde ste fizički ili umno u pokretu. Vaš vladar će se spojiti i sa Suncem i sa Venerom tokom ove sedmice, pa računajte da će osobe koje će vam doći biti one koje vas ostavljaju bez teksta i bez daha. Nije to loše, jel da? Device u emotivnim vezama ili bračnim zajednicama sada mogu pokrenuti važna pitanja koja se vezuju za dom, porodicu, ili samu osnovu odnosa sa voljenom osobom. Lako dolazite do rešenja.

Posao

Stoje vam velike mogućnosti da realizujete svoje poslovne planove i zamisli, i pored toga što će biti potrebno da budete neuporedivo pažljiviji i obazriviji nego inače. U polje dogovora, pokreta, komunikacije, putovanja – ušao je tranzitni Mars koji i vlada ovim segmentom, tako da je sigurno da je pred vama duži vremenski period u kojem ćete biti posebno aktivni, ali i uspešni. Odličan je period za one Device koje se bave privatnim poslom. Takođe, možete obnoviti saradnju sa bitnim partnerima.

Novac

Novac dolazi, možda i u većoj količini od one koje ste očekivali. Od ove sedmice otvaraju vam se i jače mogućnosti za zaradu preko dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Zdravstveni segment se popravlja, ali potrudite se da ne preterujete ni u čemu. Starijima možda variranje krvnog pritiska, ili povećanje šećera u krvi.

Vaga

Mesec koji je početkom ove sedmice u vašem znaku, doneće vam promenljiva raspoloženja, pa samim tim i velike oscilacije po pitanju apetita i ishrane. Kada vam dođe „žuta minuta“ i kada biste „pojeli sve kolačiće“, pokušajte da se uzdržite…

Ljubav

Vaša vladarka Venera se tokom ove sedmice susreće sa retrogradnim Merkurom u polju koje vlada komunikacijom, kratkim putovanjima, komšilukom, seminarima, saobraćajem. Nemojte da se iznenadite ukoliko budete „naletali“ na bivše emotivne partnere ili na osobe koje poznajete od ranije. Prošlost će se javljati u svim oblicima i na sve moguće načine, pa se pripremite za susret sa njom. Može vam biti smešno koliko vas opseda ono što je bilo ranije…..Čak i novi ljudi u vašem životu mogu vas jako podsećati izgledom ili ponašanjem na nekoga „od pre“. Ovo je aktuelno i za slobodne i za zauzete pripadnike ovog znaka, s tim što zauzeti sada mogu obnoviti priču ili komunikaciju sa eks ljubavnikom.

Posao

I u poslu će biti aktuelno i podržano samo ono što ste već pokrenuli, samo oni dogovori koje ste već započeli, projekti i poslovi gde su veće aktivnosti već u procesu. To ne znači da ne trebate da tražite nove solucije i nove poslovne prilike, ali sa bilo kakvim većim i ozbiljnijim odlukama nemojte žuriti. Pogotovo nemojte potpisivati ništa na brzinu. Sada je pravi trenutak da obnovite komunikaciju sa bivšim poslovnim partnerima ili da postojeće podsetite na ono oko čega ste se dogovarali i planirali.

Novac

Vaše polje zarada je obogaćeno tranzitnim Marsom, koji i vlada ovim segmentom, pa očekujte u narednom periodu pojačanu naplatu potraživanja i veće sume u vašem novčaniku.

Zdravlje

Starije Vage mogu imati problem sa nesanicom, ali i variranjem krvnog pritiska. Kod mlađih – budite više u pokretu.

Škorpija

Sa ulaskom Marsa u vaše polje ličnosti, metabolizam će se ubrzati, ali i pojačati apetit, naročito kada je meso u pitanju. Ovo je skroz u redu, jer vam je sada i potrebno više proteina. Ne brinite za svoju liniju, u suštini – jedite šta hoćete.

Ljubav

Mars, planeta koja vlada vašim znakom, boravi trenutno u vašem polju ličnosti, donoseći vam snagu, volju, energiju, ali i intenzitet i strast koja će vrlo brzo početi da ključa u vama. Jupiter, koji vlada vašim poljem ljubavi je već kod vas, a ovo kretanje Marsa prema njemu, samo će potencirati u narednom periodu na otpočinjanju jedne velike i jake ljubavne priče. Ukoliko se osoba zbog koje vam srce igra još uvek nije pojavila u vašoj blizini, ne gubite nadu. To će se svakako dogoditi, i to vrlo brzo. Što se tiče onih koji su već u emotivnim ili bračnim vezama, situacija sa partnerom je sada korektna i možete imati zadovoljavajuću komunikaciju i odnos. Gledajte samo da voljenu osobu ne pritiskate ljubomorom.

Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sve ono oko čega ste se angažovali i dali svoj maksimum, sada će početi da se realizuje i da vam se vraća udvostručeno. Sa Marsom u polju ličnosti otvoren vam je put da pokrećete i neke nove poslovne priče, ali tu za sada samo pravite planove, a aktivirajte se tokom naredne sedmice. U suštini, kada je posao u pitanju, malo je verovatno da možete biti na bilo kakvom gubitku. Sve što se dešava ide u vašu korist, i treba to tako da prihvatite.

Novac

I u ovoj nedelji novac će se više nego inače slivati u vaše džepove. Neko će vam vratiti dug, a doći će vam i neke pare na koje ste odavno zaboravili…

Zdravlje

Stariji će morati da u narednom periodu više pažnje obrate na uro genitalni trakt, naročito na mogućnost infekcija. Mlađima – skroz ste ok.

Strelac

Sa toliko planeta u vašem polju ličnosti, naročito sa prisustvom Venere – pa vi ne možete da odolite ni jednom slasnom i sočnom zalogaju… Jedino što mogu da vam preporučim jeste da pokušate da jedete raznovrsno i da malo smanjite slatkiše, grickalice, brzu hranu…

Ljubav

Slobodni Strelčevi su se zaigrali na sve strane. Vašem šarmu niko ne može da odoli, svi žele da budu u vašem društvu, a vi se osećate – odlično. E, od ove sedmice će ona prošlost o kojoj smo pričali početi mnogo intenzivnije da vam kucka na vrata. Doduše, kod nekih neće baš kuckati, nego će udarati nogom i razvaliti… Evidentno je da neke odnose niste završili, da niste stavili tačku na njih, i da je to nešto što u ovoj nedelji, ali i u narednom periodu, mora biti definisano. Lako ćete vi u nešto novo, vidite prvo šta ćete uraditi sa starim….Što se tiče onih koji su u emotivnim i bračnim vezama, vi čekate da vam Saturn izađe iz znaka i nadate se da će to doneti kraj problemima u odnosu sa partnerom… pa, videćemo…

Posao

U ovoj će vam se sedmici vraćati neki ljudi, neki dogovori, neki projekti, neke poslovne šanse. Sve ono što ste mislili da ste propustili ili izgubili, pronaći će ponovo put do vas. Hoće vas tokom ovog perioda sve nešto na lakši način, pa gledajte da iskoristite svaku priliku koja vam se otvori. Čak će se popraviti i odnosi sa nadređenima i uspećete da pronađete zajednički jezik čak i po onim pitanjima koja su do sada bila maltene pa nemoguća za rešiti. U prevodu – pred vama je jedna odlična poslovna sedmica.

Novac

Novca će biti, i više nego što mislite. Neke isplate su se sada ustalile i postale redovne, a stoji i novac od ranije, neko dugovanje koje ćete naplatiti.

Zdravlje

Potrebno vam je više minerala i vitamina u ishrani. Imunitet vam je trenutno dobar, ali to se mora održavati, znate?

Jarac

Ko o hrani misli kada je glava u oblacima? Pa, vi sigurno ne. Zato nije ni čudo što ćete preskakati obroke i zaboravljati da jedete. Od vazduha se ne živi, pa se zato potrudite da ne naskodite svom organizmu, uskraćujući ga za „pogonsko gorivo“.

Ljubav

Sve vam je tu, na dohvat ruke, što se ljubavnog zanosa tiče. Gledaju vas neke okice vrlo zainteresovano, pozornica ljubavi se priprema za vas, još samo da izađete na scenu i predstava može da počne. Ljubavi stare, ljubavi nove, sve će se vrteti oko vas. Tu su i prijatelji da vas svojim savetima podrže, a kod nekih od vas, baš ta ljubav se sada može pronaći i u drugarskom okruženju. Jedino što ne smete da uradite jeste da se zatvorite za ono što se oko vas dešava. Zakoračite, slobodno, prepustite se i uživajte u ovoj podsticajnoj i lepoj sedmici. A zauzeti? Oni bi svakako trebali da odnos sa partnerom stave na prvo mesto, jer tu neke stvari i situacije debelo klackaju. Nemojte da „klacnu“ na pogrešnu stranu…

Posao

Gde ćete lepšu podršku od te koju vam pruža tranzitni Mars? A on je od ove nedelje baš u polju podrške, usluga, prijatelja. Planeta koja je u vašem znaku egzaltirana samo vam u narednom periodu može doneti pomoć, i to onu koja dolazi baš kada je najpotrebnije. Sve ono što je vezano za poslovni segment, polako ali sigurno dolazi na svoje mesto. Samo vi, blago meni, sačekajte još malo i pravi rezultati će biti tu.
Ove sedmice očekujte pregršt lepih vesti i informacija koje će vam dati snagu da nastavite dalje.

Novac

Nekako održavate ravnotežu kada su prilivi i troškovi u pitanju. U poslednjem momentu će se rešiti i neke obaveze koje su vas dosta dugo opterećivale…

Zdravlje

Još uvek ste u nekom periodu kada niste baš u potpunosti „svoji“, kada vam je potrebno više odmora i relaksiranja. Ne presirajte sebe ni na šta. Vaše telo tačno zna šta mu je potrebno.

Vodolija

Tačno vi znate šta treba i šta ne treba, ali ne želite da ograničavate sebe ni na koji način. Jednostavno, uživate u okruženosti onima koje volite, a tada sebe nećete da kočite. Kada ste sami, apetit vam je pod kontrolom, ali kada ste u društvu – postajete gurman i hedonista.

Ljubav

Kada vam se u polju budućnosti aktiviraju planete koje govore o prošlosti, to može da označi više stvari. Kod nekih od vas, to će označiti da bivši emotivni partner može ponovo da postane aktuelna ljubav….Kod drugih pak, označiće da uplovljavate u emotivnu priču koja će imati velike sličnosti sa nekim prošlim ljubavnim iskustvom. U suštini, taj miks prošlosti i budućnosti treba nečemu da vas nauči. Šta je to, to ćemo očigledno morati da sačekamo i da vidimo. Da biste me dobro razumeli – vi ćete biti super i uživaćete u dešavanjima, a gde će vas ona odvesti, to neka vreme pokaže… Što se tiče Vodolija u emotivnim i bračnim vezama, bilo bi dobro da češće izlazite i krećete se zajedno. To će vam prijati.

Posao

Ono što je trenutno najaktuelnije jeste ulazak Marsa u vaše polje karijere, pogotovo što on baš vlada ovim vašim životnim segmentom. Ovo je izuzetno jaka i podsticajna energija, ali pošto je u kvadratnom aspektu na vaš znak, govori o tome da morate da budete pametni i da tu snagu usmeravate na pravi način i na prave poslovne poteze. Ne sumnjam da ćete uspeti u tome, pogotovo što imate veliku podršku drugih planeta, koje govore o tome da sada gradite neke velike stepenice ka boljoj poslovnoj budućnosti.

Novac

Malo je verovatno da vi možete da se požalite na prilive, čak i na one neočekivane, kao što su naplata nekih starih dugova ili zaostataka.

Zdravlje

Generalno gledano – dobro ste. Mogu se pojavljivati neki sitniji problemi, ali ništa oko čega bi trebalo dizati paniku.

Ribe

Iako će vam izuzetno prijati riba, mlečni proizvodi, kuvana hrana – ono što vi i inače volite, od ove sedmice ćete osetiti i jaču potrebu baš za mesom, spremljenim na sve moguće načine. Takođe, neki od vas će osetiti potrebu da probaju jela ili kuhinje koje su do sada izbegavali.

Ljubav

U ovoj ćete sedmici shvatiti da kada se primedbe kažu na neki lepši, mekši, topliji način – daju itekako veći učinak od situacija kada grmite, sevate i pokušavate da silom ubedite partnera da ste vi u pravu, a on ne. Na vaše fine i suptilne manire, voljena osoba će odgovoriti apsolutno istom merom i zato nije ni čudo što će se kvalitet vaših odnosa u ovom periodu jako popraviti. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, aspekt Venere i retrogradnog Merkura koji vlada vašim partnerstvima, dovešće do aktiviranja svega onoga što je vezano za ljubavnu prošlost. Bivši ljubavnici će krenuti da iskaču sa svih strana, a vaše je samo da odlučite šta ćete sa njima i da li vredi uopšte pokretati bilo šta od toga…

Posao

U vaše polje inostranstva, obrazovanja, državnih i javnih ustanova, planova, proširenja poslovanja, ušao je vladar tog znaka – planeta Mars. U ovim segmentima imaćete veliku podršku u dužem vremenskom periodu, pa je itekako dobro da se usmerite baš na ove strane. Generalno gledano – vaše polje karijere sada obećava da ćete dobiti nešto što vam je obećano, pa prolongirano. To može biti unapređenje, može biti produžetak poslovnog ugovora, ali može biti i komunikacija sa važnim poslovnim partnerima.

Novac

I finansijski segment će biti mesto vašeg zadovoljstva i uspeha. U ovoj nedelji nećete moći da se požalite na prilive.

Zdravlje

Ne mogu da kažem da ćete se zdravstveno osećati loše, jer imate dovoljno energije za sve. Ipak, nešto više pažnje obratite na imunitet.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.