Saznajte sve o ženama svakog znaka Zodijaka

Budi sa mnom kada je najteže i dozvoliću ti da budeš sa mnom kada je najlepše.

Saznajte sve o ženama rođenim u svakom od znakova Zodijaka.

Odaberite znak:

Ovan

Strastvena, impulzivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouvjerena, nesputana, živahna, zabavna, poduzetna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna – sve je to žena Ovan. Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega Ovan i je prvi znak zodijaka – svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti ostalih 11 znakova.

Uvijek se veseli novim izazovima pa je tipična Ovnica ranoranilac koji jedva čeka započeti novi dan i vidjeti što će joj on donijeti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je prijeći na novi izazov prije nego je prethodni završila do kraja.

“Žena Ovan zna biti vrlo zaigrana i velika je avanturistica koja uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost”

Vječiti je i nepokolebljivi optimist te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost općenito. Zna biti vrlo zaigrana i velika je avanturistica koja uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

Seks & Veze

Pripadnost grupi vatrenih znakova čini je vrlo strastvenom. U ljubavnim igricama voli preuzeti inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice nerijetko je izazov.

Kad je zaljubljena osjeća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi se ne želi osjećati posjedovanom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

Romantika joj nije nužna, ali partnerova pažnja itekako jest. Među rijetkim je ženama koja mogu odvojiti ljubav i seks. Nekad joj je lakše izraziti se seksualno nego intimno te će željeti da stvari idu polakše ako je u pitanju ljubav. U seksu se oslikava njen avanturistički duh – obožava isprobavati nove poze i nova mjesta za seks.

Prijateljstvo

Kako i u ljubavi, žena Ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s Ovnicom često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njen tempo ne mogu svi pratiti.

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njenu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njene osobine znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak ne treba joj horda prijatelja već dvoje, troje bliskih osoba koje razmišljaju slično kao ona spremnih na ludi provod. Društvo Ovnice garantira zabavu.

Bik

Odlučna, uporna, dosljedna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve to opisuje ženu Bika.

“Voli rutinu, no kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo vjerojatno neće dvaput ponoviti istu grešku”

No njena najveća snaga leži u dvije pobjedničke kvalitete koje posjeduje – osjećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulirati – o mnogočemu ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promijeniti – a pokuša li netko ‘testirati’ njene granice probudit će njen vatreni temperament.

Ipak, Bikica izbjegava pokazivati svoj temperament jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi živjeti u ugodnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturistica i ne voli riskirati zbog čega se ne zna najbolje nositi s naglim promjenama. Bolje funkcionira u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promjene već ih izazovu neki vanjski faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese brzo uči iz njih i vrlo vjerojatno neće dvaput ponoviti istu grešku.

Seks & Veze

Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog prije nego se obveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je vjerojatno zauvijek.

Muškarac koji je želi osvojiti mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji od Bikice će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je brinuti se za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i vjeran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživjeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

Ljubavne partnere često iznenadi svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljava kao zemlju fantazije u koju bježi od zemaljskih aspekata života. Strastvena i nježna, razmazit će partnera u spavaćoj sobi, ali i izvan nje. Ljubavne odnose voli začiniti seksi razgovorima i lukavim zavođenjem. Ipak, manje joj je važno što joj partner govori, već su joj puno bitnija njegova djela. U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Djevicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvijek“? Ako ste godinama poslije i dalje najbolje prijateljice velika je vjerojatnost da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvaća ozbiljno, njeguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje te im ostaje lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvijek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen je moto kvaliteta prije kvantitete, i to vrijedi za većinu područja njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju prije će ignorirati nego započinjati svađu s njima.

Blizanci

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, gorljiva, kompleksna, domišljata, nepredvidiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dvije ličnosti. Zato je Blizančica u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom ‘nemilosrdno’ sarkastična.

“Dinamična je i odana partnerica, a u svađi neće se tvrdoglavo držati vlastitih uvjerenja već će u obzir uzeti i partnerove argumente”

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi zbog čega joj je potrebna konstantna promjena i komunikacija s drugima te je stalno je u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečime što će je zabaviti i okupirati. Blizančice su nadaleko poznate po neodoljivom šarmu, njihovom najjačem oružju.

Seks & Veze

U ljubavi ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj je parira svojim intelektom i s kojim može voditi intelektualno stimulirajuće razgovore. Može je se osvojiti i malim znakovima pažnje koji će Blizančici biti sentimentalna uspomena, ali očekuje ih i od partnera s kojim je već duže vrijeme u vezi, barem povremeno. Dinamična je i odana partnerica, a kako njenim umom vlada logika sposobna je u svakom problemu uvidjeti obje strane što znači da se u svađi neće tvrdoglavo držati vlastitih uvjerenja već će u obzir uzeti i partnerove argumente.

Otvorenog uma i ekstrovertirana, želi partnera kojemu će u seksu samo mašta biti granica. U krevetu voli eksperimentirati i isprobavati nove stvari. Velikodušna je ljubavnica te voli zadovoljiti partnera u istoj mjeri u kojoj želi biti zadovoljena.

Prijateljstvo

Imate prijateljicu koja uvijek smiruje situaciju kada se vi i treća prijateljica porječkate? Ona je vrlo vjerojatno rođena u znaku Blizanca. Stručnjakinja je za diplomatsko rješavanje konflikata i majstorica komunikacije te oštroumna promatračica zbog čega uvijek zna dati objektivno mišljenje.

Odlično razumije ljudsku prirodu i prijateljice će uvijek poslušati njen savjet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće osobnosti čine je popularnom u svakom društvu.

Rak

Izrazito osjećajna, nježna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita – sve je to žena Rak. Ona je kovitlac osjećaja pa u jednom trenutku može biti izrazito tvrdoglava, u drugom popustljiva, u idućem pak ljutita, a već u slijedećem blaga. Ima jaku volja i ustrajna je, ali nekad zna biti i vrlo rezervirana te je sklona povlačiti se u svoj ‘račji oklop’ ako osjeća da je netko uzrujava ili provocira.

“Nigdje se ne osjeća bolje i sigurnije nego u svom domu, a obitelj je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i obiteljski tip žene, Račica uvijek u vezi više daje nego što želi uzeti.”

Izrazitu osjećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsuosjećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vrijedi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom.

Seks & veze

Njen pojam savršenog partnera je netko tko se voli maziti na kauču, gledati TV u dvoje i točiti joj vino. Nigdje se ne osjeća bolje i sigurnije nego u svom domu, a obitelj je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i obiteljski tip žene, Račica uvijek u vezi više daje nego što želi uzeti. Voli miran, stabilan obiteljski život, a sigurnost i vjernost najvažniji su joj u ljubavnoj vezi.

Zavođenje i senzualne fantazije ono su u čemu žena Raka neizmjerno uživa. Za nju je seks polagani, senzualni ples i s partnerom s kojim se upušta u seksualni čin mora biti emotivno povezana. Želi muškarca koji će u seksu biti dominantan i uz kojeg će učiti nova čulna zadovoljstva.

Prijateljstvo

Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro.

Trebate li nekoga da vas utješi, prijateljica Račica u tome će biti najbolja. Ona jer rame za plakanje i uvijek će znati pružiti utjehu ljudima koje vole. Svoja prijateljstva čuvaju poput najvrjednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vrijedi čuvati.

Lav

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava. Lako ćete Lavicu primijetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh, a njena samouvjerenost ‘frca’ na sve strane.

“Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi”

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava biti u centru pažnju što joj i lako uspijeva biti. Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoju ‘pandže’ i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha te voli pobjeđivati, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosjetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobjedama.

Seks & veze

Neovisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera s kojim dijeli te osobine. Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvijek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donje rublje kao i preuzimanje vodstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi probati sve, a vlastiti i partnerov užitak jednako su joj važni. Dijelovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kralješnica, leđa i srce zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže sBlizancima, Strijelcima i Vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj osobnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji nerijetko su i njeni ‘obožavatelji’, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli ugađati i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće iznevjeriti i uvijek će biti uz njih, oprostit će im sve osim – izdaje.

Djevica

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Djevice. Njena životna misija je biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Djevicom vlada planeta Zemlja zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nježno u svojoj razboritoj stvarnosti.

“Predana, snalažljiva, duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva – to je žena Djevica”

Orijentirana na detalje ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvijek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vrijeme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvijek i svugdje dolazi na vrijeme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Seks & veze

Potpuno predana kada je u vezi, Djevica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj prije nego se nekom obveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog tko je savršen (jer takav čovjek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cvijeća, mirišljavih svijeća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Djevica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpionom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica Djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Također, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet, ali samo kada je se traži jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način Djevice su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cijene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Vaga

Žena Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji. Karizmatična je i očaravajuća zbog čega nevjerojatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

“Karizmatične i očaravajuće Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju te vole biti okružene prijateljima i obitelji”

Zbog toga će rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

Seks & Veze

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srčeka i svježega cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodenjaku ili Blizancu. No umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

“Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične”

Ona će iskreno reći što joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Seks doživljava kao mentalnu vježbu te voli dobro proučiti što partner voli u krevetu. Ljubiteljica je zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku prije samog čina seksa.

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati, primjerice kad ne može izabrati koji film želi gledati. No njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir vlastiti ukus, potrebe i želje, pazit će i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.

Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osjećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem.

Škorpija

Žena Škorpion je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka poput mora i, ovisno o njenom raspoloženju, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija te je jako privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

“Žena Škorpion je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava i uspjet će prijeći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje”

Nikada je se ne smije shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspjet će prijeći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje. Voli jasne početke i jasne završetke. Samouvjerene, snalažljive i snažne, Škorpionke su odlučne da uspiju. Ne bježe od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

Seks & Veze

Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpiona već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato jer i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom. Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vjernost, odanost i predanost i za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvalit će ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

Nerijetko želi nositi hlače u vezi te traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvjesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visoki libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Djevice, no najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

Prijateljstvo

Žena Škorpion može biti najbolji prijatelj na svijetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj netko povjeri pripadnica ovog vodenog znaka držat će samo za sebe i čuvat će je poput najvrjednijeg blaga, a gotovo je se nikada neće čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpionka pouzda i kojoj se povjerava. Strast upravlja životom žene Škorpiona te može voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuje osjećaje teško je znati što misli ili osjeća. Nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

Strijelac

Pozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strijelac. Naziva je se i tragačicom za istinom i mudrim filozofom jer je izrazito radoznala i u neprekidnoj je potrazi za novim znanjima i otkrićima.

Obožava voditi duge razgovore i rasprave o svim temama, od politike i religije do seksa – za ženu rođenu u ovom slobodoumnom i nesputanom vatrenom znaku ne postoje tabui. Iskrena je, neovisna i otvorena za nova iskustva zbog čega lako pronalazi prijatelje i obično ih ima puno.

“Pozitivna, nasmijana, puna života, vedra, zabavna, šarmantna, brbljava, nepokolebljiva, odvažna – to je žena Strijelac”

Fasciniraju je mnoge stvari, naročito nova i kontroverzna područja u religiji, etici i filozofiji. Prezire ograničavanja pa s time i bilo kakve nametnute rasporede i pravila – ona mora imati fleksibilnost i mogućnost mijenjanja stvari kako joj odgovara. Kao i svi, ima mana, a njene su najčešće nemarnost, neosjetljivost, površnost i samodostatnost.

Seks & Veze

Ljubav je vječita misterija za ženu Strijelca. Stoga na ljubav u isto vrijeme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge ‘Strijelčice’ ljubav često procvjeta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

Ne voli monotoniju pa stoga mirne kućne večeri provedene ispred TV-a nisu njen pojam idealne veze. Život želi dijeliti s nekime s kime će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strijelac obožava putovati.

Čak i kada je totalno ‘opijena’ partnerom uspijeva zadržati vlastitu neovisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Baš kao što joj njena priroda određuje, žena Strijelac u krevetu je prava vatra, a seksu pristupa kao čistoj fizičkoj radnji, ne s emocionalnog ili praktičnog stajališta. Samouvjerena i samosvjesna, u krevetu je senzualna tigrica voljna isprobati sve, od raznih poza do neobičnih mjesta za prakticiranje seksa.

Prijateljstvo

Želite li proširiti vidike i riješiti se predrasuda, prijateljica rođena u Strijelcu najbolje će vam u tome pomoći. No, osim što je majstorica u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Ne boji se glumiti dežurnog klauna i šaliti se na vlastiti račun ako će tako zabaviti i nasmijati svoje prijatelje.

Potpuno nepristrana, njene prijatelje čine ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija te različitih kultura.

Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodenjaka ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna podići atmosferu i u društvu u kojem su same žene. Ima i puno prijatelja, srčanih tipova s kojima dijeli ljubav prema adrenalinu.

Jarac

Alfa ‘ženka’, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, poduzetna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – sve je to žena Jarac.

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

“Ambiciozna, disciplinirana, strpljiva, odgovorna, praktična, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe – to je žena Jarac”

Nevjerojatno jaka, Jarčica može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjet će ostati sabrana i mirna te će odmah krenuti tražiti rješenje. Može se činiti hladna i rezervirana, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – obitelji. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Seks & Veze

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj s netko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoj već će, uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli ugađati i brinuti se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu neovisnost, odnosno neće ovisiti o partneru. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog tko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

Strastvena je ljubavnica voljna eksperimentirati u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju prodrijeti do njenog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe.

Prijateljstvo

S obzirom da je prirodni vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima. Voli imati svoju privrženu „kliku“ u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcionira prihvatit će vas kao sebi ravnopravnog.

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savjet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju djecu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopće ne znaju.
Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavijestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i obitelji, vrlo je odana svojim prijateljima i uvijek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njeni prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpionu ili Ribi.

Vodolija

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, ugodna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodenjaka.

Dio njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – nerijetko ju je teško razumjeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodenjačica uvijek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrijede i nemoguće ju je ‘strpati u ladicu’ jer je izraziti nekonformist, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvijek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore što da radi.

“Čudesna, slobodoumna, miroljubiva, ekscentrična, ugodna, iskrena, zabavna, optimistična i lepršava – to je žena Vodenjak”

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvijek spremna pomoći, bilo da je riječ o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na osobnoj razini ne voli promjene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novu, dublju razinu – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brandu, trgovini, restoranu, timu, glazbeniku, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Seks & Veze

Život je za ženu Vodenjaka igra u kojoj svatko igra prema vlastitim pravilima. Kad je o ljubavi riječ, pobrinut će se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. No njen lagodan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vremena da bi se s nekime povezala emotivno i da bi vjerovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega cijeni svoju neovisnost, slobodu i ‘prostor za disanje’ (što se poklapa s njenom pripadnošću grupi zračnih znakova), a to daje i svome partneru. Vodenjačica će uvijek zadržati dio sebe kojeg neće otkrivati ni najbližim osobama.

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti užitke za koje prije nije znao ni da postoje. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, ljubiteljica je eksperimentiranja i voljna je probati sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strijelac i Ovan.

Prijateljstvo

Dok hoda cestom svako malo će zastati kako bi se pozdravila s ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijateljica sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodenjačica voli sa svima biti o dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervirana kad je riječ o njenim pravim osjećajima zbog čega je krug pravih joj  prijatelja puno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvijek tu kad je prijatelj treba, žena Vodenjak prijateljuje s onima s kojima dijeli ljubav prema neovisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvijek možete pitati za iskren savjet i koja će uvijek imati prave riječi utjehe.

Ribe

Nježna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertirana, požrtvovna, suosjećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

Njena misija na ovom svijetu je pomagati drugima. Izuzetno je osjetljiva na potrebe drugih – u današnjem svijetu uzimanja njoj je važnije davati – no ne dopušta da bilo tko iskorištava njenu dobrotu i vječitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u svojoj nutrini krije veliku strastvenost i osjećajnost.

“Riba je najveća sanjarka u zodijaku, i od realnosti sposobna je brzo pobjeći u vlastiti svijet sanjarenja u kojem može biti tko god poželi”

Znatiželjno promatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima te u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjarka u zodijaku, i od realnosti sposobna je brzo pobjeći u vlastiti svijet sanjarenja u kojem može biti tko god poželi. Neki smatraju da tako bježi od problema; drugi pak vjeruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

Seks & Veze

Ništa drugo ne daje ženi Ribi veći osjećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi ‘pokorna’. Najveća joj se sreća udovoljavati voljenoj osobi.

Tajno Ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezerviranom jer zna da će tako djelovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više. Pacifist je te voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.

Njen idealan partner je onaj koji je inspirira, štiti i, kada je potrebno, spušta na zemlju iz njenih maštanja. Velikodušna je i emocionalno i seksualno pa i u krevetu obožava ugoditi partneru. Njenu strastvenost dodatno će rasplamsati svijeće, latice po krevetu, senzualna glazba, odnosno sve što će pridonijeti romaničnoj atmosferi u spavaćoj sobi.

Prijateljstvo

Odana je prijateljica kojoj su dobrobit i sreća ljudi koje voli važniji od vlastite dobrobiti i sreće. Žena Riba uvijek je tu za svoje prijatelje i kad god treba bit će im potpora i rame za plakanje. Ona je najbrižniji prijatelj kojeg bilo tko može imati. Zahvaljujući jako izraženoj intuiciji znat će kako se njen prijatelj osjeća prije nego i on sam shvati vlastite osjećaje.

“Ono što ćete prvo primijetiti na ženi Ribi je šarmantan osmijeh, očaravajuće krupne sanjive oči te melodičan glas”

No, odjednom se može učiniti kao da izbjegava svoje prijatelje! To ne treba shvatiti osobno. Naime, Riba treba vrijeme i za sebe, a kako teško kaže ne radije će se samo povući nego da prijatelju mora reći ne. Nakon što zadovolji svoju potrebu za samoćom opet će raširenih ruku dočekati ljude do kojih joj je najviše stalo.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.