Šta nam sve donose aspekti Marsa tokom jula 2016. godine: Ovnovi, Jarčevi, Škorpije i Vodolije će saznati nešto što će ih prilično šokirati!

Ponekad se desi nešto spontano, neočekivano, sasvim slučajno. A bude savršeno. Dogodi nam se neko.

Mars, planeta akcije, seksualnosti i energije, 29. juna kreće direktnim hodom preko znaka Škorpije, gde uticaj dolazi do punog izražaja. I, već početkom perioda, dok polako ali sigurno ide ka Strelcu, obrazuje izazovan aspekt sa Uranom, planetom preokreta, više sile, okolnosti na koje uglavnom ne možemo da utičemo. Ipak, upravo zbog tog aspekta, jednog jedinog, mnogi će čuti ili saznati nešto što će ih u najmanju ruku šokirati.

Prelazak Marsa preko znaka novca i strasti pod uticajem eksplozivnog Urana donosi ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti i upozorava da bi trebalo pažljivo rukovati s novcem. Kada se oluja smiri, otvoren razgovor sa partnerom može dosta da pomogne, važno je samo da izaberete pravi trenutak.

Jaka pozicija Marsa u Škorpiji upozorava i na mogućnost problema sa reproduktivnim organima, prostatom, zubima.

Ove nedelje, pozicije Marsa i Urana najviše će uticati na Ovnove, Škorpije, Jarčeve i Vodolije, mada ni ostali znaci, naredna dva meseca, neće biti pošteđeni uticaja neumoljivog Urana u sprezi sa moćnim Marsom.

Ovan

Direktan hod vašeg vladaoca Marsa, preko osme kuće u sprezi sa Uranom donosi vam strastveni susret sa prilično samovoljnom i dominantnom osobom zbog čije posesivnosti su moguće i ljubomorne scene.

Bik

Simbol strasti i akcije, Mars u direktnom hodu preko vaše astrološke kuće ljubavi nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, možete da upoznate atraktivnu, ali zauzetu osobu.

Blizanci

Planeta akcije i posla, Mars, u šestom astrološkom polju pod uticajem Urana, upozorava da obratite više pažnje na odnos prema saradnicima i kolegama.

Rak

Mars, simbol energije i seksualnosti, u vašem astrološkom polju ljubavi može da vam donese stastveni susreta sa nekom Škorpijom ili Ribom čija vas prošlost može u najmanju ruku šokirati.

Lav

Mars u četvrtom astrološkom polju u inkonjunkciji sa Uranom u vatrenom Ovnu upozorava da izbegavate rasprave sa partnerom, kao i rizične finansijske transakcije.

Devica

Pod uticajem Marsa iz vašeg trećeg astrološkog polja i Urana iz Ovna, zajedniči put s partnerom može da bude doveden u pitanje ili odložen.

Vaga

Vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, Mars, u kući posla i ljubavi, donosi vam udvaranje harizmatične osobe koju ste već upoznali preko posla.

Škorpija

Sa planetom akcije i seksualnosti u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni, naročito kod suprotnog pola. Trebalo bi da posetite zubara.

Strelac

Pozicija planete energije, strasti i akcije, Marsa, u 12. astrološkoj kući nagoveštava mogućnost ulaska u turbulentnu vezu sa osobom koja živi u inostranstvu.

Jarac

Mars, simbol strasti i akcije, u vašem 11. astrološkom polju, može da vam donese poznanstvo sa ambicioznom, ali vrlo napornom osobom o čijoj ćete prošlosti čuti detalje koji će vas šokirati.

Vodolija

Sa Marsom u vašoj astrološkoj kući karijere i vašim vladaocem Uranom u kući mentalnog stanja, moraćete da uložite mnogo snage i truda kako biste sačuvali svoju poziciju na poslu.

Ribe

Planeta akcije, Mars, u vašem devetom astrološkom polju u inkonjunkciji sa Uranom u polju posla i ljubavi, nagoveštava strastveni susret sa osobom koja će vas ostaviti bez daha.

Izvor: Vecernje novosti

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.