Šta su vam zvijezde spremile za ljeto

Djevice će forsirati zabavu i svađati se s partnerom, Bik treba paziti na financije, u ljubavnom će zagrljaju uživati Lavovi i Vage, dok će ljeto za Blizance biti odlično

Ovnu se smiješi ljubavna sreća

Od sredine srpnja za Ovnove se otvaraju brojne ljubavne mogućnosti. Samci će imati mnoštvo prilika za upoznavanje novih ljudi i zaljubljivanje, dok će oni zauzeti oživljavati strasti s početka veze. Dobro razdoblje u ljubavi traje do kraja kolovoza. Ipak, stvari neće biti tako dobre na poslovnom planu – bit ćete pod pritiskom rokova i projekata. Zbog iscrpljenosti će trpjeti i zdravlje, pa nemojte pretjerivati s noćnim provodima. Sretan dan je 18. kolovoz.

Bik neće znati što želi

Ovo ljeto ne donosi razdoblje velike sreće za Bikove, kojima prijeti prekid ljubavne veze, romanse s pogrešnim ljudima i općenito nesigurnost u ono što žele. Iako će imati mogućnosti za odličnu zabavu, bolje im je da se malo osame i prepuste opuštanju. Ljeto nije dobro ni za financije, lako bi mogli previše potrošiti. Zdravlje će ih dobro služiti, no povremeno bi se mogla javiti nesanica. Sretan dan je 25. srpnja.

Blizanci će biti u centru zabave

Za pripadnike ovog znaka ljeto donosi ostvarenje svih društvenih želja – pozive na ljetovanje, druženje, roštilje. Neće im htjeti, a niti moći odoljeti. Ipak, neće propustiti ni potragu za pravom ljubavlju o kojoj dugo sanjare. Zauzeti će zanemarivati svog partnera, no neće osjećati grižnju savjesti. Financijski će stajati dobro, a u pogledu zdravlja se trebaju čuvati nesmotrenih ozljeda, poput padova. Sretan dan je 11. kolovoz.

Rak će svima biti privlačan

Za Rakove se slobodno može reći da je ovo njihovo ljeto, jer će privlačiti poglede i zanimanje svih oko sebe. To će svakako pomoći samcima, no te se afere neće pretvoriti u ništa trajno. Zauzeti će uz povremene trzavice zbog ljubomore partnera biti općenito zadovoljni. Na poslovnom planu mogli biste upoznati važne kontakte za budućnost. U zdravlju se čuvajte upale uha i propuha. Sretan dan je 22. kolovoz.

Pred Lavom su mjeseci puni strasti

Lavovi će proživljavati velike ljubavne romanse, a mnogi od njih će se zaljubiti kao nikad u životu i to u nekog koga već poznaju, no nisu gledali na taj način. Oni zauzeti bi svoju vezu mogli podići na novu razinu – zajedničkim useljenjem, zarukama, brakom ili pak odlukom o zasnivanju obitelji. Odlično su im pozicionirani poslovi, mogućnosti napredovanja i dugo očekivane nagrade. Zdravlje će biti vrlo dobro. Sretan dan je 3. kolovoz.

Djevica će forsirati zabavu

Pripadnici ovog znaka pomno će pokušavati isplanirai svoje ljeto sa što više zabave i događanja te će biti jako frustrirani ako im to ne pođe za rukom. Imat će velika očekivanja i od ljubavnog partnera te bi mogli započeti dosta svađa – koje će kratkotrajno završavati strastvenom pomirbom. Članovi obitelji će biti dosta popustljivi prema njima. Financijska situacija će biti solidna, no samo ako će se držati vlastitih ograničenja. Moguće su glavobolje, ali kao posljedica mamurluka. Sretan dan je 29. kolovoz.

Vaga preuzima inicijativu

Pripadnici ovog znaka ugodno će iznenaditi svoh ljubavnog partnera ili simpatiju – preuzimanjem inicijative. Predlagat će izlaske, inicirati seks, ali i otvoreno zavoditi. Poprilično će se usmjeriti na ljubavne odnose, pa će više vremena provoditi u zagrljaju nego u druženju s prijateljima. Nažalost, neće se uspjeti odmoriti koliko bi željeli, jer će i za vrijeme ljeta biti zatrpani poslom. Ipak, za to će biti dobro plaćeni pa neće biti previše negativni. Trebaju se čuvati opeklina i alergija. Sretan dan je 1. rujan.

Škorpionu neće imati niti sekundu za predah

Škorpioni će ovog ljeta zablistati punim sjajem, bit će poželjni u svakom društvu, a zbog toga kako zrače bit će na meti udvarača. Onim zauzetima to će stvoriti dosta nevolja. Partner će to osjetiti i neće ih puštati same, a druženja će najčešće biti u velikom društvu. Od umora će jedva dočekati godišnji odmor, no na njemu se baš i neće odmoriti. Financije su dobro aspektirane i potrošit će manje nego su očekivali. Sretan dan je 18. kolovoz.

Strijelcu će ljeto pomrsiti sve planove

Iako su ljeto isplanirali gotovo u detalj, Strijelcima će se činiti kao da se sudbina poigrava s njima. Ništa neće biti kako su očekivali, od termina godišnjeg, do samog ljetovanja ili pak zamišljenih druženja. Može se dogoditi i da na more odu s partnerom, a vrate se sami. Ipak, svi ti događaju dugoročno im donose dobre promjene, kako na ljubavnom, tako i na financijskom planu. Zdravstveno će biti dobro, samo trebaju izbjeći zapadanje u depresiju. Sretan dan je 26. srpanj.

Jarac će sređivati svoje misli i želje

Iako im je glavna ideja odmor, uživanje na terasama do kasno u noć i druženja s prijateljima, pripadnicima ovog znaka ljeto donosi priliku za analizu – što žele i kako to ostvariti. Zabave im neće nedostajati, no niti u jednom trenutku neće biti posve opušteni, već će težiti da sve ide po njihovom planu kako bi se osjećali bolje. Mogli bi potrošiti više nego što su očekivali. Zdravlje bi moglo biti bolje – moguće su prehlade i probavni virusi. Sretan dan je 9. kolovoz.

Vodenjaku ide sve osim ljubavi

Okruženi dobrim prijateljima, Vodenjaci će moći posve uživati u čarima ljeta. Poziva, izlazaka i zabave neće im nedostajati, a time će kompenzirati razmišljanje o ljubavi. Neki od njih će razmišljati o povratku bivšem ili bivšoj, dok će druge moriti misli o prekidu veze ili maštanja o upoznavanju onog pravog. No, odluke će odgoditi do 15. rujna. Financije će biti solidne, no oni će astronomski trošiti. Zdravlje je pomalo načeto – moguće su upale grla i sinusa. Sretan dan je 22. kolovoza.

Ribama se smiješi odlično razdoblje

Stabilnost i ugoda predstoje Ribama u ljetnom razdoblju. Iako neće biti sudionici razuzdanih zabava, nipošto im neće biti dosadno i najviše će uživati u manjim društvima. Oni u stabilnim vezama razmišljat će o braku ili potomstvu, dok će samci donijeti neke odluke koje bi mogle preokrenuti njihovu ljubavnu sreću. Financijska situacija je također stabilna, no postoji mogućnost pogoršanja u rujnu. Ribe bi se mogle i udebljati. Sretan dan je 27. kolovoz.

 

Izvor: 24sata.hr

 

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.