Nedeljni horoskop | Od 16.01.2023 – 22.01.2023

Ljudi kažu da si loš ako se prestaneš ponašati onako kako njima odgovara.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Da prođe još ova nedelja da bi vladar Blizanaca (tu se nalazi vaš Mars) prvo krenuo direktno pa onda I “uhvatio brzinu” – I vi ćete biti u potpunosti tip top. Već sada vam je energija neuporedivo bolja nego ranije, počeli ste da se vraćate sebi I nije čudno što češće nego ranije privlačite zainteresovane poglede, a I vama je lakše da ostvarite neke zanimljive kontakte, da flertujete I zabavite se. Neko će slučajno naleteti na bivšeg partnera, a neko će naleteti na osobu koja bi mu mogla postati značajna vrlo brzo. Zauzeti – evidentno ste partner I vi u boljem raspoloženju, situacija je korektna I prilično stabilna.

Posao

Poslovno ćete se samo delimično pomeriti. Ili ćete morati da ulažete ogromnu količinu truda da biste ispravili I rešili neke situacije koje se već prilično dugo vuku. Dosta toga vezano za posao će vas nervirati jer su mogući I tehnički, administrativni I papirološki problemi a moguće je I nerazumevanje sa onima sa kojima sarađujete. Sve ćete vi ovo rešiti I završiti, ali je moguće da ćete po nekim pitanjima kasniti. Finansijski prilivi su vam solidno postavljeni, ali ćete morati da platite neku veću stavku ili veći trošak.

Novac

Zdravlje

Mogući su problemi sa kostima, zglobovima, kičmom. Mlađi – pokrenite se. Oprez u saobraćaju.

Hrana

Za aktivnost, živost i energiju koja će vam u ovoj nedelji svakako trebati, predlažemo jedan laganiji jelovnik koji će u sebi sadržati puno salata ili čorbice, potaže, variva od kombinacije mesa i povrća.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Bik

Ljubav

Iako je odnos sa emotivnim partnerom korektan, vi lično niste nečim zadovoljni. Možda se ovo vaše nezadovoljstvo ne vezuje za sam odnos, već ste previše okupirani drugim stvarima koje vas čine nervoznim I ne dozvoljavaju da se opustite sa voljenom osobom. A možda je kod nekih od vas došlo do izvesnog zasićenja, hlađenja, distanciranja. U svakom slučaju, nečega vam je preko glave. Što se tiče slobodnih – pa, vi se baš I nećete proslaviti po pitanjima ljubavi. Ili ćete da se osvrćete ka prošlosti ili ćete naletati na osobe za koje ste svesni da vam ne mogu doneti lakoću I emotivnu stabilnost.

Posao

Poslovni segment je ono što vas okupira I što vam odvlači najviše energije u ovom periodu. Prilično ste opterećeni I stegnuti nekim situacijama, a vrlo je moguće da vam nadređeni ni malo ne olakšavaju već naprotiv – samo otežavaju svojim zahtevima ili kontrolom. Na sve ovo – finansijski segment, nešto što je vama od velike važnosti da biste bili mirni – konstantno ima velike oscilacije I non stop razmišljate kako da ovo popravite. Stvari su tu kao malo krenule na bolje, ali I dalje vam donose nemir I nervozu.

Novac

Zdravlje

Mlađi neka čuvaju grlo. Stariji – proverite hormone, štitnu žlezdu. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Hrana

Jeste dobar momenat da poradite na svom načinu ishrane ili da krenete na dijetu, ukoliko je to ono što želite. Neke od vas intenzivno može privlačiti brza hrana ili sve od mesa I mesnih prerađevina.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Blizanci

Ljubav

Još malo I bićete kao novi – situacija bi do sada trebala da je već znatnije krenula na bolje u partnerskim odnosima, komunikacija je vrlo solidna, partner I vi polako krećete ka ostvarenju zajedničkih planova I između vas dvoje je dobra energija. Ok, još uvek vi ne osećate da je baš sve na svom mestu, još uvek ste pomalo u grču I nervozni, ali I to će se rešiti u skorije vreme. Slobodni Blizanci – Venera baš lepo gleda na vaš znak, ljubav vam se smeška – a vi joj osmeh uzvratite. Ok, ta Venera je sada I u zagrljaju Saturna pa će te ljubavi biti ili stare ili će biti pak skopčane sa nekim komplikacijama. Ali svejedno, tu su za vas.

Posao

Još uvek čekate na nešto ili na nekog. I verovatno će tom čekanju doći kraj u drugom delu radne sedmice….ili eventualno u sledećoj nedelji. Možda čekate informacije, papir od važnosti, možda čekate potvrdu od nekog ili dogovor. Šta god da čekate – dočekaćete, dosta brzo. Zato se nemojte nervirati I opterećivati. Sa kolegama ćete u ovoj nedelji imati čudan odnos – nerviraće vas, ali će umeti itekako da vam priteknu u pomoć kad zagusti. Finansije – evidentno bolji prilivi u ovom periodu.

Novac

Zdravlje

Pravi je trenutak da krenete sa rešavanjem zdravstvene problematike koju dugo vučete.

Hrana

Vaša planeta iz retrogradne prelazi u direktnu fazu, što pokazuje da je vašem telu potrebna energija kroz kvalitetne i redovne obroke koji treba da sadrže i minerale i vitamine, ali i proteine i masti i biljna vlakna.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Rak

Ljubav

Ukoliko je tokom protekle nedelje bilo tenzičnih momenata sa voljenom osobom, moguće je da se lošija raspoloženja ili nervoza provlače I u prvim danima ove sedmice. Već nakon toga ulazite u fazu kada oboje želite da razgovarate otvoreno I racionalno I rešite svaki potencijalni problem, što će se I dogoditi. U suštini, u periodu ste kada ništa vezano za vaše partnerstvo ne treba gurati pod tepih niti se povlačiti u tišinu. Slobodni Rakovi – ovo nije sjajan ljubavni period jer vas previše vraća unazad, a premalo vam daje novih opcija, bar ne onih koje bi vredele. Ipak, mogući su flertovi, avantura, uzbudljiva dešavanja.

Posao

Prvih par dana ove sedmice vam mogu doneti finansijsku štetu, gubitke ili neplanirane troškove. Pokušajte da opreznije baratate novcem. Period od srede je povoljan za kontakte sa saradnicima, završetak poslovnih obaveza, za dogovore I potpisivanja ugovora I važnih papira. Generalno – realizacija bilo čega što započnete sa radom je više nego izvesna. Moguće je da će do vas stići poslovna ponuda na koju dosta dugo čekate – savet je da je dobro razmotrite, ali da budete otvoreni da je prihvatite.

Novac

Zdravlje

Osetljiv zdravstveni period je I dalje aktivan.

Hrana

Oscilacije raspoloženja će biti naglašene u prvoj polovini sedmice, pa je moguće da ćete u tom periodu češće tražiti utehu u hrani, naročito slatkišima. Ostatak nedelje donosi vam stabilnost.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Lav

Ljubav

Period zvan “nit smrdi, nit miriše” nastavlja se I dalje u vašim emotivnim relacijama. Onako. Čas nešto malo krene, pa stane. Moguće je doduše da su strasti malo živnule, pa možete na njih da se vadite. A možete da se vadite i kroz društvo i zajedničke prijatelje. Od sledeće nedelje će stvari krenuti na bolje. Slobodni Lavovi – mlad Mesec u polju partnerstava, pa još u dobrom aspektu sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi I zabave obećava ljubavne priče u narednom periodu. Sa Venerom I Saturnom u polju partnerstava – to mogu biti lepe, ali zahtevne ljubavi. A može biti I povratak prošlosti.

Posao

Ovo je prilično zahtevna poslovna sedmica za vas. Prisutna je prezasićenost jednoličnim obavezama. Merkur stoji (prvo u retrogradnoj, a zatim u direktnoj fazi) u vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza – žestoko ćete se potruditi da završite sa zaostacima ili sa nekim situacijama od ranije koje sada iskaču na dnevni red – I uspećete, ali će vam ovo oduzeti svaku mrvu energije koju posedujete. Nekima od vas stoje sredinom nedelje nove poslovne ponude od kojih mnogo očekujete.

Novac

Zdravlje

Prisutan je umor.

Hrana

Potrebno vam je energetsko dizanje, pa pomozite sebi ishranom koja sadrži meso, zeleniš, cveklu, celer, med, đumbir, jaja. Neka doručak bude najkaloričniji obrok tokom dana.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Devica

Ljubav

Poslovni segment, ali I društvene mreže I kontakti sa prijateljima nude slobodnim Devicama emotivne prilike. E sad, vi delujete prilično na oprezu koliko god da vam ove situacije možda prijaju. Ili jednostavno, niste spremni da se zatrčite u ljubavnu priču dok ne upoznate bolje osobu koja vas je zainteresovala. I dalje su neki od vas pod jakim uticajem prošlosti – možda vas I to koči. Zauzete Device – partner je okrenut sebi I svojim prioritetima, vi okrenuti sebi – nema ovde baš mnogo prostora za uživanje I ljubavisanje, ali nema ni nekih izrazitijih problema tokom ove sedmice. Onako, jednolično.

Posao

Ulažete sebe u posao u velikoj meri – što će, kada su u pitanju tekuće obaveze ili projekti u koje ste već neko vreme uključeni – uglavnom davati dobre rezultate I obavljanje poslova u zadatim rokovima. No, kada su u pitanju novi dogovori, projekti ili zamisli – to još uvek ide prilično sporo I možda biste mogli da razmislite o tome da fokus prebacite na nešto drugo, a da ovo ostavite za narednu sedmicu. Finansije – neke ozbiljnije zarade vam dolaze. No, paralelno sa njima I troškovi se uvećavaju.

Novac

Zdravlje

Osetljivost.

Hrana

Pojačajte ishranu mesom i ribom, citrusima, zelenolisnim povrćem i žitaricama. Konzumirajte i masline ili maslinovo ulje, a poželjno je i da pijete više čajeva – naročito od đumbira ili zeleni.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vaga

Ljubav

Manje pričajte, više se volite – neka to bude moto za one koji su u emotivnim relacijama bilo koje vrste. Doduše, za one koji žive zajedno ili su u braku – ovo će biti nešto teže za izvesti jer će biti mnogo situacija I tema u kojima je neophodno da se dogovorite, a ti dogovori baš I neće ići lagano I jednostavno. Imajte više strpljenja jedno za drugo. Slobodne Vage – kontakt Venere I Saturna u polju ljubavi I uživanja nekima će doneti jake kontakte sa prošlošću (da li će doći do obnove ili ne – zavisi od ličnih faktora), a nekima će doneti nove priče koje daju sigurnost I trajnost, ali nose I dašak težine.

Posao

Finansije će vam zadavati glavobolju tokom ove sedmice. Ne mora da znači da će biti problema sa prilivima, ali troškovi – naročito oni vezani za porodicu I članove domaćinstva će biti prilično jaki. Generalno – ovo je malo zahtevan poslovni period za vas, najpre iz razloga što vas ili savladava umor ili što nemate dovoljno motiva da biste dali najbolje od sebe. Trudite se da u dogovorima I kontaktima sa saradnicima budete jasni, precizni, praktični I realni da biste izbegli nerazumevanje.

Novac

Zdravlje

Grlo, žlezde, hormoni, prehlade. Stariji – zglobovi, kosti, cirkulacija.

Hrana

Izgleda da se Vage vrte u začaranom krugu po pitanju ishrane. Želeli biste da promenite nešto, ali kao da nemate dovoljno motiva i volje za to. Pokušavajte I dalje, rezultata će svakako biti.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Škorpija

Ljubav

U svemu što se vezuje za partnerstva postojaće još neko vreme sporost, kočenje I zastoji. Ovo može da se odrazi tako što ćete teško pronalaziti vreme jedno za drugo ili ćete imati otežavajuće okolnosti da biste ostvarili svoje planove I dogovore. S druge strane, ovaj vam period daje šansu da sa voljenom osobom rešite neke zaista bitne teme I pitanja – zajednički, kroz otvorenu komunikaciju I međusobnu podršku. Slobodne Škorpije – sve bliskiji kontakt Venere I Saturna – sem onoga vezano za prošlost, može doneti I značajne nove kontakte I privlačnost prema osobi sa kojom imate razliku u godinama.

Posao

Vaš vladar od četvrtka kreće direktnim hodom, ali još uvek ćete imati jak uticaj retrogradnog Merkura u polju koje se vezuje za komunikaciju, dogovore, susrete, informacije. U suštini, još uvek ste u fazi kada vas okolnosti, papirološka pitanja ili druge osobe na neki način usporavaju – mada su mogući I problemi sa tehnikom I nesporazumi u kontaktima sa saradnicima. U ovoj nedelji će vam se javiti više osoba sa kojima ste ranije imali saradnju I sada su mogući ponovni počeci. Finansije – dosta solidno.

Novac

Zdravlje

Sklonost prehladama. Generalno –osetljivost disajnih puteva.

Hrana

Vaš vladar kreće direktnim hodom tokom ove sedmice, pa je sada moguće ispraviti greške koje ste napravili u protekom periodu. Odgovaraće vam lagani obroci sa više povrća, salate.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Strelac

Ljubav

Kontakt Venere I Saturna u polju koje se vezuje za komunikaciju, susrete, dogovore – nekim će pripadnicima ovog znaka otvoriti vrata ka prošlosti – šta će se događati na dalje I da li će prošlost postati sadašnjost I budućnost, zavisiće prvenstveno od vaših natalnih predispozicija. Drugima će doneti poznanstva, pa I početak komunikacije ili emotivne priče sa osobama koje će ostaviti veliki utisak na vas, koje će vam probuditi strast, ali I kroz koje će postojati neki vid otežanja. Zauzeti – direktno kretanje Marsa u polju partnerstava daje vam priliku da sređujete odnos I ispravite propuste iz proteklog perioda.

Posao

Finansijski ćete se nešto zaglaviti u ovoj nedelji. Ili isplate neće stići na vreme ili će vas sačekati troškovi za koje ste mislili da ćete moći da ih prolongirate. Što se poslovnog dela tiče – ovo jeste nedelja za mnogo aktivnosti, za dogovore, kontakte, pokretanje novih saradničkih priča ili obnovu komunikacije sa bivšim saradnicima. Posla će biti prilično, sa nekim obavezama ćete lako izlaziti na kraj, dok ćete u obavljanje drugih morati da uložite mnogo snage I truda. Imajte strpljenja sa kolegama.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva. Starijima mogući problemi sa želucem ili zglobovima.

Hrana

Morate da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu i shvatite da manje jeste više kada je hrana u pitanju. Potrebna vam je hrana bogata vlaknima, povrće i meso.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Jarac

Ljubav

Trenutno ste najviše u fazonu druženja, opuštenih susreta sa osobama koje su vam bliske – pogotovo ako u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena jedni za druge. Emotivno ste prilično zatvoreni I oprezni kada su nove osobe u pitanju, mada vam u ovom periodu mogu prijati inspirativni razgovori I blago flertovanje sa nekim osobama. Što se tiče zauzetih – period je dobar za komunikaciju – ukoliko želite da rešite neku temu – sada za to postoji dobra mogućnost. No, ne moraju svi razgovori biti ozbiljni – ova nedelja je dobra I za planiranje zajedničkih aktivnosti, kraćeg puta, izlazaka I druženja.

Posao

Pokušajte da isplanirate troškove I da ne prelazite granice budžeta koji ste zacrtali, ne rasipajte novac na nepotrebne stavke I budite oprezni kada su ulaganja u pitanju. Što se poslovnog dela tiče – sada se možete vratiti na neke ideje, dogovore ili planove koje ste u prethodnom periodu iz nekog razloga morali da stopirate. Jeste momenat da ih ponovo aktivirate. Prvih par dana sedmice će doneti gužvu I zastoje u završavanju obaveza, ali ćete brzo uspeti da se organizujete I uhvatite korak sa dešavanjima.

Novac

Zdravlje

Osetljivost respiratornih organa. Stariji – hronična problematika, naročito vezana za kičmu I zglobove.

Hrana

Obogatite ishranu većom količinom povrća, naročito zelenog lisnatog – zelenom salatom, spanaćem, keljom, blitvom. Takođe – prijaće vam mlečni proizvodi – stari sirevi, jogurt.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Vodolija

Ljubav

Merkur, kao vladar polja uživanja i ljubavi ide unazad, a u vašem znaku Venera i Saturn vrte prošle filmove – vi jeste krenuli unapred, ali vas ta prošlost i dalje nekako „vuče za rukav“, ako ništa drugo a ono kroz razmišljanja i podsećanja. A u ovoj sedmici, sem te prošlosti (koja će neočekivano iskrsnuti ispred nekih od vas – mogući su susreti i oni dogovoreni, ali i oni slučajni), vi imate dosta komunikacije i flerta sa suprotnim polom. Prijaće vam i donositi vam dobru energiju. Zauzete Vodolije – čas ste mirni i zadovoljni, čas neraspoloženi jer partner i vi nemate dovoljno vremena jedno za drugo.

Posao

Ulazite u zahtevnu poslovnu sedmicu u kojoj ćete pokušavati da nadoknadite sve zaostatke (sa dosta promenljivim uspehom). Očekuje vas mnogo priče, dogovora, kontakata sa saradnicima, trčanja. Dok ćete nešto od ovoga brzo realizovati, postojaće situacije u kojima ćete se zaglaviti – što vašom krivicom, što krivicom drugih ljudi i okolnosti (problemi sa tehnikom, papirima i u saobraćaju). Po pitanju finansija ćete proći solidno, mada očekujte seriju troškova u drugom delu nedelje.

Novac

Zdravlje

Pod polovičnom energijom ulazite u ovu sedmicu. Situacija će krenuti na bolje uskoro.

Hrana

Više bi vam odgovarala lagana hrana sa dosta povrća i salata. Od voća – jabuke. Pokušajte da izbegnete obroke (a pogotovo slatkiše i grickalice) u kasnijim večernjim ili noćnim satima.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ribe

Ljubav

Trenutno ste više okupirani porodičnim ili poslovnim pitanjima, pa premalo vremena ostaje za voljenu osobu. Ako ništa drugo – makar se naziru rešenja za one stavke koje su vam do sada unosile nemir i nervozu. Komunikacija sa nekim vam prija i podstiče vas, ali razmislite da li bi bilo dobro da nastavljate sa ovim flertom, jer lako može prerasti u nešto ozbiljnije. Slobodne Ribe – neko vas može iznenaditi svojom inicijativom, pogotovo ako ste ovu osobu do sada gledali kao prijatelja ili poznanika. Aktivni su i kontakti preko društvenih mreža ili izlazaka, druženja. Neki od vas će se lako upustiti u avanturu.

Posao

Manji problemi u saradničkim odnosima i dogovorima tokom ove sedmice. Pojedine osobe vas mogu na kratko iznervirati promenama u poslednjem trenutku. Sve vezano za tehniku takođe može povremeno imati bagove, ali ovo su sitni i kratkotrajni problemi koje brzo rešavate. Pored ovih manjih teškoća – u sedmici koja je pred nama imate i prijatna iznenađenja – uspešne dogovore, bitne informacije i vesti koje ste možda duže čekali. Ako se nadate potpisivanju važnog ugovora – to je sada itekako moguće.

Novac

Zdravlje

Prehlade, viroze. Stariji – kičma, krvni sudovi, cirkulacija.

Hrana

Prisutna nervoza neke od vas može navesti da utehu pronalazite u jelu, posebno u slatkišima ili grickalicama. Ili možete otići u drugu krajnost pa imati neredovne obroke i češće uživati u brzoj hrani.

Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.