Dnevni horoskop za 3.10.2014.

“Volite svoje roditelje. Mi smo toliko zauzeti odrastanjem da često zaboravimo da i oni stare.”

Dnevni horoskop za 3. oktobar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Mars u četvrtoj i Mjesec u dvanaestoj kući ukazuju na to da će danas akcenat biti na dešavanjima unutar porodice. Mogući su sukobi sa ukućanima , ali i to da vi ponudite konstruktivno rješenje za nekakav zajednički problem. S obzirom na to da ste trenutno puni ideja ne bi bilo loše da se fokusirate na neki od poslova povezanih sa domom.

Bik

Pred vama su danas neugodni razgovori sa vašim najbližima, kao i mogući sukobi sa ljudima sa kojima inače dolazite u kontakt. Trebali biste da se obuzdavate kada je riječ o nekom malo agresivnijem izlaganju vaših stavova, kao i da nastojite da shvatite da i druga strana ima pravo na svoje mišljenje, kao i na to da ga jasno i glasno iskaže.

Blizanci

Vi ste danas odlučni da zahtjevate svoja prava , kao i da pri tome budete beskompromisni. Dosta vam je zavlačenja i lažnih obećanja. Danas se postavljate tako da drugoj strani ne dopuštate djelimične odgovore, a još manje djelimična rješenja vaših pitanja . Želite da znate na čemu ste , da biste kasnije mogli da planirate svoje buduće korake.

Rak

Mars u vašem sazvježđu danas vam nosi nemir i dozu pojačane zahtjevnosti u odnosu prema dragim osobama. Ukoliko su stvari u vašem životu na svom mjestu vi ćete se svakako osjećati dobro i ovaj aspekt će se odraziti kroz vašu pojačanu strastvenost i odlučnost, ali, ukoliko imate nakakvih poteškoća, spremite se na buru.

Lav

Danas ste skloni skrivanju nekih vaših planova i pokušajima da se povukavši se u svoj dom ogradite od mogućih radoznalih pogleda i pitanja. Za sada vam jako dobro ide da se izolujete od okruženja, kao i da u tišini razmotrite nove poslovne poduhvate. Sada je vrijeme planiranja akcija, koje ćete u narednim danima sprovoditi u djelo.

Djevica

Ukoliko među svojim prijateljima ili poznanicima imate i onih problematičnijih danas očekujte da vam se upravo oni jave i na neki način pokušaju da vas uvuku u svoje nevolje. S obzirom na to da ste skloni grubim i odešitim riječima, kad se o odbijanju nečeg što ne želite radi, danas biste na neka od tih prijateljstava mogli staviti tačku.

Vaga

Pazite se da se na poslovnom planu danas , zbog brzopletosti ne zamjerite nekome od šefova. Skloni ste da se nepromišljeno upustite kako u poduzimanje novih poslovnih poteza tako i u davanje nesuvislih izjava, koje će najviše naškoditi vašoj reputaciji među saradnicima. Dobro razmislite prije bilo kakave akcije, savjetuju zvijezde!

Škorpija

S obzirom na to da ste se danas poprilično okrenuli sticanju novih znanja, bićete skloni da se gotovo fanatično uhvatite za istraživanje željene oblasti. Bezuspješni pokušaji prijatelja da vas izvuku van danas će vas samo iritirati, pa je lako moguće da se od njih odbranite malo grublje nego što bi trebalo. Ipak, neće vam zamjeriti.

Strijelac

Vama je danas povećana mogućnost povreda pa biste samim tim trebali biti oprezniji kako u saobraćaju tako i u ostalim stvarima. Ne pretjerujte sa eksperimentima unutar vašeg doma, pa čak ni onima koji se tiču kuhinje, jer ste poprilično skloni izazivanju nezgoda od kojih bi neke mogle biti i malo većih razmjera.

Jarac

Ono što je vama danas potrebno jeste da se osamite sa partnerom i da se u intimnom okruženju prepustite nježnim emocijama i zajedničkim planovima za budućnost koja vam danas izgeda ljepša i blistavija nego ikad ranije. Srećni ste i ispunjeni ljubavlju , što se na vama zaista vidi. Partner vas obasipa pažnjom, a vi je danas jednako uzvraćate.

Vodolija

Posao je prva oblast koja vam je na pameti, ali u tolikoj trci za ispunjavanjem dnevnih obaveza, ne zanemarujte svoje zdravstveno stanje, jer se već neko vrijeme ne osjećate sjajno. Ništa strašno nije na pomolu, ali ste se zaista iscrpili i ono što vam je pored kvalitetnije ishrane sada neophodno jeste više sati sna.

Ribe

Sve oko vas je ljubav i strast i vi se bez razmišljanja bacate u vrtlog tih prijatnih osjećanja. Odnos sa partnerom dobija jednu interesantniju i izazovniju dimenziju koja po vama stiže u pravi čas. Već ste počeli da zapadate u neraspoloženje i dosadu, pa je ova promjena ritma u vašem odnosu više nego dobrodošla.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.