Dnevni horoskop za 23.12.2015.

Ako pronđete nekoga ko je vrijedan vaše ljubavi i pažnje čuvajte ga, jer to je dar od života. I ne zavaravajte se mišlju da ima još takvih!

Dnevni horoskop za 23. decembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ste i danas u ljubavnom zanosu. Konačno se nešto dešava, upoznali ste nekog novog i sasvim ste opijeni. Kod vas se ništa ne radi polovično, tako je i kad su osjećanja u pitanju. Vi ili jeste ili niste zaljubljeni, srednje rješenje kod vas ne postoji. Uživajte u ugodnim trenucima sa partnerom i ne osvrćite se ni na šta drugo.

Bik

I danas ste više raspoloženi za rad na preuređenju životnog prostora, nego za bilo šta drugo. Imate potrebu da prostor u kojem najviše vremena provodite dovedete u red tako da vam u njemu bude što prijatnije. Vi ste ipak znak koji voli komociju i sve biste učinili da ju sebi i svojim najmilijima obezbjedite.

Blizanci

Žestoki tempo od juče se nastavlja i danas. Nemate mira ni na jednom mjestu. Stalno vas zovu, traže, proganjaju što privatno, što poslovno. Ipak, dobro se snalazite i sve obaveze uspješno završavate. Nekad vam se čini da jedino u ovakvoj zbrci možete dobro da funkcionišete i da od sebe istinski date maksimum.

Rak

I danas vam zvijezde obećavaju zaradu. Ukoliko imate nekakav privatan ili dopunski posao, danas očekujte anagažovanje. Bez obzira na količinu obaveza koji ćete morati da ispoštujete, bićete zadovoljni konačnim rezultatom, koji će vam omogućiti da malo popravite finansijsko stanje , a sa njim i raspoloženje.

Lav

Kad se vi zainteresujete za nekoga i odlučite da mu poklonite svoju pažnju i emocije, izgleda kao da vas niko i ništa u tome ne može spriječiti. Zaista ste se zagrijali za i ne pada vam na pamet da odustanete. Možda biste nekad trebali malo da spustite loptu i da porazmislite o svojim reakcijama. Na kraju krajeva, trebali biste da razradite strategiju osvajanja.

Djevica

Vas muči trenutna situacija koja je na neki način neizvjesna i naprosto ne možete da se otresete razmišljanja o njoj. Trebali biste zaista malo da se odmorite i opusitite. Istina je da je neizvjesnost najgora , ali vi ne možete ubrzati vrijeme , niti učiniti više od onog što ste do sada učinili, zato se strpite i nastojte da se ne nervirate bespotrebno.

Vaga

Vi ćete dan provesti uglavnom u druženju i obilaženju prijatelja. Danas su vam svi prijateljski kontakti naglašeni, pa ćete se u toj oblasti malo više angažovati. Zagarantovani su vam ugodni trenuci i dobar provod. Na kraju krajeva, samo kad ste u društvu dragih ljudi vi se osjećate stvarno zadovoljno i ispunjeno.

Škorpija

Kod vas je danas ambicija izražena. Spremni ste da se do maksimuma date u bilo kojoj oblasti koja bi vam mogla donijeti priznanja bilo novčana , bilo statusna. Odlučni ste da svoje planove sprovedete u djelo i danas zaista ne postoji ništa što bi vas moglo omesti u tome. Vi žurno i odlučno grabite ka svom cilju.

Strijelac

Mnogi Strijelčevi će danas osjećati potrebu da svoj um nahrane novim saznanjima o nekom od ezoteričnih ili duhovnih učenja. Mogla bi vas privući hiromantija, astrologija ili nešto slično tome. Zainteresovani ste i za filozofiju, psihologiju i uopšte one discipline koje bi vam pomogle da dublje spoznate sebe.

Jarac

Osjećate da ste na prekretnici i niste baš najzadovoljniji trenutnim stanjem, ali se ipak trudite da svoju brigu zadržite za sebe i da druge ne opterećujete njom. Vaša istrajnost je zaista pohvalna, ali nekad je lakše da stvari koje vas muče podijelite sa dragim ljudima. Na kraju krajeva, zajedno biste mogli iznaći nekakvo rješenje.

Vodolija

Vi ste danas u potpunosti posvećeni svom partneru. Svaka vaša misao i sve što radite je na neki način podređeno njemu. Osjećate kad ste potrebni ljudima oko vas i tad se istinski nesebično dajete. U stanju ste da zanemarite sebe i da se posvetite svojim najmilijima, koliko god da je potrebno da ih dovedete do olakšanja ili rješenja problema.

Ribe

Vi razmišljate o zdravlju. Nešto vas je navelo da se zapitate kako živite i koliko se uistinu brinete o svom tijelu. Čuvajte se da danas ne zapadnete u depresivno raspoloženje. Činjenica je da ste skloni naglim promjenama rasploženja, a kako ste trenutno u osjetljivoj fazi bilo bi bolje da se pokušate distancirati od tužnih ili uznemiravajućih misli.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.