Nedeljni horoskop | Od 22.10.2018 – 28.10.2018

Tajna mog unutrašnjeg mira je jednostavna. Ne zovem one koji ne zovu mene, i ne čekam one koji mene ne čekaju. A zaljubljujem se, ne u ljude, već u njihov odnos prema meni.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Komunikacija sa partnerom je nešto bolja u ovom periodu, ali i vama je jasno da je to daleko od dobrog i od stabilnosti. Imaćete uspone i padove i u ovoj sedmici, a bolna tačka oko koje ćete se lako „kačiti“ jeste sve ono što se vezuje za finansije ili pak za različite poglede na bitna dešavanja i važne odluke u vašem odnosu. Bilo kako bilo – znate i sami – sa više pozitivne energije lakše ćete pregurati ove nestabilne dane. Oni koji su usamljeni dobiće vetar u leđa punom parom. Ako vam je želja da se nekoj prošlosti vratite – evo momenta kao stvorenog za tako nešto! Ukoliko ste na prošlost stavili tačku – dolazi vam osoba u koju se možete zatreskati na brzu brzinu, neko ko će vas šarmirati „na keca“.

Posao

Nove poslovne šanse će se otvarati preko noći. Nedelja u koju ulazite može biti vrlo plodonosna, ali ne računajte da ćete do rezultata i prilika dolaziti lagano i bez stresa. Ne, on zajedno sa brzinom i velikim preokretima kao da mora da postoji u ovim danima, pa se priviknite na okolnosti. Vaš rad iz proteklog perioda je ostavio veliki utisak na neke osobe, pa će vas tražiti sa više strana, nuditi vam promene i nove prilike. Papirologija ide ka rešavanju i na velike probleme u ovom sektoru ćete staviti tačku.

Novac

U ovoj nedelji kao da sredine nema kada je novac u pitanju. Nagli finansijski prilivi, nagli rashodi, želja da se rizikuje i zaradi. Neko će proći fenomenalno, ali neko može biti na gubitku. Tako je sa rizicima…..

Zdravlje

U ovoj nedelji se znatno bolje osećate. Energija vam se vraća, bolje ćete i spavati, a i hronične tegobe kod starijih će se ublažiti.

Hrana

Pun Mesec u polju koje vlada hranom teško da može da poboljša i popravi vaše navike u ishrani u ovoj nedelji. Posebno će vam prijati meso i mesni proizvodi, posebno će vam prijati jaki začini. Pokušajte da u drugom delu nedelje uvrstite više svežeg povrća i voća, ribe.

Bik

Ljubav

Opozicija Sunca i Urana, retrogradne Venere i Urana, kao i pun Mesec u vašem znaku u konjukciji sa tim istim Uranom…..pa, onako na prvi pogled – u nekim vezama će biti poprilično burno i vruće. Još jedna sedmica u kojoj pojedina partnerstva mogu biti presečena kao sekirom. Isto važi kao i za prethodnu nedelju – ako je vreme da se razilazite, onda će ovi aspekti označiti definitivan kraj. Ukoliko još ima stvari koje vredi spasavati, onda će smirenje nastupiti od 26-og oktobra. Pa šta kome zapadne….A oni koji su slobodni, pored prošlosti koja i dalje visi u vazduhu, ove nedelje mogu biti prodrmani i novim poznanstvima – neočekivanim, ali izuzetno lepim i podsticajnim. Biće nekih početaka preko noći….

Posao

Neki veliki preokreti će uslediti po pitanju posla. Oni koji su zabrinuti za svoje pozicije i stabilnost svojih radnih mesta imaće non stop „gore-dole“ situacije. Kontradiktorne informacije koje vas čas uznemiravaju, čas vam donose rasterećenje. Tenzija će početi da popušta pred kraj nedelje – tada ćete imati jasnu sliku. Ne treba brinuti previše – nikako ne bih rekla da imate razloga za nervozu, šta više – smatram da su vaša radna mesta više nego sigurna. No, sačekajmo da ova nedelja prođe, pa da vidimo..

Novac

Imaćete priliku da zaradite. Takođe – novac koji vam neko duguje može konačno pronaći put do vas tokom ove sedmice. Novčano ne stojite ni malo loše u ovom periodu.

Zdravlje

Manji problemi sa urinarnim traktom, uglavnom starijim Bikovima. Kod mlađih su moguće prehlade i problemi sa grlom.

Hrana

Pun Mesec u vašem znaku upozorava Bikove da bi bilo vreme da smanje apetite, da izbegavaju pretešku i prezačinjenu hranu i da se sklanjaju što više od slatkiša. Ukoliko želite dobro sebi, svom organizmu i zdravlju – više voća i povrća!

Blizanci

Ljubav

Iako će nervoza i dalje biti prisutna u vašim emotivnim relacijama, naročito u prvoj polovini nedelje, postoji odlična šansa da se nakon toga uđe u mirniju fazu. Kao da ćete doći do konačnog razrešenja nekih situacija koje su do sada u vaš odnos unosile nemir i rasterećeniji nastavljate dalje. Takođe, u ovoj će sedmici biti više nekih zabavnih i opuštenih momenata između vas. Što se tiče slobodnih Blizanaca, vama preko polja posla ili eventualno preko društvenih mreža sledi vrlo značajno poznanstvo koje će u vama probuditi strasti za koje niste znali ni da postoje. Kontakt retrogradne Venere sa Suncem i sekstil sa Saturnom nekima će vratiti i bivšu ljubav – vreme je da se vaša priča ponovo pokrene.

Posao

Nekih problema u poslovnom segmentu može biti, naročito u danima oko punog Meseca, sredinom sedmice. Nagli preokreti, nerviranje, konfuzne situacije i dešavanja. Zadržite svoj mir i ne dozvolite da vas ovo izbaci iz takta, jer će se najverovatnije sve srediti u vašu korist. Vaše će obaveze tokom ovog perioda biti pojačane, ali vam zato sledi i završetak i konačna realizacija onoga što ste pokrenuli već neko izvesno vreme unazad. Nekima od vas stoji vrlo ozbiljna i privlačna nova poslovna ponuda.

Novac

Ovaj je period dobar po pitanju prihoda, ali moraćete da imate par većih troškova. Kontrolišite ono što možete, a ono što ne možete – platite, šta da se radi….

Zdravlje

I dalje ste u periodu promenljivog i ne toliko stabilnog zdravlja, zato je potrebno što više raditi na očuvanju imuniteta.

Hrana

Da biste popravili imunitet i osećali se bolje, pored više sna i odricanja od nekih loših navika, trebali biste da i svoju ishranu dovedete u red. Neka vam doručak bude najhranljiviji obrok tokom dana, a u svoju ishranu uvedite više ribe i svežeg povrća.

Rak

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, u ovim danima se sve samo vrti oko ljubavi. Nju ste stavili na prvo mesto, samo vas ona interesuje i zanima. Usponi i padovi sa partnerom, trenuci koji su divni i savršeni koji se smenjuju sa emotivnom nestabilnošću, preokretima u odnosu, nervozom. Ovo je nedelja kulminacije svega onoga što je u prethodnom periodu bilo – kao što sam nagoveštavala u prethodnim nedeljnim horoskopima – kod nekih će se podvući crta, a oni drugi će doživeti vrlo značajne pozitivne promene. Pa, kako kome – sve u zavisnosti od vaših ličnih natalnih karata. A usamljenima sve dolazi – i ono staro i ono novo, i ono tajno i ono da svi vide. Nema generalizacije. No, bitno je da se vi osećate jako, jako dobro.

Posao

Iako vam poslovni segment i u ovoj sedmici donosi nervozu i kontakte sa promenljivim i nestabilnim ljudima, iako će tempo dešavanja biti izuzetno jak i povremeno iscrpljujuć po vas – vi lično biste trebali da sa ovim bez većih problema izađete na kraj. U suštini – da izađete kao pobednik. Najavljuju vam se neke velike stvari, neke velike promene. Kod nekih će te promene već zaživeti pred kraj radne nedelje, a oni drugi će morati da sačekaju novembar. No, bitno je da idete napred i ne stajete ni na sekund.

Novac

Ne bi bilo zgoreg odigrati neki greb-greb ili lutriju – može se ovih dana provući i po koji zanimljiv dobitak za vas.

Zdravlje

Sve zdravstveni problemi u ovoj nedelji uglavnom su posledica jurnjave, napetosti i nervoze. Stres može uzeti svoj danak.

Hrana

U ovoj ćete sedmici svoja raspoloženja i neraspoloženja „daviti“ hranom – što bogatije, kremastije, sočnije, što ukusima raskošnije – to bolje. I sami znate da u danima oko punog Meseca sebe teško kontrolišete.

Lav

Ljubav

Dani loše komunikacije smenjuju se sa danima koji vam donose zanos sa emotivnim ili bračnim partnerom. Stabilnosti trenutno nema, pa ni nemojte računati na nju. Od vas će mnogo zavisiti kako će se stvari odvijati, pa vam se savetuje da pre reakcije razmislite da li je ona zaista i potrebna. Ili makar – da li je potrebna u toliko gromkoj i burnoj varijanti. Pokušajte da sa voljenom osobom funkcionišete sa više razumevanja – biće lakše i vama i drugoj strani. Oni koji su usamljeni – kontakt retrogradne Venere sa Suncem i dobar aspekt ka Saturnu itekako, pored prošlosti, može označiti i ulazak jedne dosta značajne osobe u vaš život. Tu ima šansi za emotivni početak, bilo na starim ili na novim osnovama….

Posao

Uvek u danima oko punog Meseca vi ne znate gde udarate kada je posao u pitanju. Takva će situacija biti i u ovoj nedelji – velika užurbanost, razmimoilaženje po nekim pitanjima sa osobama sa kojima sarađujete, napetost….No, to ni na koji način ne znači da ćete napraviti neke kikseve ili trpeti u poslovnom smislu. Biće ovde nekih velikih i jako pozitivnih promena po vas – pojedini Lavovi će napredovati, bilo u hijerarhijskom, bilo u novčanom smislu. Ima mogućnosti i za nove poslove.

Novac

Neke parice stižu do vas, verovatno one koje duže vreme čekate. Gledajte da ih ne „razbucate“ u roku od dva minuta….

Zdravlje

Nestabilan i promenljiv zdravstveni segment. Više vodite računa o svom imunitetu. Starijima – tegobe sa krvnim pritiskom.

Hrana

Ono što bi bilo preporučljivo za vas jesu manji a češći obroci i lakša hrana – to će vam donositi rasterećenost, dobro varenje i dovoljno energije. Takođe, bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina, da umanjite meso i više se okrenete ribi.

Devica

Ljubav

Neka važna pitanja mogu doći na dnevni red sa emotivnim ili bračnim partnerom. Iako će početni momenat biti dosta napet i uzburkan, itekako je moguće doći do pravog rešenja i obostranog zadovoljstva. Ukoliko se malo potrudite, ovaj period može vratiti mir, ali i emotivno zadovoljstvo u vaše bitne emotivne relacije. Oni koji su slobodni ljubav će pronalaziti na putu – s jedne strane nudi vam se mogućnost obnove kontakta ali i odnosa sa bivšim partnerom, s druge – izuzetno zanimljiva nova poznanstva i osobe koje vam otvaraju vrata za nove početke. Kontakti sa suprotnim polom će se pojačati – odjednom ćete primetiti da vas svi nešto traže, svi se interesuju za vas i žele vas u svojoj blizini…

Posao

Još jedna sedmica u kojoj ćete se osećati kao da ste na klackalici kada je posao u pitanju. Sledi vam dosta nervoze, ali vam isto tako sledi i gomila nekih jako prijatnih informacija i noviteta. Neke od vas kontaktiraće stari poslodavci sa novim ponudama. Neko će dobiti vesti o promeni radnog mesta ili o unapređenju. Neko će pak upoznati osobu koja mu itekako može pomoći i pogurati ga ka ciljevima koje ima. Dakle, i pored nestabilnosti, pred vama je jedna izuzetno važna sedmica! Iskoristite je na pravi način

Novac

Trudite se da budete odgovorniji kada je novac u pitanju, ali neke rashode i troškove jednostavno nećete moći da kontrolišete. Dolaze vam pare koje očekujete dosta dugo.

Zdravlje

Za vas i dalje stoji upozorenje kada je saobraćaj u pitanju, a isto tako – i dalje su vam otvorene mogućnosti za povrede.

Hrana

Nastavlja se period u kojem vam je potrebna raznovrsnija i kaloričnija hrana. Sve žitarice, svo povrće i biljna vlakna sada su jako poželjni u vašoj ishrani, a možete pojačati i unos mesa, sireva, jaja. Od voća – smokve, urme, ali i pomorandže i mandarine.

Vaga

Ljubav

U emotivnim i bračnim relacijama u ovoj se nedelji mogu napraviti neki vrlo pozitivni preokreti. Zato, vratite osmeh na svoje lice, uključite svoj šarm na maksimum i spremite se da ponovo zavedete drago vam biće. Nemojte samo otići u drugu krajnost – opterećivati se ljubomorom ili nekim sumnjama koje stvarno nemaju veze sa vezom. Oni koji su slobodni – nadam se da ste do sada shvatili da ste u periodu u kojem je sve moguće. Ljudi iz prošlosti, iz današnjice, a kod nekih i iz sutrašnjice – su oko vas. Razni oblici ljubavi vam se smeše – a svako neka krene na onu stranu koja mu najviše odgovara. Da, možete vratiti nekoga iz prošlosti, ali zar nije bolje pronaći novu simpatiju i zaljubiti se u nju?

Posao

Ne držite se striktno svojih planova tokom ove nedelje, jer će oni biti itekako podložni promenama. Neke od tih promena će vas iznervirati, druge obradovati, ali suština je ista – izborićete se sa njima na svoj način i u svoju korist. Takođe, idu vam neke vrlo značajne stvari – kontakti sa osobama koje mogu imati veliki uticaj na vašu poslovnu budućnost, nove ponude ali i ponude od starih saradnika. Ma, vaše je samo da sednete, dobro razmislite i izaberete šta vam je srcu i novčaniku najmilije. Može vam se.

Novac

Obradovaće vas ili neki zaostali priliv novca ili naplata potraživanja koje ste prilično dugo čekali. Iako vaše finansije još uvek nisu na stabilnom nivou, definitivno su bolje nego ranije.

Zdravlje

Trudite se da ojačate svoj imunitet – pravilnom ishranom, kretanjem, dovoljnom količinom odmora. Skloni ste prehladama i manjim problemima sa grlom.

Hrana

Želja za slatkišima, za bogatom i kaloričnom hranom i pojačan apetit i dalje su prisutni kod vas. Pokušajte da odolite slatkim i slanim iskušenjima i da budete odgovorniji prema sebi. Potrebni su vam vitamini iz svežeg povrća i voća.

Škorpija

Ljubav

U ovoj nedelji – sve je moguće, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. Pun Mesec u vašem polju partnerstava u konjukciji sa retrogradnim Uranom i opoziciji sa Suncem iz vašeg znaka – i nije baš najmirniji aspekt za stabilnost u odnosu sa partnerom. Dobar je ako imate obostranu želju da promenite nešto u vezi, ali u drugim slučajevima – može doneti samo uznemirenost i napetost. U ovoj sedmici važi samo ono – dogovor kuću gradi…drugačije se neće moći funkcionisati, niti će biti dobro. A slobodni? Okrenuti ka prošlosti, okrenuti ka budućnosti – ni sami ne znate na koju ćete stranu. Ovo je period u kojem svaka ljubavna odluka ima dalekosežne posledice. Budite mudri, mudri, jako mudri….

Posao

Borite se sa sobom, borite se sa onima koji su oko vas. Da, do sada ste shvatili i naučili – vaš je život borba neprestana….tako vam je kako vam je drage Škorpije, prema tome – glavu gore i ne dajte se. No, neće sve u ovoj sedmici samo borba biti. Nešto od ranije se pokreće, ponovo aktivira, a to nešto je dobro, vrlo dobro! Iako vam to sada ne izgleda tako, vi ste u super periodu u kojem se odlučuje o vašoj poslovnoj budućnosti. A verujte na reč – ta budućnost neće biti ni malo loša.

Novac

Juhu, juhu – novac stiže! I to nisu male količine, ima tu oho-ho parica za vas. Sad pametno raspoažite njima – znate ono – prvo dugovi, pa sve ostalo…..

Zdravlje

Čas ste super, čas imate energetski pad. Čas ste kao od čelika, čas šmrckate, kijuckate, kašljete. Prosto rečeno – nestabilno u zdravstvenom segmentu.

Hrana

Ako želite da se ugojite, samo nastavite putem kojim ste krenuli. Ukoliko vam to baš i nije namera – onda je zaista vreme da menjate nešto u načinu ishrane. Prekinite sa običajem da svaki čas grickate nešto i da obilazite frižider na svakih pet minuta….

Strelac

Ljubav

Dok se vaš vladar Jupiter, polako ali sigurnim korakom primiče ulasku u vaše polje ličnosti, sve vezano za emotivni plan se zahuktava, komeša….Ne brinite, uskoro ćete biti svoj na svome, uskoro će mnogo toga biti jasno i vama, ali i onima koji su oko vas. Emotivne prilike i neprilike kod zauzetih Strelčeva i dalje postoje. Neki od vas se spremaju na prekid, neki se spremaju na velike pozitivne promene. Šta god bilo, neka vam bude jasno – na pragu ste ulaska u potpuno nov i drugačiji način emotivnog funkcionisanja. Još malo i imaćete razloga da se radujete! Ukoliko ste usamljeni, ni vi niste u ništa boljoj poziciji – da li staro, da li novo, da li tajno, da li javno….ni sami povremeno ne znate gde ćete i na koju stranu….

Posao

I u poslovnom segmentu je vrlo, vrlo slična situacija. Mnogo nejasnoće, mnogo čekanja i očekivanja, mnogo odlaganja, a na sve to – previše obaveza koje vam samo crpe energiju. Neko će u ovoj nedelji otpočeti tajne pregovore, nekog će kontaktirati bivši poslovni partneri sa novim ponudama, neko čeka pravi trenutak da pokrene svoje planove. Dok sve ne dođe na svoje, vi gledajte da svoje redovne obaveze izvršavate na vreme. Da vas ne opominju i ne zvocaju vam.

Novac

Eh, te puste pare. U ovoj nedelji će ih biti, da se razumemo. I to čak može biti fina količina novca. Ali….opet to neće biti dovoljno da vas sa svih strana potkrpi…..

Zdravlje

Sem problema sa imunitetom, u ovoj nedelji može biti i nesanice i glavobolja i osećaja da ste u potpunosti isceđeni.

Hrana

Potrebno je da jačate svoj imunitet, pa ishranu morate obogatiti medom, svežim voćem –naročito limunom, kivijem, pomorandžama, ananasom, ali i svežim povrćem – cveklom, šargarepom, celerom. Ne preskačite obroke i umanjite unos slatkiša.

Jarac

Ljubav

Pun Mesec i njegova konjukcija sa Uranom doneće da partner bude preterano osetljiv po mnogim pitanjima i da njegove reakcije budu burne, bilo za to razloga ili ne. No, imate vi sada dovoljno i volje i mogućnosti da sve sredite, smirite, stabilizujete očas posla. Naravno, ako to želite. Samo mudro i polako i sve će biti u najboljem redu. Ukoliko ste usamljeni, ta prošlost kopa li kopa. Ili vas lično bode u mozak, ili pak ta osoba pokušava da ostvari neki kontakt, čas samostalno, čas preko vaših prijatelja. Da li joj ovo može uspeti? Pa naravno da može, pogotovo što ste vi sada pomalo bolećivi i možda malkice želite da se ta prošlost ipak pretvori u sadašnjost. Vidite šta ćete, pogotovo što ima i nekih novih interesenata….

Posao

Oho-ho! Nešto vrlo, vrlo interesantno događa se tokom ove nedelje na polju posla. Javiće se poslovni partneri od ranije, ponudiće ponovo saradnju i to prilično finansijski dobru po vas. Takođe, prijatelji će vam otvoriti neke nove mogućnosti, pokrenuti vas u pravom smeru. Neki od vas će otpočeti i pregovore, možda sa domaćim, ali više izvesno – stranim ponuđačima i firmama. Na dnevnoj bazi i dalje ćete imati uspone i padove, i dalje ćete imati obaveza mnogo više od onog što možete da izgurate….

Novac

Novac dolazi, ali i odlazi haotično. Bez ikakve vaše kontrole. Može vas obradovati neki veći priliv, ali će vas isto tako iznenaditi troškovi…..

Zdravlje

Mogli biste malo da prekontrolišete krvnu sliku. Čisto preventivno. Ovo je nedelja u kojoj će hronični bolesnici malo odahnuti. Umanjenje tegoba.

Hrana

Lagani, ali redovni obroci. I to oni koji su raznovrsni – više mesa i ribe, više žitarica, povrća i voća. Povremeno smućkajte sebi i neki vitaminski koktelčić – kombinaciju limuna, pomorandže, đumbira. Ili – cvekle, šargarepe, celera.

Vodolija

Ljubav

Partner tvrdi da ga non stop nešto napadate, da ste stalno spremni za čarku i ubeđivanje. A vi nemate pojma o čemu se ovde radi. Sa vaše tačke gledišta – voljeno biće vam skakuće po živcima, stalno vas podbada i posle se žali kako se vi svađate. Jasno vam je – perspektive i vas i partnera u ovom su periodu potpuno različite. Oboje ste u pravu i niko nije u pravu. Zato gledajte da tu negativnu energiju maknete negde u stranu. Ljubakajte se više, posećujte spavaću sobu češće – i sve će biti u redu. Ukoliko ste usamljeni, novi emotivni interesi dolaze, i to uglavnom preko prijatelja, društvenih veza i interneta. Ima tu i onih iz prošlosti, ali daleko im lepa kuća! Budite fini i ljubazni, ali rešeni – tu je tačka i nema više…..

Posao

Svi oko vas su nervozni, pa nemaju preča posla nego da i vama treniraju živce. Danas kažu jedno, sutra drugo, čas obećaju, čas se prave ludi. Svi nešto čekaju da vi uradite, da vi rešite, da vi pokrećete. A vama je toga preko glave. Ako je za utehu – ta papirologija koju vučete ko zna koliko unazad, sada će se rešiti. Takođe, ima i nekih vrlo, vrlo interesantnih poslovnih ponuda, i starih i novih. Ne zna se koja je od koje bolja. Još nešto – može biti i napredovanja i pohvala i finansijskog poboljšanja. Zaslužili ste, zar ne?

Novac

Biće novca, biće. Biće preko redovnog posla, ali i preko dodatnih angažmana. Biće i naplata potraživanja od ranije. Možda će vam neko čak vratiti i pare koje vam duguje….

Zdravlje

I u ovoj sedmici budite posebno oprezni u saobraćaju. Takođe, i dalje vam stoje mogućnosti da se povredite. Ne idite kao muva bez glave.

Hrana

Eto, vi ste baš rešili da budete maksimalno odgovorni kada je vaša ishrana u pitanju….I zar ste vi krivi što vas sa svih strana zivkaju na neka slavlja, na neke ručkove i večere….ili zar ste vi krivi što vas prijatelji obasipaju slatkišima, kolačima, čokoladicama? Pa niste…..

Ribe

Ljubav

Pokušajte da tog Marsa koji tranzitira kroz vaše polje podsvesti malo iskulirate. On je dobar jedino ako hoćete da nešto tajno ljubavišete i da se tajno susrećete seksa radi. Za bilo šta drugo – ne valja. Pogotovo ne valja za mir u vašem mozgu i srcu. Bode vas i kada ima razloga, ali mnogo više – kada razloga uopšte nema. Zato, pre nego što krenete da voljenoj osobi držite slovo, ko zna koje po redu, malo razmislite. Da li zaista imate PRAVIH, realnih razloga za tako nešto? Ukoliko ste usamljeni, sem prošlosti koja je sada u svom punom cvatu, pomalja se tu negde sa strane i nešto novo….Nemojte da se pravite ludi i da kao fora ne primećujete – možda biste toj osobi i mogli da date šansu….

Posao

Nerviraćete se zato što vas požuruju. Nerviraćete se zato što su drugi spori. Nerviraćete se oko loših, ali malo ćete se nervirati i oko dobrih stvari. Nerviraćete se kad posla ima, ali ćete se nervirati i kada posla nema, pa onda sedite i dosađujete se. Sve u svemu – vi ćete se tako lepo i tako slatko nervirati, da će vam ova nedelja proći očas posla. A onda ćete shvatiti da ste uradili ogromnu količinu posla, i to više nego uspešno. I da vas ljudi hvale. I da se oslanjaju na vas. I da vam nude nove mogućnosti….

Novac

Koliko god da novca imate trenutno, nije vam dovoljno. Samo se opterećujete onim što nemate, a ne vidite koliko imate….

Zdravlje

Sedmica koja može da vam donese brzinsku prehladu ili virus koji će samo protrčati kroz vaš organizam. Jačajte imunitet.

Hrana

Potrebne su vam zdrave kalorije – one iz mesa, ribe, jaja, mlečnih proizvoda, povrća i voća. Ne one iz čipseva, štapića, brze hrane, slatkiša, čokoladica, kolača. Vašoj probavi izuzetno će prijati banane, smokve, suvo grožđe i šljive.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.