Nedeljni horoskop | Od 29.07.2019 – 04.08.2019

Muž je došao kući sa posla i pronašao troje svoje djece u dvorištu, još u pidžamama, sva blatnjava, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po cijelom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također, a nigdje nije bilo ni njihovog psa. Ušavši u kuću pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je bio pojačan do kraja u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudoper je bio krcat prljavim suđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila na pola otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sred kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska. Brzo je krenuo na sprat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće. Tražio je ženu sav zabrinut; pomislio je da joj se nešto dogodilo. Ugledao je da iz kupaonice teče mali potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih ručnika, voda je tekla iz umivaonika, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene. Kilometri toaletnog papira bili su razbacani po kupatilu i hodniku. Požurio je ka spavaćoj sobi i kad je ušao zaprepastio se: našao je ženu kako sjedi u pidžami na krevetu i čita knjigu. Mirno ga je pogledala, nasmijala mu se, a zatim ga upitala kako mu je bilo na poslu. Gledajući u nju, još uvijek zaprepašten šta se zbilo u kući, upitao ju je tihim glasom: “Šta se ovdje danas dogodilo?” Žena ga je mirno pogledala, nasmiješila se i rekla: “Znaš ono kad svaki dan dođeš živčan sa posla i izdereš se na mene i pitaš me – ”Od čega si umorna, šta si to radila po cijeli dan?” E, dragi, danas to nisam radila!” i nastavi čitati knjigu.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Mars, Sunce i Venera a polovinom sedmice i mlad Mesec u vašem polju ljubavi i zabave – pa zar vam je stvarno potrebno još nešto da biste uživali u letnjim danima i noćima? Strast će prštati na sve strane, povlačiće se grandiozni zavodnički potezi, osvajaćete i osvajaće vas….Doduše, možda vas reči neće služiti kao inače, nećete pronalaziti one prave ili ćete ostajati bez teksta u najbitnijem momentu….ali vodite se onim „pogledi su govorili više od reči“ i nema da vas boli glava. A vi zauzeti ne gledajte mnogo sa strane u kratke letnje haljinice i preplanule momke već uhvatite drago vam biće i idite negde na odmor ili izlazite više ili organizujte gala zabavu za prijatelje ili pravite bebe – svako prema volji i nahodjenju.

Posao

Unesite dobru atmosferu na radno mesto, pretvorite makar jednim delom posao u zabavu – i lakše ćete „preživeti“ to što će i dalje po nekim bitnim pitanjima i stavkama postojati zastoji i nemogućnost ostvarenja. Merkur, kao planeta informacija, dogovora, povezivanja sa drugim ljudima i papiroloških pitanja – kreće direktno u ovoj sedmici, ali će bukvalno militi pa ne računajte da ćete sve ono što vam je važno razrešiti u ovoj sedmici.

Novac

Kolo sreće se okreće – red dobitaka, red gubitaka i troškova. Više opreza sa novcem.

Zdravlje

Izbegavajte hladne napitke, čuvajte grlo.

Hrana

Ovnovi će od ove sedmice biti mnoooogo gladni….Doduše, gladni ljubavne akcije ne konkretne hrane, ali glad je glad…U vašim ludovanjima i uživanjima povremeno se setite i one narodne da snaga na usta ulazi….dopunite „gorivo“ – trebaće vam….

Bik

Ljubav

Zastoj u komunikaciji i nerazumevanje sa voljenom osobom sada može proizvesti tenziju i nesuglasice. Ukoliko neka stara pitanja nisu rešena – takođe. I vi i partner ćete smatrati da ste apsolutno u pravu i niko neće biti spreman da čuje mišljenje druge strane. Ovo baš i nije sedmica da se ubeđujete, umesto toga – više izlazite ili krenite zajedničkim snagama u renoviranje stana. Potrošite višak energije na nešto konstruktivno i dobro, a ne na svađu. Slobodni Bikovi pod jakim dejstvom Urana mogu pokrenuti nešto što će vrlo ličiti na prolaznu letnju avanturu. Da li će to tako i ostati, to ćemo još da vidimo. Mogući su i počeci veza sa zauzetim osobama.

Posao

Klackalica u poslovnoj svakodnevici. U jednom trenutku dosada, već u sledećem – neki ljudi vas izbacuju iz takta. Sa autoritetima ćete biti na ratnoj nozi ove nedelje – to mogu biti šefovi koji pokušavaju da uvedu promene od kojih se vama diže kosa na glavi, ali mogu biti i osobe koje imaju takav „gromki“ nastup prema vama. U prevodu – mnogo pametuju i bahate se. E takve će vam doći kao poručene da ih vratite na njihovo mesto. Nedelja u kojoj gluposti dolaze brzo a pametne stvari se odlažu…

Novac

Pitate se da li ste možda malkice preterali sa troškovima ove sedmice…..Paaa….verovatno jeste..

Zdravlje

Češće kontrolišite krvni pritisak.

Hrana

Čudni zvuci i zavijanje koje ćete povremeno tokom ove sedmice čuti ispostaviće se da dolaze od vašeg stomaka koji se žestoko buni što ga ne snabdevate dovoljnom količinom hrane. Ali gde sada da udovoljavate svojim apetitima kada je vaša dijeta konačno počela da daje rezultate i svi to primećuju?

Blizanci

Ljubav

Komuniciraćete sa voljenom osobom strasno i glasno. Ono što je bitno i što vas gađa u srculence ćete prećutkivati i čuvati za sebe, za sve ostalo – vikaćete da vas ceo svet čuje. U onome što je strasno i što vas spaja sa partnerom – uživajte na veliko….a u onome što vas razdvaja i što vas može posvađati – povucite ručnu kočnicu ako situacija krene da se zahuktava a vi osetite da ćete preterati. Dobar je period za kraće putovanjce ili za mnogo lutanja po raznoraznim društvenim dešavanjima. Ako ste solo – privlačićete pažnju, makar tri osobe će se motati nešto oko vas i pokušavati da vas osvoje. Ne ulećite u avanturice sa osobama koje su zauzete – možete vi mnogo bolje od toga.

Posao

Izgledaće kao da je sve krenulo super, a onda će zakočiti. Ili će se dogoditi neki maler, neke iznenadne situacije koje će vas na trenutak zablokirati. Nestaće struje. Pokvariće se kompjuter. Kopir mašina će se zaglaviti. Pas će vam požvakati neki ekstra bitan papir. Saplešćete se dok trčite na važan sastanak i slomićete štiklu, isprljati se. I sve tako neke budi Bog s nama situacije. Realno gledano – nisu strašne, rešive su. Ali vas izluđuju i vraćaju korak unazad. Hajd polako, hajd lagano i bez nervoze….

Novac

Nema paraaaaaaa…..a i kad bude bilo – sve ćete vi to očas posla potrošiti….

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem.

Hrana

Vama će apetiti postati galopirajući – no, ukoliko budete popustili i krenuli da tamanite sve redom, vaš stomak će se vrlo brzo pobuniti i početi da vas muči. Zato, morate da budete umereni i da ne preterujete ni u čemu, a pogotovo da izbegavate obroke u kasnijim večernjim satima…

Rak

Ljubav

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano napred sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smejte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome…..ali to će, bar za sada morati da ostane nerešeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mesta slobodnim Rakovima davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog. Neko će se pokrenuti prema vama, a da li ćete se i vi pokrenuti prema toj osobi – veliko je pitanje.

Posao

Prvo će vas nervirati muški saradnici, a onda će krenuti da vas nerviraju žene. Pa će vas malo nervirati situacije sa novcem. Pa će vas nervirati što ćete shvatiti da na neke osobe ne možete da se oslonite i da računate. A naročito će vas nervirati što ćete kasniti ili što nećete moći da pronađete prave reči u pravom trenutku. E kad na sve to dodamo malo problema sa dokumentacijom i malo više problema u komunikaciji sa saradnicima – onda dobijemo jednu lepu, dinamičnu (to je fin izraz za nerviranje) nedelju

Novac

Koliko god da se stiskate, troškova će biti. I nekih sitnijih problema sa prilivima.

Zdravlje

Problemi sa grlom i plućima.

Hrana

Mlad Mesec u vašem polju hrane i eto odličnog momenta da napravite jedan veliki zaokret i pokrenete promenu koja će brzo dati rezultate. Igrajte se sa začinima, sa kombinacijom raznovrsnog povrća pravite šejkove i voćne sokove – čak i dijeta ili zdraviji režim ishrane mogu biti zabavni!

Lav

Ljubav

U vašem znaku su Mars, Sunce, Venera, a ove nedelje i mlad Mesec. I sve je to super i doneće vam odličnu energiju, ali ovoliko planeta u polju ličnosti ipak govori i o tome da ćete biti skloni da preveliku važnost pridajete – sebi. U partnerskim odnosima ipak mora postojati kompromis, balans i zajedništvo, a ako samo jedna osoba tera po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati – e onda to može da proizvede i tenziju. Zato s vremena na vreme obratite pažnju i na voljenu osobu i njena osećanja i potrebe….Usamljeni Lavovi – iskreno, teško je da Lavovi mogu biti usamljeni u ovom periodu. Mora tu da postoji makar jedan udvarač, a ne bi me čudilo i da ih ima tri-četiri-pet-šest komada….

Posao

Toliko ćete se gurati u prvi plan i govoriti „ja! Ja! Ja!“ da ćete verovatno sve oko sebe nervirati. A i baš vas briga što ih nervirate. Vi znate šta hoćete i znate i kako ćete to dobiti i nemate nameru da prepuštate bilo šta slučaju. U suštini, ovo je vreme da Lavovi osvajaju pozicije ili da se na iste vraćaju, u punom sjaju. Malo spustite loptu kada su šefovi u pitanju (između nas – da, u pravu ste i jeste pametniji od njih ali to ne smete baš da im kažete u lice). Ako neke stvari koče ove nedelje, ne brinite – uskoro kreću!

Novac

E pa dobro, novac je jedna od tih stvari koja će da koči….Pa šta da se radi, mora nešto….

Zdravlje

Manji problemi sa krvnim sudovima, pritiskom i srčanim mišićem kod starijih Lavova.

Hrana

Vi ćete biti lepi jeli malo ili jeli mnogo, tovarili se slatkišima i pecivima ili grickali tek po koji list zelene salate i živeli na voćnim sokićima, ljubavi i vazduhu. Pored toga što ste lepi, mogli biste da budete i zdravi pa da ipak izbegavate te brze hrane, te holesterolske bombe, te šećerne vulkane i ostalo….

Devica

Ljubav

Ako ste zauzeti, a usput imate i neku tajnu vezu – za vas kreće super period u kojem ćete em da se nauživate u toj tajnoj aferici, em će sa „redovnim“ partnerom uglavnom sve funkcionisati kako treba. Ukoliko ste bez tih „tajnih aktivnosti“ gledajte da u istu ne upadnete jer će situacije pokušavati da vas sapletu i da vas uvuku u nešto strasno i burno i divlje i vrlo vrlo zanimljivo….E baš ako ste totalni karakter (a ima i takvih) – vama će ova nedelja sa voljenom osobom uglavnom proteći u zajedničkim aktivnostima i sa puno interesantnih ljubavnih varnica…..Oni koji su slobodni – postoji osoba koja vam se dopada (i kojoj se i vi dopadate), samo se još čeka kada će neko od vas dvoje povući prvi, pravi potez….

Posao

Sve će se na dalje dešavati iza zatvorenih vrata, u tajnosti….nećete otkrivati svoje planove, ali ćete vredno raditi na njima, pripremajući se da u septembru grunete u velikom stilu. Imaćete tajnu podršku, ali ćete isto tako imati i one koji vam iza leđa prave spletke, sapliću vas ili vas opanjkavaju. Najbolje je da ih ne primećujete uopšte, ionako neće imati ne znam ni ja kakav uticaj na vaše planove. Samo trenutnu nervozu će vam donositi i možda preispitivanje koji bi potez bio pravi da povučete….

Novac

Ne brljekajte baš mnogo sa rizičnim investicijama. To je vrlo klizav teren….

Zdravlje

Naglašen stres, kod nekih i anksioznost.

Hrana

Šest dana u nedelji ćete da se čvrsto držite režima koji ste zaveli – na primer – 125 grama zelene salate sa šest kapi limuna, tri kapi maslinovog ulja, jedan i po dvopek, providna kriška sira i još providnija šnita pečenice ili šunke….a onda ćete sedmog dana da sednete i slistite pola čokoladne torte u cugu….

Vaga

Ljubav

Posle perioda u kojem ste se mrljavili, kilavili, bili preterano, onako bljak emotivni i sami sebe saplitali u partnerskim odnosima – Vage ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u drago vam bićence. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice „strujnog udara“ od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno! Lepa adrenalinska inekcija za vas!

Posao

Merkur kreće direktno u vašem polju karijere i pozicije, ali tokom ove sedmice ova planeta će bukvalno militi, pa ne očekujte brze završetke ili brza razrešenja situacija u poslovnom segmentu. I dalje će stvari funkcionisati usporeno i dalje možete imati problem sa kašnjenjima (i vašim i tuđim). S druge strane, mora se priznati da će vas poprilično „boleti uvo“ i nećete se nešto naročito opterećivati ovim. Biće vam važno da se posao završi, pa kad god – ranije ili kasnije, isto mu se hvata…

Novac

Potrošićete pre nego što zaradite. Ali ćete makar zaraditi, ako je za utehu….

Zdravlje

Sada ne smete da stanete. Pokret, pokret, pokret!

Hrana

Nemate vi vremena sada da se bakćete u kuhinji i da spremate ne znam ni ja kakve komplikovane obroke. Ako može da se završi i pojede sve u roku od tri minute, onda super. Ukoliko ne može, onda ćete lepo da naručite neku klopu ili da se uvalite prijateljici na ručak….a možda i na večeru…

Škorpija

Ljubav

Partner bi malo da se meša u vaše lične stvari, a vi od toga dobijate ospice. Ne želite da vam bilo ko soli pamet i govori vam kako ne radite pravilno, kako morate da nešto promenite….pa čak i kada je to vaše voljeno bićence….i čak i kada je možda u pravu….U suštini, u ovoj sedmici u vašim partnerskim odnosima samo obostrano naglašen ego može da vas saplete. Umesto da pokušavate da pobedite jedno drugo, bolje taj višak energije utrošite na međusobnu razmenu vruće ljubavi. Bolje je, verujte. Ukoliko ste usamljeni – kod vas sve ljubavne prilike sada funkcionišu preko posla. Može da natrči neko vrlo interesantan u ovoj nedelji. Mini zemljotres, mini grom iz vedra neba. Jedna mljac osoba za zavesti….

Posao

Pretvorili ste se u posao. Dišete, živite, jedete, spavate, volite – ali sve pod senkom posla, sve pod senkom karijere. I sada vam je to najvažnije, mora se priznati. Sada želite da gradite status, sada želite da učvršćujete pozicije koje imate, sada želite da pokažete svetu ko ste, šta ste i šta možete. Biće onih koji će pokušati da vas sapletu, pa će sami sebe saplesti. Držite se čvrsto puta kojim ste krenuli i ne dozvolite da vas bilo šta skreće sa njega. Nadređeni će vas nervirati. Prećutite, makar za sada….nije još vreme…

Novac

Novac standardno dolazi i isti taj novac vi standardno spiskate do poslednje pare.

Zdravlje

Dobri ste, dobri….ništa vam ne fali.

Hrana

Sve vam je dozvoljeno sada osim testa i peciva – i ne, ne važi se ono – ovo je pita od heljde ili hleb od ovsenog brašna – pa pojedete kilogram za jedan obrok. Znači – brašno bilo koje vrste – ne!….pokušavate da skinete salce sa stomaka i ovo morate izbegavati. Eventualno jedan dvopekčić….i ni gric više!

Strelac

Ljubav

Vaše voljeno biće se malo zaglavilo u nekim situacijama, osećanjima, nespokojima – i koliko god da vi pokušavate da drugoj strani objasnite da je to totalno bezveze i da ne gleda na stvari na taj način – u ovoj sedmici je malo verovatno da će vaše reči biti shvaćene i prihvaćene. Zato je iluzorno da se trudite i da pokušavate da ispravljate krive Drine – umesto toga, bolje predložite neki zajednički izlazak, put, više druženja sa prijateljima – tako ćete lakše opustiti partnera…..Ukoliko ste solo, krenula je velika trka za osvajanje vas i vašeg srca. Prvo polako, a onda sve brže i brže kreću da iskaču udvarači – njihovo je da iskaču i da pokušavaju da vas smuvaju, vaše je da proberete i izaberete….

Posao

Ako imate saradnju sa strancima ili tek planirate istu – ovo je odličan period za vas. Takođe, ukoliko radite u sektoru obrazovanja, u državnim i javnim institucijama – odlično vreme je pred vama. generalno gledano – vi sada stojite kao pokretač dešavanja i neko ko planira i usmerava ljude oko sebe. Nemojte da se iznenadite ukoliko vas saradnici ili kolege spontano postave kao predstavnika ili isture u „prve borbene redove“.

Novac

Kreću bolje finansijske prilike po vas.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom.

Hrana

Vi lepo da otputujete, da plivate, da šetate, da ljubavišete, da u životu uživate – a na hranu malo da zaboravite….Dobro, ne morate zaboraviti baš stopostotno, setite je se povremeno ali uglavnom u kombinacijama meso – povrće – salate….

Jarac

Ljubav

Partner će tokom ove sedmice delovati nešto zatvorenije i povučenije u sebe nego inače. Nemojte da se tripujete i da počnete da sumnjičavim okom posmatrate voljeno biće. Sve je u redu, svi mi imamo svoje žute minute kada smo osetljivi i kada prosto – nismo raspoloženi za priču. Možda komunikacija i neće ići baš glatko, ali bi strasti mogle da idu super. Pa onda nemojte da pričate, nego se ljubakajte i ljubavišite….eto, pronašli smo rešenje! Ukoliko ste usamljeni, kvadrat Venere i Urana može da vam u život brzinski ubaci jednu ekstra zanimljivu osobu. Mesta za dešavanja su druženja sa prijateljima, aktivnosti preko društvenih mreža, izlasci. Uživaćete u prijatnim kontaktima sa ovom osobom!

Posao

Merkur u vašem polju poslovnih partnerstava i javnosti ove nedelje će i pored direktnog kretanja biti izuzetno spor, pa ne očekujte da baš sada rešavate situacije i stavke iz prethodnog perioda. Sve će ići sporije nego inače i imaćete osećaj da se po mnogim bitnim pitanjima vrtite u krug. Sve ovo ostavite za narednu sedmicu, a sada se bacite na pripremu taktike, na razradu detalja i na planove. Tako pripremljeni – u narednoj sedmici – rešavate sve bez problema!

Novac

Jači prilivi su rezervisani za vas tokom ovog perioda….

Zdravlje

Blaga osetljivost stomaka, grla i pluća.

Hrana

Nekim specijalitetima u ovoj sedmici nećete moći da odolite….A i što biste? Vaša je linija super, umete da kažete „sad je dosta“ onda kada je najslađe, pa zašto onda ne biste pustili sebi malo na volju? Ma zgrabite to parče čokoladne torte – jednom se živi!

Vodolija

Ljubav

Vrlo, vrlo dinamičan period u partnerskim odnosima. S jedne strane – super je, kod partnera su Sunce, Mars, Venera i mlad Mesec pa drago vam biće može da vas zatrpa pažnjom, ljubavlju i kojekakvim divnim dešavanjima. Sa druge strane pak, toliko planeta u polju partnerove ličnosti, pa još sa Marsem kao „vodičem“ može da donese i to da se vaše voljeno stvorenje pomalo osili, da postane previše sujetno i da krene da vam diktira neku svoju politiku….E ako do toga dođe, to baš i neće biti dobro jer vi takva ponašanja nećete dozvoliti…..Ukoliko ste usamljeni, nema šanse da to i ostanete. Ako ništa drugo, mlatićete praznu slamu sa gomilom udvarača. Da li ćete nekome dati zeleno svetlo, ne znam..

Posao

Merkur se kilavi u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza tokom ove sedmice, pa ćete se isto tako i vi kilaviti po nekim pitanjima. Moraćete neke obaveze da završite a baš će vas, baš mrzeti i razvlačićete to dokle god i koliko god budete mogli. Nemojte mnogo da se bavite papirologijom u ovoj nedelji, jer postoji dobra šansa da se totalno upetljate, a možda i zabrljekate nešto. Manji problemi u poslovnim partnerstvima – stvari će čas ići super, čas će biti tenzije. Ne shvatajte ništa previše ozbiljno….

Novac

Solidna sedmica za vaše finansije.

Zdravlje

Sada je pravi trenutak da rešite nešto što odlažete ili što vas već duže vremena muči….

Hrana

Vi se malo uvedete u red po pitanju hrane, držite se ko pijan plota nekog režima ishrane i ne odstupate od njega ni milimetar…..A onda vam to dosadi, pojedete sve u frižideru, odete u poslastičarnicu pa na roštilj, kupite zalihe za tri meseca (koje ćete verovatno smazati za šest dana)….

Ribe

Ljubav

Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima u vašem je polju ljubavi i zabave i kreće direktnim hodom u ovoj nedelji. I pored toga, ova planeta će prividno biti statična u ovom periodu, pa ćete i vi isto tako imati osećaj da je vaš partner statičan po mnogim pitanjima, da nije spreman za komunikaciju, da nije otvoren prema vama i da se vaša razmišljanja i planovi nikako ne podudaraju. Koliko god da vam ovo smeta, morate pustiti jer potenciranjem na razgovoru i otvorenosti, nećete dobiti razrešenje već samo više ćutanja i zagonetki….Ukoliko ste usamljeni – obratite pažnju na poslovni segment. Pojavljuju se tu neke interesantne osobe koje bi vas mogle zaintrigirati i privući vašu pažnju….

Posao

A na poslu – spektakl. Opšta gužva, svi vode neku svoju politiku, na prvi pogled kao da niko nikog ne ferma dva posto i ne sluša. A ipak – sve se nekako završi na vreme i na najbolji mogući način. u prevodu – tenzije ima, dramatičnosti ima, ali ima i dobre realizacije i uspeha! I tek će ih biti. Zato vi ne kukajte zbog ljubavi, nego blago meni – krenite da radite, krenite da se dogovarate, da uspostavljate kontakte sa važnim ljudima, da pokazujete koliko vredite. Sve će vam ovo trebati vrlo brzo, pre nego što mislite!

Novac

Ako radite sa novcem, nešto više opreza u ovoj sedmici!

Zdravlje

Blago nestabilna nedelja po pitanju zdravlja.

Hrana

Jao što nešto nisam gladna…..preskočiću ručak….rekoše Ribe (jer znaju da je za ručak neko povrće) i odoše u svoju sobicu da krišom umaču keks u mleko. A možda i da jedu čokoladu, grickaju čips i ambalažu guraju pod krevet da ukućani ne vide….

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.