Nedeljni horoskop | Od 11.03.2019 – 17.03.2019

Ništa ne traje zauvijek. Ni ono dobro, ni ono loše. Baš zato uživaj u svakom lijepom trenutku, a kada dođe loš period budi svjestan da će i on isto tako proći. Ništa ne traje zauvijek.


Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Ljubav

Sa voljenom osobom postoji intenzivan kontakt, ali i sukob volja. Malo se tvrdoglavite, malo ne razumete jedno drugo, a malo i oboje tvrdite da je ona druga strana kriva za trenutnu neusklađenost. Vama će izgledati da vaše drago biće menja raspoloženja svaki čas, a sa druge strane – partner će tvrditi da ste vi teški kao crna zemlja i da se sa vama ne može izaći na kraj. Strasti su kod oboje naglašene, pa ono što vas muči rešavajte u spavaćoj sobi…..Slobodni Ovnovi – polje prijatelja i društvenih aktivnosti je jako, što znači da čak i ako ste vi statični i bezvoljni – prijatelji će vas izvlačiti iz kuće i terati u provod. A tada je sve moguće – udvarače svakako privlačite – vi birajte hoćete li nešto ozbiljno ili avanturu….

Posao

U ovoj sedmici ste vrlo praktični, vrlo racionalni i na žalost – vrlo spori. Bili biste vi brži da možete, ali ne da vam se. Izluđuje vas to što morate sve koračić po koračić, a najradije biste potrčali i oduvali sve prepreke ispred sebe. Jeste, stoji da vi vidite da sa ovakvim načinom funkcionisanja sve nekako polako dolazi na svoje mesto, ne možete da se požalite, ali negde iznutra vas to jede i jako vam smeta jer imate osećaj da vam je energija prigušena.

Novac

Velika borba za poboljšanje u finansijskom segmentu se nastavlja. Pobedite u jednoj bici, a drugo ratište se otvori. Na žalost, takav je period…..

Zdravlje

Ishrana, oscilacije pritiska, čak su mogući i problemi sa cirkulacijom, hormonima, alergijama. Takođe – grlo vam je još uvek vrlo osetljiva tačka.

Hrana

Vrlo je važno da u ovom periodu što više rasteretite svoj stomak i unosite hranu koja se lako vari. Ne samo zbog probavnih smetnji, već i iz razloga što teška hrana može pojačavati probleme sa cirkulacijom i pritiskom.

Bik

Ljubav

Vi u ovu nedelju ulazite u jako promenljivom i nestabilnom raspoloženju, a ni partner nije ništa bolji od vas. Dok je sa jedne strane očigledno da ne možete jedno bez drugog, isto toliko je evidentno da će biti dovoljna jedna reč da vas natera da budete grubi, teški ili da se posvađate. Zato ćete u ovoj nedelji šaltati sva moguća raspoloženja – ljubav, suze, smeh, privrženost, rasprave, nepodnošenje, bitka. No, što se tih „bitaka“ tiče – samo da znate – svako čudo za tri dana…..Slobodni Bikovi – iskaču vam neki bivši i nešto hoće od vas, a vama sada stvarno nije do toga da vas smaraju i dave. Sve to izgleda otprilike ovako – e, super baš mi je drago što si dobro….ne, ne mogu da se vidim sa tobom, prezauzet/a sam…..

Posao

Sve radite onako kako vi smatrate da treba – pa kome se sviđa, sviđa se….a kome se ne sviđa – može da se makne, i to odmah…..Znate da ste vi u pravu i od toga ne odustajete ni mrvicu. U ovoj će sedmici vaši živci biti prilično rastegnuti, jer će biti milion i jedna situacija koja će vas izbacivati iz takta. Kao da su se svi udružili da vas nerviraju. Znate, možda koren svih ovih problema i ne leži u drugim ljudima. Vi trenutno nosite jednu vrlo eksplozivnu i nestabilnu energiju koja prosto traži da izleti napolje…..

Novac

Ništa u ovom segmentu nije strašno, ali vi jednostavno ne osećate sigurnost pa vam to stvara napetost i nervozu…

Zdravlje

I dalje su ta stresna stanja pod čijim ste uticajem trenutno glavni okidač za bilo koju zdravstvenu problematiku….

Hrana

Ne postoji teorijska šansa da malo ne preterate sa hranom u ovoj sedmici. Možda nećete pasti baš pred svakim iskušenjem, ali postojaće momenti kada jednostavno nećete uspevati da se uzdržite. Ako ništa drugo – kasni večernji sati će vam otvarati apetit….

Blizanci

Ljubav

Pošto se i dalje nastavlja period u kojem je evidentna neusklađenost u odnosu sa voljenom osobom, pojedini zauzeti Blizanci mogu eventualno potražiti utehu u kontaktu sa nekim iz prošlosti ili se okrenuti osobi koju upoznaju preko poslovnog segmenta a koja pokazuje zainteresovanost za njih. Ok, tražite način da poboljšate svoje raspoloženje i to je u redu….ali nemojte prekoračiti neke granice, jer će vam se to pre ili kasnije obiti o glavu….Slobodni Blizanci funkcionišu dvojako – Ili čeznutljivo uzdišete i razmišljate o prošlosti….Ili se nešto kao muvate sa osobom koju ste upoznali preko posla – a i ovo ide skokovito – ova osoba vam čas prija, čas vas nervira svojim ponašanjima i stavovima….

Posao

Lepo ne znate kome da verujete i u koga da se pouzdate. Previše puta ste se u proteklom periodu opekli na raznorazna obećanja i „prave“ informacije i sada, kada vam neko nudi svoju pomoć – niste sigurni koliko je ova osoba pouzdana. Ne znam šta bih vam tu rekla. Neko vam zaista sada može pomoći, ali problem je u tome što će ovo biti skopčano sa uslovima ili posledicama koje vam možda baš i ne odgovaraju u potpunosti….Sami ćete morati da odlučite da li je ovo pravo za vas…

Novac

Prilivi su trenutno stabilni, ali troškovi divljaju. I vi isto divljate iznutra zbog ovakve situacije, ali trenutno ne možete uraditi mnogo….

Zdravlje

Energetski niste u potpunosti svoji. Uhvatio vas je prolećni umor i povremeno jedva fukcionišete. Uskoro će se situacija popraviti….

Hrana

Za ovaj čudan, neusklađen prelazni vremenski period u kojem se vi osećate ni na nebu ni na zemlji, potrebno je mnogo vitamina i minerala, potrebna je ishrana koja vam donosi snagu a ne opterećuje želudac. Supice, čorbice, mnogo svežeg povrća i voća….

Rak

Ljubav

Da je sve savršeno u vašim partnerskim odnosima – pa i nije. Isto tako – svesni ste da mnogo toga trenutno zavisi od vas, od vaše fleksibilnosti, prilagodljivosti, od vaše sposobnosti da neke stvari i prećutite ili da ne dozvolite da vas dotiču. Prosto rečeno – ako žudite za raspravama i tenzijom – dobićete ih, no ako trenutno imate strpljenje i želite mir sa voljenom osobom – i to ćete uspeti da ostvarite. Slobodni Rakovi – sve je lepo, sve je fino, oko vas ima udvarača a ne može se poreći da je i vama neko simpatičan. Međutim i dalje stoji ono – neke granice se ne prelaze i u suštini – ništa se ne konkretizuje. Da li je greška u drugoj osobi? Ne, kočnica je kod vas…..

Posao

Zbog nekih situacija ili ljudi u poslovnom segmentu ste besni ili razočarani. Ovo će pogotovo biti naglašeno ukoliko ste se vi ponašali maksimalno korektno, a odgovoreno vam je na potpuno drugačiji način. Bitno je da su vama srce i savest na mestu, i da ste čisti pred sobom. Iako su međuljudski odnosi trenutno nestabilni, to ne znači da vi u ovoj sedmici ne možete ostvariti jedan značajan pomak. To može biti potpisivanje važnog ugovora ili početak saradnje koji mnogo obećava.

Novac

Neka zaostala isplata će biti regulisana prema vama u ovoj sedmici. Kod nekih Rakova je čak moguće i povećanje prihoda.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika, ali dovoljna da vas iritira i da budete okupirani njome. Regulišite ishranu.

Hrana

Ozbiljniji problem sa varenjem koji će biti naročito intenzivan u prvoj polovini nedelje može vas zaista naterati da se mnogo odgovornije pozabavite pitanjem ishrane. Apetiti trenutno jesu naglašeni, ali ne smete dozvoliti da vladaju vama.

Lav

Ljubav

Nastavlja se period čudnih i konfuznih situacija sa voljenom osobom. Povremeno ni vi sami sebi ne možete da objasnite niti šta osećate niti šta želite od voljene osobe. A i ta osećanja su dosta promenljiva – u jednom momentu osećate iskrenu ljubav, u drugom vam je potpuno svejedno, a u trećem ste kao prijatelji, drugari i ništa više od toga. Kao što ste vi zbrkani u glavi, isto tako je zbrkan i partner. Šta možete da uradite? Da ne reagujete. Ubrzo će mnoge stvari biti jasnije i misli čistije….Slobodni Lavovi – osoba koja se mota oko vas na sve načine pokušava da vam se uvuče u srce. No, kod nje postoji nešto što vama smeta, što vas odbija i zbog čega ne možete da se prepustite.

Posao

U ovoj nedelji kao da će mnogo toga promicati pored vas. Radni elan baš i nije na nekom nivou i vi ćete prionuti na posao i obaveze tek onda kada budete ozbiljno pritisnuti rokovima i naravno – sve uraditi u poslednjem trenutku. Ono što se dešava oko vas ne daje vam neku naročitu nadu da ćete uspeti da ostvarite svoje planove, ali trenutno ne vidite na pravi način pa nemojte spuštati sebe – blizu ste perioda kada će se sve situacije pokrenuti značajno većom brzinom.

Novac

Jedna veća isplata kojoj se prilično dugo nadate očekuje vas tokom ove sedmice. Naravno, ni to neće doći lako i mora biti skopčano sa vašim nerviranjem i brigom.

Zdravlje

Mnogo toga vam zadaje brigu i nervira vas i vi prvenstveno niste mentalno mirni u ovoj nedelji. Osećate pad energije i iscrpljenost.

Hrana

Pred vama je sedmica u kojoj je posebno naglašena neumerenost i pojačani apetiti. Iako ćete se truditi i pokušavati da kontrolišete ishranu, konstantno će se pojavljivati izazovi kojima teško da možete odoleti.

Devica

Ljubav

Trenutno ste u nekom svom filmu i najviše vam odgovara ili da ćutite ili da budete u kontaktu sa drugim osobama, samo ne sa emotivnim partnerom (najgora varijanta bi bila da se domunđavate sa nekim iza leđa partneru…..). Iskreno rečeno, mislim da se to osobi koju volite neće ni malo dopasti – jedno vreme može potiskivati svoje nezadovoljstvo, ali budite sigurni da će vas preslišati prvom prilikom. Sprečite ovo tako što ćete svoju pažnju usmeriti i ka njoj. Slobodne Device mogu biti prilično zainteresovane pojavom osobe koja će ostaviti veliki utisak na njih. No, moram da vas razočaram – pitanje je koliko je ova persona zaista iskrena prema vama i da li nešto krije od vas (a verovatno je da krije….)

Posao

Dešavanja na dnevnoj bazi nikako se ne uklapaju u vaše planove, ali to ne znači da treba odustati od njih. Samo je potrebno sačekati povoljniji trenutak da ih aktivirate. U ovoj ćete sedmici doći u priliku da se ponovo pozabavite jednom poslovnom prilikom za koju ste mislili da ste je ispustili. Takođe, neko sa kim ste stupili u kontakt u januaru ili februaru sada vam nudi saradnju koja vam na prvi pogled izgleda kao veoma dobra. Da, ovo bi trebalo uzeti u obzir i ozbiljno razmisliti….

Novac

U ovoj nedelji vrlo neuspešno baratate novcem, pa bi trebalo izbegavati bilo investicije, bilo neke veće kupovine i trošenja…

Zdravlje

Sedmica u kojoj ste naglašeno osetljivi i u kojoj se možete brzinski prehladiti ili pokupiti neki virus. Takođe, problemi sa probavom.

Hrana

Bilo kakva vrsta preterivanja i neumerenosti kada je ishrana u pitanju brzo će se odraziti na vas. Mogući su problemi sa varenjem i crevima. Izbegavajte alkohol u širokom luku, a svakako se potrudite da svoje navike po pitanju hrane promenite.

Vaga

Ljubav

Kažu – kako zračiš, tako privlačiš….A vi u ovom periodu zaista zračite. Prolepšali ste se, iz vas izbija jedna divna, opuštena energija a osmehom možete osvojiti svakog. Ako ste slobodni, to vam je super – privući ćete nove osobe u život, i ovakve i onakve, pa vi gledajte šta ćete sa njima i da li ćete nešto uopšte da radite. Družite se, veselite se, provodite se….ili volite – već kako vam je po nahođenju. Međutim, ukoliko ste zauzeti vi tako lepi i prelepi – uopšte vam nije jasno kako partner ne reaguje na vas na onaj način na koji svi drugi reaguju….I zato ste povremeno baš besni jer smatrate da vas je vaše voljeno biće gurnulo u neki drugi plan. Pa dobro, možda i jeste malkice….Ali ne shvatajte to lično, jer nema veze sa vama….

Posao

Neki put ćete se pitati da li je moguće da lavina poslovnih obaveza i onoga što morate uraditi „odmah i sada “ uopšte ima nameru da se zaustavi ili ćete na ovaj način funkcionisati ili dok se ne onesvestite ili dok ne pobesnite na sve? E sad da vas naučim – setite se da je vaša vladarka trenutno u znaku Vodolije – zato sa svima uz osmeh, prijateljski, slatko, ljupko….i tako ljupko postavite granice i podvucite crtu. Da se niko ne naljuti i da još ispadne da svima izlazite u susret….ali onda kada vama to odgovara…..

Novac

Lepo vi zarađujete, ali to nije dovoljno da biste bili mirni. U ovoj sedmici pravite kombinacije od kojih će i vas glava zaboleti, ali ćete ipak uspeti da podmirite sve troškove i obaveze….

Zdravlje

Dobro ste, a niste baš sto posto. Ništa se strašno ne dešava, ali te neke sitne tegobe i problemi vas baš nerviraju…

Hrana

Na svu sreću pa će vam tempo života ove nedelje biti značajno ubrzan, pa nećete imati baš dovoljno vremena da svaki put kada ogladnite prionete na po neki zalogaj. Jer, bićete gladni maltene pa non stop. Onda kada uspete da izdvojite dovoljno vremena – čistićete sve pred sobom….

Škorpija

Ljubav

Samo da znate – u vašim partnerskim odnosima niko nije zadovoljan trenutno. Prema tome, nemojte da mislite da ste jedini kojem nešto smeta i bode ga. Najgora varijanta je naravno da sada različitosti i sukobe u mišljenjima i stavovima iznosite u prvi plan. Rešenje nećete dobiti, samo ćete dobiti tenziju i obostrano frktanje. Ako ne možete da razgovarate normalno i opušteno, onda razgovore bolje preskočite. Pokušajte da igrate na kartu strasti, mada se mora priznati da je ovo samo privremeno rešenje…..Slobodne Škorpije – neki se bivši tu nešto petljaju oko vas a vi ne znate da li vam je svejedno ili vam je smešno. Čak i ako vas neka od tih osoba za trenutak zainteresuje – brzo će vas proći….

Posao

Šef vas nervira i kolege vas nerviraju i saradnici vam idu na živce. Kao da su se svi đuture udružili da vas bodu u mozak, a što je najgore – iz ko zna kojih razloga vi ne možete adekvatno da im odgovorite. Sputavate sami sebe a najradije biste ih sve oduvali u jednom potezu. Ako je za utehu – isto tako kao što oni nerviraju vas i vi njih živcirate. Kako će posao funkcionisati u ovakvoj atmosferi? Teško, na mišiće – ali ćete gurati i izgurati. No, jedva ćete čekati da ova sedmica prođe….

Novac

Prilivi vam dolaze u većoj meri nego inače ali ih vi samo prosleđujete dalje. Ako ništa drugo – bar ćete imati da pokrijete sve troškove i obaveze. I naravno – ostaćete bez dinara u džepu.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije loš, ali daleko je od dobrog. Pokušajte da budete umereniji i sa ishranom, ali i sa trošenjem zalihe živaca….

Hrana

Ako vam neko kaže da ste se ugojili – pojedite ga. Naravno, ovo jeste šala – ali mora se priznati da ste mi se malkicko ubucili, zaokruglili, nabacili krofnice i šlaufčiće. Hoćete da smršate u ovoj nedelji? Pa neće da može….biće dobro ako se ne ugojite još….

Strelac

Ljubav

Vi se ponašate čudno i promenljivo, partner se ponaša čudno i promenljivo. Oboje kao da igrate uloge u različitim filmovima i ništa ne kopčate jedno drugo. Kada bi vi da volite, partner bi da se svađa – kada bi partner da priča, vi biste da ćutite….i tako redom….Postoji šansa da se u ovoj sedmici pokrene jedan ozbiljniji razgovor, koji bi bio otvoreniji i iskreniji nego inače i možda biste tu uspeli da konačno pokrenete vašu priču u pravom pravcu….Probajte, možda uspete….Slobodni pripadnici ovog znaka – osobe koje baš i ne želite vas opsedaju, a one koje su vama simpatične kao da vas ne primećuju. Ne odustajte u pokušajima da se približite nekome ko vam se dopada. Biće rezultata uskoro….

Posao

Bakćete se i trošite vreme na situacije i osobe koje i nisu toliko važne umesto da se usmerite na ono što vam je suštinski bitno. Jeste, stoji da vam drugi sada unose distrakciju, dekoncentrišu vas – ali mora se priznati da im vi jednim delom to i dozvoljavate jer ne umete da kažete ne. Samo vi tako rešavajte tuđe probleme umesto da se bavite svojima i daleko ćete dogurati….Bez šale sada – sedite i ozbiljno se dogovorite sami sa sobom. Napravite listu svojih prioriteta i ne odustajte od nje….

Novac

Prilivi su dosta neujednačeni i nervira vas što ne možete da računate na novac koji vam je potreban. S druge strane – i dalje stoji dosta troškova vezanih za kuću i porodicu….

Zdravlje

Svesni ste da su vam potrebne neke detaljnije analize i kontrole, pogotovo ako ste pripadnik starije generacije, ali to uporno izbegavate….

Hrana

Nedelja koja kao da donosi kulminaciju kada su nezdrave navike i preterivanje u ishrani u pitanju. Ukoliko ste na nekom zdravijem režimu ishrane ili ste otpočeli dijetu – ja ne znam kako ćete uspevati da se uzdržite….

Jarac

Ljubav

Još jedna vrlo solidna nedelja je pred zauzetim Jarčevima. Doduše, može biti nekih sitnih čarki, vezanih za novac ili za zajedničke planove, ali generalno gledano – ovo će biti samo trenutne distrakcije koje neće uspevati da na bilo koji način poremete vaš odnos. Baš u ovom periodu gledajte da svaki trenutak kada ste slobodni provedete zajedno – ovo će samo učvrstiti vašu priču i učiniti vas jačim. Slobodni Jarčevi – i u ovoj nedelji prošlost će biti aktivna. Moguć je konkretniji kontakt, predlog ili čak pokušaj pomirenja od strane bivšeg partnera. Ako vam je do toga – mirite se. Ako nije – čekajte još malo, jer pred vama se svakako priprema pozornica za ulazak potpuno nove glumačke postave….

Posao

Iako ste mislili da ste neke šanse propustili – one u ovoj sedmici ponovo pronalaze put do vas. No, isto tako – sve ono za šta ste smatrali da ste priveli kraju, rešili, ispunili ono na šta ste se obavezali – verovatno će doći na ispravku ili na ponovno razmatranje i rad. Pomalo će vas umoriti konstantni naleti obaveza sa kojima nikako da izađete na kraj. Takođe – svi vam se nešto obraćaju, svi traže vašu pomoć i podršku, a vi ne znate ni kako sa svojim obavezama da se izborite. Potreban vam je odmor, beg od svega

Novac

Sa novcem ste trenutno u blagoj zavadi. Na redovnost priliva trenutno ne možete da se oslonite. Jedino ste sigurni da troškovi dolaze, jedan za drugim, svakodnevno….

Zdravlje

Zdravstveni segment – onako. Čak i ako ne postoji nikakva konkretna tegoba – vi ste mi nešto na pola energije, dosta iscrpljeni….

Hrana

Nešto bolje funkcionišete u ovom segmentu. Ipak, to što vam se apetit popravio ne znači da morate da navalite na brzu, konzerviranu hranu ili na slatkiše. Bareno ili grilovano povrće i meso, mnogo svežih salata, kiselo mleko, jogurt ili mladi sirevi – to je za vas…

Vodolija

Ljubav

Komunikacija se sa voljenom osobom u ovoj sedmici može poboljšati, a vi se makar jednim delom osetiti rasterećenije vezano za neka pitanja koja su vam se rojila u glavi. No, i dalje ste u periodu koji je pomalo čudan iako se realno ne događa ništa loše u odnosu sa partnerom. Vi povremeno malkice sumnjate, a budite sigurni da i partner ima svoja razmišljanja koja u ovom trenutku ne želi da podeli sa vama. Slobodni pripadnici ovog znaka – osobe iz prošlosti se u sve većoj meri pojavljuju, zbog nekih vam je drago a neke biste najradije zaobišli u širokom luku. Vi se, generalno gledano, sada osećate jako dobro u svojoj koži i svesni ste da privlačite pažnju i poglede. No, i dalje čekate pravu osobu da vas „pokrene“.

Posao

Neki će se stari dogovori i poslovni pregovori u ovoj sedmici pokrenuti, što će vam konačno doneti da ste opušteniji i da se ponovo nadate da ćete ovo uspeti da privedete kraju. Voleli biste da to bude što pre, ali negde ste spremni i da sačekate. Ono što vam je u ovom periodu loše jeste velika neorganizovanost i opšta konfuzija na dnevnoj bazi. Teško izlazite na kraj sa obavezama, a skloni ste da prihvatate nove, sve iz razloga da biste pojačali priliv novca. Vodite računa da ne zaboravite neke bitne detalje….

Novac

Ovaj segment vam je prilično bolna tačka, iako se ne možete požaliti na prilive. Problem su troškovi i dugovanja koja jednostavno ne uspevate da kontrolišete.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem – ili imate nesanice ili nikako ne uspevate da spavate dovoljno da biste se probudili sveži i odmorni.

Hrana

Na dnevnoj bazi se borite sa sobom, sa apetitima koji divljaju i koje nikako ne uspevate da obuzdate. Pojedete nešto da zavarate glad, a već posle pet minuta merkate šta biste još mogli da smažete…Trudite se da pobedite sebe, šta da vam kažem….

Ribe

Ljubav

Iako je teško i iako vam nije do toga – ipak biste trebali da vi pokrenete priču sa voljenom osobom o onim stvarima i pitanjima koja vas muče. Čak i ako se druga strana sada povlači u ćutanje – vi biste trebali da progovorite. Znam da bi vama mnogo više odgovaralo da se partner izjasni, ali pošto je malo verovatno da će do toga sada doći, vodite se onim – Ako neće breg Muhamedu, hoće Muhamed bregu. Dakle, progovorite – jer se u ovoj nedelji mnogo toga može raščistiti i rešiti….Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su suviše zaokupirani prošlošću da bi imali oči za bilo koga drugog. Džabe što se oko vas motaju udvarači, vi nikoga ne primećujete….

Posao

Sada je pravi trenutak da se reše neke situacije koje su pokrenute u mesecima koji su iza vas. Iako vam baš nije po volji da ovo ponovo iznosite na dnevni red, to je potrebno da biste vi bili mirni i da biste znali tačno koje su vaše pozicije. Moguće je da ćete morati da razgovarate sa nadređenima i nemojte se sklanjati niti bežati od toga. I pored toga što početna faza razgovora može biti neprijatna, više je nego izvesno da će krajnji rezultat biti povoljan po vas….

Novac

Bez razloga brinete kada je finansijski segment u pitanju. Ima troškova koje niste planirali, ali ćete uspeti da ih zatvorite.

Zdravlje

Odmor, relaksacija, šetnja, dobar i kvalitetan san i naravno – umerenost u ishrani. Sve ovo će biti dovoljno da biste se osećali dobro….

Hrana

Pojačan apetit je nešto što će vas sačekati u ovoj sedmici. Vi znate šta je vaša slaba tačka – promenljiva i nestabilna raspoloženja zbog kojih i možete navaliti da se tešite hranom….Pokušajte da izbegavate slatkiše, konzerviranu i brzu hranu.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.