Nedeljni horoskop | Od 19.08.2019 – 25.08.2019

Pravi muškarac pronađe ženu. Zadrži ženu. Poštuje ženu. Udovoljava ženi. Ostari sa ženom. Jednom. Jedinom.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Zagrljaj Marsa i Venere koja vlada vašim partnerskim odnosima u racionalnom i praktičnom, ali sa druge strane – i vrlo lukavom i „ispod Mire sto đavola vire“ znaku Device, donosi onima koji su slobodni vrlo slatko i zanimljivo flertovanje sa nekim koga poznaju preko poslovnog segmenta. Između vas dvoje će se osetiti vrlo intenzivna seksualna napetost, i naravno – sve je moguće! Oni koji su u braku ili emotivnoj vezi sada mogu da se više posvete odnosu u smislu da realnije sagledaju gde su i kuda idu dalje, da donesu neke zajedničke odluke i udruženim snagama pokrenu planove za budućnost. Ono što bi trebalo izbegavati je preterani kriticizam, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice. Sagledajte širu sliku!

Posao

Sve u vezi posla postaje jako bitno i dolazi u fokus. Sve svoje snage ćete uložiti u ovaj segment i naravno – rezultati neće izostati! Ovo je period kada se mogu pokrenuti i novi projekti i kada dolazi do promena kojima ste težili u prethodnom periodu, a koje nisu mogle do sada biti realizovane i aktivirane. U odnosu sa kolegama i bliskim saradnicima može biti povremene napetosti, ali ovo može biti čak i konstruktivno, u smislu da zajedničkim snagama prevaziđete prepreke i posvetite se cilju.

Novac

Novi načini zarađivanja, mogućnost za više sitnijih priliva.

Zdravlje

Probavni sistem može vam donositi sitniju problematiku. Proverite i stanje zuba i desni.

Hrana

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Device govori o potrebi da sredite svoje životne navike, pogotovo kada je ishrana u pitanju. Vodite računa da unosite više biljnih vlakana, da pojačate hidrataciju organizma i da vaši obroci budu lagani, češći i raznovrsni.

Bik

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i zabave donosi zanimljive momente sa nekim ko je nešto mlađi od vas, ali čija vam energija izuzetno prija, što čini da zaboravite nestabilan emotivni period koji je iza vas. Uživaćete u nadmudrivanju, u flertovanju, u jednoj finoj vibraciji koja struji između vas dvoje. Mogući su novi emotivni počeci i ulazak u odnos koji iako je dosta prožet strašću, ima šanse da potraje. Oni koji su u braku ili zauzeti idu ili u totalni plus ili u totalni minus – sve zavisi i od vas dvoje i od prirode vašeg odnosa. Veze koje su u svojoj osnovi stabilne sada idu ka dodatnom usaglašavanju i funkcionisanju, dok u onim odnosima koji su „labavi“ – i vama i partneru može smetati svaka sitnica.

Posao

Obim posla i obaveza se povećava u ovom periodu, što će Bikovi koji rade u sektoru usluga dočekati sa olakšanjem. Ovo je prilično radna sedmica za vas, biće potrebno da svoje snage uložite na više strana i da se dobro organizujete jer će vam pažnja biti rasuta zbog mnogobrojnih sitnih obaveza koje se pojavljuju. Dolazi do pokretanja poslovnih projekata koji su vam bitni i moraćete dosta da se usmerite na papirološka pitanja. Povremeno blaga tenzija u odnosu sa kolegama.

Novac

Mogući su troškovi vezani za letovanje ili putovanje. Prilivi su stabillni.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

Hrana

Vaša vladarka tokom ove nedelje prelazi u znak Device, što će akcenat baciti na ishranu koja nije toliko kalorična, ali koja u sebi sadrži mnogo biljnih vlakana. Povrće, voće, semenke, orašasti plodovi, integralne žitarice, kao i riba trebali bi da budu što češće na vašem meniju.

Blizanci

Ljubav

Period mnogobrojnih ljubavnih šansi se nastavlja za slobodne pripadnike ovog znaka. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ulazite u kontakt sa pripadnicima suprotnog pola i sada se možete prilično jako vezati za nekog ko vam i fizički i intelektualno odgovara. Oni koji su u braku ili u dužim emotivnim vezama – ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma, stabilnosti – sada može delovati dvojako. S jedne strane, ovaj tranzit je dobar ukoliko imate nameru da otputujete zajedno, da se bavite sređivanjem doma (ili pak svog odnosa), jer će doneti dosta energije koja se može pravilno iskoristiti. Sa one lošije strane – kod nekih parova mogući su konflikti i tenzija i to uglavnom oko sitnica….

Posao

Vrlo dobra komunikacija sa saradnicima, sa šefovima i generalno – osobama koje su autoriteti u svom sektoru delovanja. Lako se razumete sa drugima, lako ostvarujete dobre preduslove za dogovore i neke interesantne poslovne prilike vam sada idu u susret. Poboljšanje u privatnom sektoru, a oni koji su tek planirali da otpočnu sa privatnim poslom sada će uložiti mnogo više snage u pokretanje. Generalno – dobra poslovna nedelja je pred vama koja će doneti dosta benefita i šansi za vaše napredovanje.

Novac

Povoljna sedmica po novčanim pitanjima.

Zdravlje

Prijalo bi vam da sada uzmete makar par dana odmora. Mogući manji problemi sa probavom.

Hrana

U prvom delu sedmice posebno vodite računa o ispravnosti i svežini namirnica koje koristite prilikom pripreme obroka. U ovim danima izbegavajte mlečne proizvode, osim tvrdih sireva. U ostatku nedelje možete malo da se opustite, ali izbegavajte preterano kalorične obroke. Slabost ka slatkišima.

Rak

Ljubav

Vaša okolina, poslovni segment, čak i kraće putovanje – sada slobodnim Rakovima daju priliku za pokretanje nove i interesantne emotivne priče. Obzirom da je Saturn još uvek retrogradan u vašem polju partnerstava moguće je da neki od vas sami sebe koče za ulazak u novu emotivnu priču, držeći se grčevito za ono što je bilo i prošlo. Savet za vas – sada je pravi trenutak da pustite neke prošle bolove i strahove, jer osoba koja se pojavljuje zavređuje vašu pažnju. Oni koji su u braku ili u emotivnoj vezi mogu sada lakše da razgovaraju sa voljenom osobom, da otvore teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenu pitanja zajedničke budućnosti. Smirenje u odnosu na prethodni period…..

Posao

Ubrzavanje na svaki mogući način. Pred vama je jedna jaka i dosta povoljna poslovna nedelja u kojoj je itekako moguće da se pokrenu situacije oko kojih se već izvesno vreme trudite. Vreme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke, ako je potrebno – čak i da „pritisnete“ neke osobe, a sve u cilju boljeg funkcionisanja i bržeg završetka poslova na dnevnoj bazi. Očekuju vas i važni dogovori i nemojte da se iznenadite ukoliko vas pozovu na sastanak koji već duže priželjkujete i u mislima „prizivate“.

Novac

Povoljna finansijska situacija tokom ove sedmice.

Zdravlje

Dobar zdravstveni period za vas. Starijima manji problemi sa probavom.

Hrana

Drugi deo sedmice donosi dane u kojima ćete biti skloni i da popustite sebi, ali i da sebi ugodite – pa ukoliko ste otpočeli sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane – u ovom periodu obratite više pažnje. Privlačiće vas bogata hrana, sa dosta začina i šećera – suhomesnati proizvodi, slatkiši, brza hrana.

Lav

Ljubav

Iako kalendarski nije – za vas je ovo leto zvanično završeno. Bar što se tiče onih potpuno opuštenih i divnih momenata u kojima je svaki vaš potez i svaka vaša reč privlačila pažnju suprotnog pola. To ne znači da se svetla pozornice gase za vas, ne. Samo se malo vraćate u realnost, ali i ta realnost nudi ljubavne prilike za vas. Najpre kroz poslovni segment. Ono što je povoljno – veze u koje ulazite sada imaju mnogo više šansi za trajnost nego one „letnje“. Oni koji su u brakovima i emotivnim vezama – vreme je za razgovore, ali one konstruktivne. Izbegavajte da u svakoj sitnici tražite razlog za nezadovoljstvo, pokušajte da sagledate širu sliku. Dobre prilike da vaš odnos krene mirnijim tokom…

Posao

Dobar odnos Merkura iz vašeg znaka sa Jupiterom govori o tome da u komunikaciji uspevate da pronađete prave reči i pravi način da biste impresionirali sagovornika i naravno – postigli ono što vam je cilj. Koristite ovaj period da pokrenete priče u onom pravcu koji vam odgovara. Usredsredite se na ono što želite. Sa nadređenima ćete imati dobar odnos, ali mogu postojati tenzije sa kolegama – pokušajte da ovo izbegnete. Povećanje obima poslovanja i obaveza, naročito u uslužnom sektoru.

Novac

Prijatna iznenađenja kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Mirniji ste i opušteniji nego inače. Povoljan zdravstveni period.

Hrana

Planete se jedna po jedna sele u vaše polje ishrane pa nemojte da se iznenadite ukoliko u ovim danima u potpunosti promenite svoje dosadašnje navike. Nešto jači apetiti, naročito u drugom delu nedelje i preporučuje vam se da u tim danima izbegavate tešku hranu sa puno kalorija.

Devica

Ljubav

Definitivno je došao red i na vas da se zaljubite. Ulazak Marsa, Venere i Sunca u vaš znak i polje ličnosti otvara pred Devicama mnogobrojne ljubavne prilike, bez obzira na to što vam to sada možda i nije prioritet. No, bojim se da se nebo trenutno ne vodi niti vašim željama niti vašim prioritetima – pripremilo vam je jednu vrlo zanimljivu ljubavnu dogodovštinu a vama ostaje samo da u njoj uživate. Oni koji su u bračnim ili emotivnim vezama – ovo je vreme da se više otvorite prema voljenoj osobi i da iz vas izađu mnoge stvari koje ste do sada čuvali samo za sebe. Ne postoji razlog za zabrinutost – partner ima razumevanja za vas i zajedničkim snagama učinićete ovu sedmicu lepom i podsticajnom po oboje.

Posao

Poslovne prilike od ove nedelje kreću na bolje. Imaćete konkretnije razgovore i sa saradnicima, a posebno sa osobama od autoriteta i neke od ovih priča će vas pokrenuti i otvoriti vam vrata koja su do sada bila zatvorena. Vreme je da preuzmete i inicijativu u svoje ruke – pokrenite pitanja koja su vam bitna, pa bilo da se ona vezuju za finansijski segment, za promenu radnog mesta ili za bolje uslove rada. Shvatate da neke situacije koje su vas do sada kočile, polako nestaju pred vama…

Novac

Lakše ćete privlačiti povoljne finansijske prilike.

Zdravlje

Obratite pažnju na želudac. Promenite nešto u načinu ishrane.

Hrana

Neke namirnice vam neće odgovarati i osećaćete problem sa varenjem i nadutošću. Bilo bi dobro da više ishranu bazirate na namirnicama biljnog porekla i izbegavate veće količine brze hrane, grickalica, suhomesnatih proizvoda i nezdravih šećera.

Vaga

Ljubav

Povlačenje – tako bismo mogli nazvati ovaj period u koji ulazite. Planete vam se sele „iza leđa“ pa je za mnoge od vas period zabave, provoda i lakih letnjih ljubavnih priča – zvanično završen. Neke će se veze nastaviti kao tajne, neki novozapočeti odnosi će pući kao balon od sapunice, shvatićete da su osobe koje su oko vas željne samo seksualne zanimacije – u svakom slučaju, sledi vam otrežnjenje. No, pojedine Vage će baš u ovom periodu ući u zabranjenu, tajnu, erotskom energijom nabijenu vezu – i nema nikakve veze da li ste slobodni ili zauzeti – i jednima i drugima je ova opcija otvorena. Ne zaboravite da je vaša vladarka Venera sada u Devici, u znaku u kojem je u padu – baš iz tog razloga, možete lako „pasti“…

Posao

Vreme je da se radi. I za poslovne aktivnosti ovo nije ni malo loša sedmica. Taman onu energiju koju ste do sada posvećivali zabavi i provodu uložite u posao i nećete se ni malo pokajati zbog toga! Odjednom će se kod vas probuditi i aktivirati marljivost, praktičnost – možda baš i ne volite da funkcionišete na taj način, ali sada će vam se to višestruko isplatiti! Bićete umorni jer obaveza je mnogo, ali na kraju svakog dana ćete shvatiti koju ste ogromnu količinu posla odradili i bićete zadovoljni sobom.

Novac

Moguća je naplata potraživanja iz prethodnog perioda ili makar dogovor o istom.

Zdravlje

Sitnija, prolazna zdravstvena problematika.

Hrana

Biće vam potrebna ishrana bazirana na namirnicama koje se lako vare i koje ne opterećuju vaš probavni sistem. Teško ćete odolevati grickalicama, brzoj hrani, sendvičima ili pak obrocima koji su dosta začinjeni i preobilni. Ukoliko je to ikako moguće – što više ishranu bazirajte na namirnicama biljnog porekla.

Škorpija

Ljubav

U vašem polju prijatelja odjednom je planetarna gužva. Mars, Venera i Sunce u tranzitu kroz znak Device donose slobodnim Škorpijama više opuštenosti, više kontakata sa suprotnim polom, pa samim tim – i više mogućnosti za flert i otpočinjanje ljubavne romanse. Obratite pažnju i na društvene mreže i društvene aktivnosti jer vam i sa ove strane dolaze mnogobrojne ponude. Sad, biće tu ponuda i „ponuda“ – na vama je da odete na onu stranu na koju vas srce, leptirići u stomaku ili seksualna tenzija vuče….Oni koji su u braku ili emotivnim vezama – dobar momenat da se partner i vi više posvetite jedno drugom, možda i da otputujete makar na par dana negde i obnovite svoju ljubavnu vatru….

Posao

Znamo da ste prošli kroz izuzetno zahtevan poslovni period, znamo da ste do sada imali utisak da samo presipate iz šupljeg u prazno i da šta god uradili – nikako da isplivate iz mora problema i poslovnih ograničenja i restrikcija, ali sa time sada zvanično završavate. Mars, Venera i Sunce su u dobrom aspektu prema vašem znaku, i što je još važnije – u dobrom aspektu prema Saturnu u vašem polju pokreta, pa očekujte da sve krene polako, mic po mic, napred. Preživeli ste, sada krećemo da se dižemo….

Novac

Solidna sedmica po novčanim pitanjima. Izmirujete obaveze koje su dugo bile na čekanju…

Zdravlje

Manji problemi sa stomačnim delom i probavom.

Hrana

Mars, planeta koja vlada vašim znakom od ove je sedmice u tranzitu kroz znak Device – sada je potrebno da povučete ručnu kočnicu kada je u pitanju hrana bogata šećerom, testenine, grickalice. Što više namirnica koje su lako svarljive (najbolje one biljnog porekla) – to je sada najbolje za vas.

Strelac

Ljubav

Veliki vatreni trigon sa kojim ulazite u ovu sedmicu naznaka je da vreme ljubavi još uvek nije iza vas. Ukoliko ste nešto već otpočeli – sada to možete nastaviti i učvrstiti. Ukoliko ste upoznali u prethodnom periodu osobu koja vam se dopala – sada tu može doći do konkretnijih dešavanja i početka emotivne priče. Čak i ako do sada nije bilo pojave osobe koja bi vas zainteresovala – još uvek imate ogromne šanse da se to dogodi baš sada. Ne zaboravite – kako zračite, tako privlačite! A vi sada zračite mnogo, mnogo dobro! Oni koji su u vezama i brakovima – za vrlo kratko vreme vaš odnos se može popraviti, ukoliko je u prethodnom periodu bilo problema. U svakom slučaju – radošću i zabavom ispunjena sedmica!

Posao

Planete se polako sele u vaše polje karijere i pozicije, što znači da se pred Strelčevima sve više otvara period jakih poslovnih prilika i velikih aktivnosti u ovom sektoru. Da ne pričamo o tome da će i finansije lagano krenuti nekim normalnijim tokom. U ovoj nedelji su mogući vrlo važni dogovori ili sastanci sa osobama koje su poslovno jake i koje su na vašoj strani. Koristite svaku priliku, jer od onog što uradite sada zavisi koliko će vam se to isplatiti u narednim mesecima!

Novac

Mirnije i opuštenije funkcionisanje. Prilivi koje ste očekivali, dolaze.

Zdravlje

Stabilna zdravstvena situacija.

Hrana

Svesni ste da pravite greške kada je ishrana u pitanju, ali trenutno ste u fazi kada popuštate i ne želite da uskraćujete sebi ono što volite. Vaše navike je potrebno menjati, no čini mi se da će to ostati za neki drugi put….

Jarac

Ljubav

Pa dragi Jarčevi, izgleda da je konačno došlo i vaših pet minuta….Od ove sedmice Mars, Venera i Sunce u dobrom su aspektu prema vašem znaku – osobe koje vam dolaze će vas aktivirati, podsticati, davaće vam energiju da realizujete svoje ljubavne želje. Naravno, vama je trenutno najvažnija Venera jer ona i vlada vašim poljem ljubavi a kroz znak Device doneće vam osobe sa putovanja, one koji dolaze u vaše mesto posla ili privatnih poslova radi, ali doneće vam i one sa kojima ste poslovno povezani. Vaše sudbinsko polje je aktivirano i to jako – pa hajde da vidimo šta vam je ta sudbina namenila! Oni u vezama i brakovima – za vas jedna solidna sedmica, bez većih trzavica i problema.

Posao

Znate koliko dugo pričamo – budite strpljivi, istrajte, nemojte odustajati, doći će trenutak kada ćete naplatiti sve svoje napore i trud kroz poslovni segment? E, pa zvanično – u taj period „naplate“ sada ulazite. Pred vama su dani koji će aktivirati i vas, ali i one sa kojima ste do sada bili u kontaktu – sve će polako početi da se raspetljava, pokreće i dolazi na svoje mesto. Čak i ako ne završite sve što ste namerili baš u ovoj sedmici, ne brinite! Ovo je period koji će trajati prilično dugo i povoljan je po vas!

Novac

Znam koliko su vam bolna tačka te finansije, ali i ovde će sve početi da se rešava….

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom.

Hrana

Vašem organizmu bi sada prijale namirnice koje sadrže veći postotak vode – lubenice, krastavci, zelena salata, grejpfrut, šargarepe, jabuke, paradajz. Takođe, možete sebi dozvoliti da češće konzumirate paste sa raznoraznim prelivima i povrćem – umesto mesa, naročito onog prženog ili pohovanog.

Vodolija

Ljubav

Ukoliko je u prethodnoj sedmici (taj pun Mesec u vašem znaku je napravio dar mar) došlo do konfliktnih situacija ili tenzije u odnosu sa osobom koju volite – sada je vreme da se tlo smiruje i stvari ispravljaju. Znam da to možda ne izgleda kao lak zadatak i da su obostrani ego i sujeta po mnogim pitanjima jaki – ali sada je trenutak da krpite ukoliko se nešto rasparalo….Poslušajte i savet od strane prijatelja ili ako je potrebno – neka vam oni budu posrednici u situaciji, dok sve ne dođe na svoje mesto….Biće ovo dobro, samo je potrebno malo truda….Oni koji su slobodni – mnogo kontakata sa suprotnim polom u ovoj nedelji. E sad, koliko će vam ti kontakti „leći“ i odgovarati – to je već neko deseto pitanje….

Posao

Dobra sedmica da se u njoj napravi jedan solidan dogovor, da se ostvari jači kontakt sa osobama koje su poslovno dosta jake, ali dobra sedmica i da se saradnje i poslovi sa inostranstvom jače pokrenu. Takođe, ukoliko radite u sektoru usluga, slobodno očekujte da od ove nedelje stvari krenu mnogo bržim i jačim tempom. Generalno gledano – posle tenzije koju vam je doneo prethodni period, ovi dani će vam ipak proći laganije i sa obavezama koje ćete sa manje nerviranja i pritiska završavati….

Novac

Ulazite u period sa pojačanim finansijskim prilikama.

Zdravlje

Povremeni, manji problemi sa kičmom i krvnim pritiskom.

Hrana

Prijaće vam kuvana hrana – bilo da su u pitanju variva ili čorbice sa puno raznovrsnog povrća. Ono što biste trebali da izbegavate jeste jako začinjena hrana koja vam sada izuzetno prija, ali ne čini dobro ni vašoj liniji niti vašoj probavi.

Ribe

Ljubav

U ovoj sedmici Mars, Venera i Sunce ulaze u vaše polje emotivnih partnerstava. Ovo naravno nosi i pozitivnu i negativnu simboliku, sve u zavisnosti kakva je priroda i kolika je stabilnot vašeg odnosa. Ukoliko ste već u prethodnoj nedelji imali veći problem sa osobom koju volite, bojim se da bi ovo moglo samo da donese nastavak i produbljivanje nesuglasica. No, ne treba zaboraviti da sada postoji ogromna šansa da stvari sredite, ali na prvom mestu vi morate biti otvoreniji i spremniji za komunikaciju koja je realna i koja se ne bazira samo na vašim ustalasanim emocijama i očekivanjima. Oni koji su slobodni – pred vama je značajan period koji vam konačno može doneti ozbiljnu ljubavnu priču.

Posao

Komplikacije na poslu se rešavaju, tenzije se polako spuštaju i smiruju. Ulazite od ove nedelje u jednu mirniju fazu koja će isto biti ispunjena obavezama (bez mnogo posla ne možete da prođete u ovom periodu) ali koja će vam ipak doneti ako ništa drugo, a ono mentalnu rasterećenost. Dobijate dobre vesti i kada je vaše radno mesto ili pozicija u pitanju – šefovi će konačno pokazati koliko vas podržavaju, koliko veruju u vas i koliko su na vašoj strani.

Novac

Period povoljnijih novčanih prilika.

Zdravlje

Poboljšanje zdravlja. Dobra energija.

Hrana

Kao da u ovoj nedelji teško odolevate iskušenjima, bilo da su u pitanju slatkiši, grickalice ili brza hrana, peciva. Apetiti će vam biti značajnije povećani tokom celog perioda, a naročito sredinom nedelje kada se možete bukvalno zatrpavati nezdravim namirnicama.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.